Sari la conținut

Larisa 0747759339 Centru vechi

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:Outcall
  • Oras:Outcall
Postat

RECENZIE:
Locatie: 8.5 (reper calea Victoriei cu Bd. Regina Elisabeta, aproape de hotel de Boulervard)
Aspect: 8.2 (chip: 8.4 / corp: 8 gagicuta tinerica frumusica undeva la 1.70 cm, ochi verzi-caprui, extensii, sani mici spre mediu frumosi, fund rotund, cateva tatuaje discrete, zambet frumos)
Oral: 6 (neprotejat, asa si asa, fara atentie la motocei, doar capul pulii si atat, slow mode, fara artificii)
Normal: 7.1 (protejat, stramta, participa la actiune, geme natural in functie de turatii, nu te grabeste)
Gfe: 7 (mai subtire aici, nu ofera pupici/FK)
Atitudine: 10 (prietenoasa)
Igiena: 10 (curata, miroare placut)
Halat: 500 RON (pentru o ora)

Naratiunea:
Va salut,
Am aterizat la Larisa in prima parte a lunii ianuarie, convorbirea pe whatsapp, locatie care o imparte cu colega ei Kimber.Larisa m-a asteptat intr-o tinuta sexy rosie, m-a invitat in camera. Camera in care era Larisa are pe dreapta o a doua baie, geluri de dus, prosop curat, etc. Nu se grabeste, am vorbim putin cum sa ne simtim bine amandoi, dupa care m-a lasat sa o dezbrac incet. Are niste buze senzuale, nu te lasa se le atingi :D . Referitor la servicii, oralul a fost sa fie bifat, nu m-a dat pe spate, pare incepatoare. La normal lucrurile au stat mai bine, foloseste ulei de bebe, nu comenteaza la pozitii, patul rezista. Cam asta a fost tot, fata este foarte politicoasa, poate cu timpul va fi mai bine?, ramane de vazut. 
De final a fost ok, eu m-am simtit bine in compania domnisoarei Larisa.
Spor!

Notite)
1)Te intreaba cum preferi oralul: cu sau fara 
2)Accepta cunni/69
3)Larisa a pus o melodie ambientala de la TV 

Divine

• Like 14
  • Mersi 1
  • Inimioara 1

• Oras:Unde apuc
  • Oras:Unde apuc
Postat

Pune poze sa vedem cum arăți la corp,culoarea parului,sa ne facem idee,că la prețul de l-ai afișat cam mărișor ,trebuie să știm ce futem si avem așteptări m-ai mari,sa nu pierdem timpul mergând acolo și să refuzăm.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...