aventadortm Reputație: 1 Postat Ianuarie 1 Postat Ianuarie 1 A fost cineva? https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/maya-transexuala-din-chisinau/366222e8de0571egee8ih8d3dihi4805.html 1
JohnDeere90 Reputație: 1 Postat Ianuarie 3 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Ianuarie 3 Curios si eu
boy4funcj Reputație: 1 Postat Februarie 20 Postat Februarie 20 Salutare ! A fost cineva la ea ? Anunțul apare acum pe Cluj
boy4funcj Reputație: 1 Postat Februarie 21 Postat Februarie 21 In urma convorbiri pe whatsapp : Bună numele eu este Maya am 25 ani înălțime 1.75 și 57 kg sunt din Republica Moldova și sunt noua aici in oraș 🥰😍😘 eu îți pot oferi clipe și momente frumoase alături de mine Sex oral sex anal masaj erotic sărutări atingeri finalizare orala si corporala sunt activă și pasiva pot s-i domina la alegerea clientului lucrez încet calitativ și fără graba ca preț este 200 finalizare sau 300 ora și ma aflu pe ALEEA SLĂNIC NR 3 vizavi de IULIUS MALL 🥰
justforfun02 Reputație: 6 Postat Februarie 24 Postat Februarie 24 Am fost eu, dar a fost totul pe super graba, gen : " hai, intra repede, dezbracarea, in pat...." , hand job si blow job rapid, luat banii si plecat. De arata, arata ok, dar in poze e mai ok. Era bine-dispusa, dar foarte "operativa". Eu nu revin.
Bairam69 Reputație: 0 Postat Aprilie 4 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Aprilie 4 Poti fi mai detaliat ? Acum e in craiova mi-ar placea sa o incerc cineva are mai mte informatii?
justforfun02 Reputație: 6 Postat Aprilie 8 Postat Aprilie 8 La 05.04.2025 la 0:41, Bairam69 a spus: Poti fi mai detaliat ? Acum e in craiova mi-ar placea sa o incerc cineva are mai mte informatii? Nu stiu cu ce sa fiu mai detaliat. Tipa era pusa pe rezolvat treaba in mega graba. Mie unuia mi se taie chefiul in situatii din astea....
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum