shantenut Reputație: 21 Postat Ianuarie 2 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 2 Salutare, A fost cineva la Selin TS? Bucuresti, Sector 3. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/ts-selin/59di678604fe72i11d154i1871440e44.html Mersi!
zabielo Reputație: 215 Postat Ianuarie 3 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 3 Da, e ce trebuie! 😉
shantenut Reputație: 21 Postat Ianuarie 3 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 3 La 03.01.2025 la 12:33, zabielo a spus: Da, e ce trebuie! 😉 Extinde Mersi, m-ai lamurit total. 2
zabielo Reputație: 215 Postat Ianuarie 5 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 5 Revin cu o recenzie mai amanuntita. La Selin am fost de 4 ori pana acum pentru ca mereu m-am simtit foarte bine. Este o fata foarte finuță, ingrijita manichiura pedichiura,caracter de nota 10+. Arata superb, e skinny, fund misto si o pula 17-18 cm frumoasa. Eu mereu am ales sa fiu pasiv pentru ca fute foarte bine in mai multe pozitii. Nu ezitati sa o vizitati. 1
shantenut Reputație: 21 Postat Ianuarie 5 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 5 La 05.01.2025 la 13:35, zabielo a spus: Revin cu o recenzie mai amanuntita. La Selin am fost de 4 ori pana acum pentru ca mereu m-am simtit foarte bine. Este o fata foarte finuță, ingrijita manichiura pedichiura,caracter de nota 10+. Arata superb, e skinny, fund misto si o pula 17-18 cm frumoasa. Eu mereu am ales sa fiu pasiv pentru ca fute foarte bine in mai multe pozitii. Nu ezitati sa o vizitati. Extinde Mersi! Acum a fost perfect raspunsul! Multumiri! 1
Mr_cleii Reputație: 13 Postat Ianuarie 19 Postat Ianuarie 19 Este foarte ok,locatie Blvd Cantemir, fin 200 lei. Activa pasiva pl frumoasa si tare, a si finalizat. Arata f bine dupa cum a spus colegul mai sus si miroase bine epilata tot giugiuc. Fute si bine este permisiva si f amabila care pt mine este un plus maxim. Este din gasca Ruxi ts, Denysa ts care toate exceleaza la comportament si amabilitate. Bv lor 1
sabinmeeee Reputație: 449 Postat Ianuarie 19 Oras:București Disponibila Oras:București Disponibila Postat Ianuarie 19 La 19.01.2025 la 0:29, Mr_cleii a spus: Este foarte ok,locatie Blvd Cantemir, fin 200 lei. Activa pasiva pl frumoasa si tare, a si finalizat. Arata f bine dupa cum a spus colegul mai sus si miroase bine epilata tot giugiuc. Fute si bine este permisiva si f amabila care pt mine este un plus maxim. Este din gasca Ruxi ts, Denysa ts care toate exceleaza la comportament si amabilitate. Bv lor Extinde Arată bine la corp. Nu prea îmi dau seama de sâni. Nu pare să aibă silicoane,nu?
love69sd Reputație: 176 Postat Februarie 24 Postat Februarie 24 Tocmai ce am fost la Selin, la Pitești, o fată de nota 10+, nu o să detaliez ce am făcut, dar e pro client, un comportament de nota 10, are un corp superb și e mult mai frumoasă în realitate.Mergeți cu incredere! 1
Alin2020 Reputație: 13 Postat Martie 11 Postat Martie 11 Mai devreme am fost și eu la Selin , locația pe Cantemir , este foarte sexy ...are o jucărie tare și dornica sa te joci cu ea... comportament ireproșabil Recomand cu încredere. 1
shantenut Reputație: 21 Postat Martie 12 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 12 La 11.03.2025 la 19:01, Alin2020 a spus: Mai devreme am fost și eu la Selin , locația pe Cantemir , este foarte sexy ...are o jucărie tare și dornica sa te joci cu ea... comportament ireproșabil Recomand cu încredere. Extinde Are silicoane? si despre dotare ce poti spune, cam cat este? Mersi!
Alin2020 Reputație: 13 Postat Martie 12 Postat Martie 12 Nu are silicoane dar compensează cu restul , dotate undeva la 18 cm și grosime 5. 2
sabinmeeee Reputație: 449 Postat Martie 12 Oras:București Disponibila Oras:București Disponibila Postat Martie 12 La 11.03.2025 la 19:01, Alin2020 a spus: Mai devreme am fost și eu la Selin , locația pe Cantemir , este foarte sexy ...are o jucărie tare și dornica sa te joci cu ea... comportament ireproșabil Recomand cu încredere. Extinde Este în București? Dacă da, care a fost cadoul oferit pentru o oră?
Alin2020 Reputație: 13 Postat Martie 12 Postat Martie 12 La 12.03.2025 la 10:48, sabinmeeee a spus: Este în București? Dacă da, care a fost cadoul oferit pentru o oră? Extinde Da este pe Cantemir , 400 lei o ora . 1
shantenut Reputație: 21 Postat Martie 12 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 12 La 12.03.2025 la 11:10, Alin2020 a spus: Da este pe Cantemir , 400 lei o ora . Extinde Cu protectiile cum e?
cris007 Reputație: 24 Postat Martie 13 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 13 La 12.03.2025 la 10:08, Alin2020 a spus: Nu are silicoane dar compensează cu restul , dotate undeva la 18 cm și grosime 5. Extinde Destul de groasa! 🤏
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 14 Postat Martie 14 Ragazzi, Las si eu recenzie pentru ce e de lasat, sunt dupa ceva intalniri cu ea si vad ca reuseste sa tina stacheta sus. Am apreciat maxim ca de fiecare data cand ne-am vazut Selin a acordat mare atentie la felul in care se prezinta, de la felul in care alege sa aiba grija de ea pana la outfit-urile pe care le poarta. Vreau sa subliniez altceva, atitudinea. Reuseste sa te bage in "film", nimic din ce vorbeste sau ce face nu te duce cu gandul ca esti acolo ca sa scape de tine cat mai repede din contra, micile schimburi de replici au o tenta obraznica si din vorba in vorba te trezesti ca te fute. Am obs ca pune accent pe respectul reciproc, vedeti cum va prezentati ca sa stiti la ce sa va asteptati. Te pup, Selin!
calin04 Reputație: 829 Postat Martie 27 Telefon: Racarucalin@yahoo.it Oras:Bucuresti Telefon: Racarucalin@yahoo.it Oras:Bucuresti Postat Martie 27 Este f inalta?
zabielo Reputație: 215 Postat Martie 28 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 28 La 27.03.2025 la 8:45, calin04 a spus: Este f inalta? Extinde Are undeva la 170 cm 1
Panduru1 Reputație: 14 Postat Martie 28 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 28 De acord cu parerile de mai sus, este linistita si nu se grabeste deloc, atitudine proclient 100%, cel mai bun moment a fost oralul de nota 10 1
simmy3687 Reputație: 11 Postat Aprilie 10 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 10 stie cineva pe unde mai este donsoara?
aristiqifa Reputație: 76 Postat Aprilie 10 Postat Aprilie 10 La 10.04.2025 la 12:47, simmy3687 a spus: stie cineva pe unde mai este donsoara? Extinde Am văzut pe publi24 ca la Sibiu are anunț.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum