Sari la conținut

Zara 0720955285

Postări Recomandate

• Oras:București
Postat
1 oră în urmă, doarvizita a spus:

Salut ,

avea deja topic deschis cu recenzii (inclusiv a mea ) , doar că pe pagina 2 😇

Scuze dar are alt număr. 

Postat
La 07.11.2024 la 17:10, Futaku25CM a spus:

Deci după părerea mea domnișoară in cauză nu merita...și va zic și câteva motive de luat in considerare zic eu 

1.sta cu pestele a olo la bravo rooms înainte de a intra că client coboară pestele să vadă cine intră la ea..

2. Timp de așteptare mult peste ora stabilită întâlnirii specific că am așteptat în jur de 20 min asta din cauza că chiar vroiam sa vad ce-i de capu ei și să ii fac o recenzie corespunzătoare...

3.ajuns la ea intrat în camera... Și de aici începe distracția

Am vorbit cu ea pe whap de in cu fin normal+anal și aici îmi zice nu fac anal cu pula mai mare de 13CM SI CAND I AM ZIS DE ORAL CU FONALIZARE A ZIS CA NU FACE ASA CEVA CU TOATE CA IN MESAJE MI A ZIS CA FACE SI I AM SPUS..NU A MAI ZIS NIMIC APOI.

MA ROG Nu am rămas din cauza că e neserioasa dar voi poate aveți mai mult noroc pentru mine domnișoară e pas

Va salut

Ca și informare mie mi-a zis ca CIM este 100 extra

Postat
Acum 1 oră, ejaculin a spus:

Ca și informare mie mi-a zis ca CIM este 100 extra

Poate sa ceară și 1 mie d lei la cum suge pula nu ai cum să termini😅 nu are nici o treabă cu sexul  fiind el de orice natura va mai zic încă odată evitați aceasta domnișoară  dacă vreți să nu aveți ne placeri din cauza faptului că există marea posibilitate să plecați ne terminați... Că o ultimă paranteza legata de aceasta bombonică nici măcar laba nu știe da pai sa sugă Numa bine

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...