Sari la conținut

Selin TS 0746484998

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat
Acum 5 ore, zabielo a spus:

Da, e ce trebuie! 😉

Mersi, m-ai lamurit total.

• Haha 2
Postat

Revin cu o recenzie mai amanuntita. La Selin am fost de 4 ori pana acum pentru ca mereu m-am simtit foarte bine. Este o fata foarte finuță, ingrijita manichiura pedichiura,caracter de nota 10+. Arata superb, e skinny, fund misto si o pula 17-18 cm frumoasa. Eu mereu am ales sa fiu pasiv pentru ca fute foarte bine in mai multe pozitii. Nu ezitati sa o vizitati.

• Like 1
Postat
Acum 5 ore, zabielo a spus:

Revin cu o recenzie mai amanuntita. La Selin am fost de 4 ori pana acum pentru ca mereu m-am simtit foarte bine. Este o fata foarte finuță, ingrijita manichiura pedichiura,caracter de nota 10+. Arata superb, e skinny, fund misto si o pula 17-18 cm frumoasa. Eu mereu am ales sa fiu pasiv pentru ca fute foarte bine in mai multe pozitii. Nu ezitati sa o vizitati.

Mersi! Acum a fost perfect raspunsul! Multumiri!

• Like 1
Postat

Este foarte ok,locatie Blvd Cantemir, fin 200 lei. Activa pasiva pl frumoasa si tare, a si finalizat. Arata f bine dupa cum a spus colegul mai sus si miroase bine epilata tot giugiuc. Fute si bine este permisiva si f amabila care pt mine este un plus maxim. Este din gasca Ruxi ts, Denysa ts care toate exceleaza la comportament si amabilitate. Bv lor

• Like 1

• Oras:București
  • Disponibila
  • Oras:București
  • Disponibila
Postat
Acum 13 ore, Mr_cleii a spus:

Este foarte ok,locatie Blvd Cantemir, fin 200 lei. Activa pasiva pl frumoasa si tare, a si finalizat. Arata f bine dupa cum a spus colegul mai sus si miroase bine epilata tot giugiuc. Fute si bine este permisiva si f amabila care pt mine este un plus maxim. Este din gasca Ruxi ts, Denysa ts care toate exceleaza la comportament si amabilitate. Bv lor

Arată bine la corp. Nu prea îmi dau seama de sâni. Nu pare să aibă silicoane,nu?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...