Membru Premium reptilozaurusrex Reputație: 7340 Postat Februarie 22 Oras:Nimfomane City Oras:Nimfomane City Membru Premium Postat Februarie 22 La 03.01.2025 la 22:24, back4more a spus: Cineva dispus sa facem un sex trip in Tailanda sau Filipine anul acesta? Putem creea un grup de whatsapp si sa stabilim detaliile 5-6 zile, cautam avion, cautam cazare si rezervam impreuna P.S. stiu ca s-a mai organizat o data cu succes aici Vezi sa nu dai de ladyboy pe acolo ca se inverseaza rolurile si tare mi-e ca vei merge cracanat dupa. 😅 Dacă femeia exclamă "Oooh Doamne ce mare este", în 99% din cazuri vede un păianjen! 👍
Membru Premium ZombiuShogun Reputație: 1494 Postat Februarie 22 Oras:buca-le Oras:buca-le Membru Premium Postat Februarie 22 4 hours ago, reptilozaurusrex said: Vezi sa nu dai de ladyboy pe acolo ca se inverseaza rolurile si tare mi-e ca vei merge cracanat dupa. 😅 Mie îmi sare gândul fix la scena asta din Hangover 2 când aud de escapade prin Thailanda 🤣🤣🤣 https://noodlemagazine.com/watch/-201700894_456239347
Membru Premium Subteranaa Reputație: 11163 Postat Februarie 22 Oras:under the earth Oras:under the earth Membru Premium Postat Februarie 22 Acum 4 ore, reptilozaurusrex a spus: Vezi sa nu dai de ladyboy pe acolo ca se inverseaza rolurile si tare mi-e ca vei merge cracanat dupa. 😅 Acum 34 minute, ZombiuShogun a spus: Mie îmi sare gândul fix la scena asta din Hangover 2 când aud de escapade prin Thailanda 🤣🤣🤣 https://noodlemagazine.com/watch/-201700894_456239347 Nu e chiar așa. Majoritatea băiețeilor recunosc ca au 🍆 sau ca si-au tăiat-o 😅 nu ascund ca sunt ladyboy. Oricum sunt multe semne după care ii poti recunoaște, sunt mai lati in umeri(osoși) si au o musculatura mai definita, mărul lui Adam prezent, au silicoane deci când vezi pe una cu silicoane deschizi ochii mai bine, vocea si chiar încheietura mâinilor e diferită la bărbați si mai important ca toate e ca poti întreba frumos si sigur îți v-a raspunde. M-am documentat putin 😅 pe subiect! Ca sfat pentru colegii care se vor duce e sa caute cazare chiar langa strazile cu pricina, pe booking gasesti exact unde trebuie hoteluri pe toate gusturile. 1
mihaicostin Reputație: 20 Postat Februarie 22 Postat Februarie 22 Salut. Pattaya este cel mai ok. Nu stiu exact cand este sezonul la ei...se gaseste pe net. Locurile cele mai interesante in Pattaya...soi6, walking street si soi bukhao. Soi 6 si walking street dai si de indieni. Soi bukhao nu merg indienii. NU VA IMBATATI...ca va ard la bani Mai puteti agata fete pe Tinder sau ThaiFriendly. In cluburi la fel, o gramada de fete...freelance se numesc...100$ pe noapte 1
rrubinman Reputație: 123 Postat Februarie 22 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Februarie 22 On 2/20/2025 at 12:00 AM, explicate said: Salut. Eu plec în Thailanda "ca băieții" in 2 zile. Suntem un grup de 9 prieteni. 10 zile , 520 eu biletele dus întors. Noi 2 zile in Bangkok la hotel după plecam puket ,insule ,etc. Facem un trip că sa zic așa . Când mă întorc voi povesti experiența. salut .... asteptam povestea si indicatiile ,,,, poate iti place asa de mult incat mai vrei sa mergi si in toamna
dongaga Reputație: 95 Postat Februarie 22 Oras:CLUJ-NAPOCA Oras:CLUJ-NAPOCA Postat Februarie 22 In Phuket am fost invitat la sex plătit si la 7 eleven (casiera) sau chiar la agentia de turism de domnisoara care vinde trip-uri 😁🤣 Deci Thailanda, zic eu.
dongaga Reputație: 95 Postat Februarie 22 Oras:CLUJ-NAPOCA Oras:CLUJ-NAPOCA Postat Februarie 22 Iar vestitele saloane de masaj din Thailanda...este sex. Comparativ cu Philippines ....eu am fost in Palawan , Cebu. El Nido dar nimic sexual la vedere. In Thailanda sexualitatea este in aer. 🤩
Oblio69 Reputație: 19 Postat Duminică la 21:45 Oras:București Oras:București Postat Duminică la 21:45 În Filipine am văzut cele mai urate femei, Thailanda e no1
explicate Reputație: 175 Postat Marți la 07:09 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Marți la 07:09 Day 1 După 48 de ore de zbor am ajuns în Bangkok. Am avut cazare într un bordel am închiriat acolo vreo cinci camere un hotel să spunem așa de un Eforie Nord trei stele dar erau trei stele când s a deschis hotelul. Experiența Este extraordinară. Când am luat cazarea am luat o pe booking din București băiatul care a mai fost aici acum vreo 10 ani, noi n am știut că unde am luat cazarea de fapt ăștia ne au dat nouă cinci camere și restul de camere încă vreo cinci se închiriau la la fete de aia am spus că noi am stat într un bordel. Fetele tot ce vrei aici pe pe strasse pe stradă de la ladyboy care arată mai bine ca o fată până la fete după toate gusturile.. prețurile incep cam acolo 3000 de bath. Noi am avut una foarte bună și frumoasă în fața hotelului pentru că noi la un moment dat am stat în fața hotelului la masă cu bere angro berea fiind vreo 40 , de la market de la magazin pentru că în club era de două ori sau de trei ori mai scumpă, aia care era foarte bună și foarte mișto nu am făcut o poză că nu m a lăsat și aia avea preț 5000 Bath. Problema este că în momentul când sunt tele etalate pe pe stradă trebuie să negociezi totul v am zis pleacă undeva de la 5000 poți ajunge undeva pe la 2000 iar spre dimineață pe la 5:00 6:00 cu noroc ajunse una pe la 1000. Eu prima seară am luat una am negociat cu ea ca la București cu 2000 o oră în care am cam chinuit o că eram băut și n am luat o pe camera mea m am dus pe camera ei că ma prins m a prins băut și hai să mergem aici . Camera ok era chiar un pic mai bine decât unde stăteam noi la hotel. Casă deosebești ladyboy de fete din ce am observat eu sunt două chestii una ladyboy au silicoane și mărul lui Adam asta e cea mai bună soluție, după care le poți întreba nu au niciun stres îți zice ce este dacă e fată sau e băiat. Colegii îmi cer scuze dar tot ce este scris aici este scris cu vorbitul Google nu tastez eu mi e mare lene să stau să scriu și să tastez așa , Am luat opțiunea să vorbesc iar Google ul să mi transcrie în litere. 1
explicate Reputație: 175 Postat Marți la 07:14 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Marți la 07:14 Acum 4 minute, explicate a spus: Day 1 După 48 de ore de zbor am ajuns în Bangkok. Am avut cazare într un bordel am închiriat acolo vreo cinci camere un hotel să spunem așa de un Eforie Nord trei stele dar erau trei stele când s a deschis hotelul. Experiența Este extraordinară. Când am luat cazarea am luat o pe booking din București băiatul care a mai fost aici acum vreo 10 ani, noi n am știut că unde am luat cazarea de fapt ăștia ne au dat nouă cinci camere și restul de camere încă vreo cinci se închiriau la la fete de aia am spus că noi am stat într un bordel. Fetele tot ce vrei aici pe pe strasse pe stradă de la ladyboy care arată mai bine ca o fată până la fete după toate gusturile.. prețurile incep cam acolo 3000 de bath. Noi am avut una foarte bună și frumoasă în fața hotelului pentru că noi la un moment dat am stat în fața hotelului la masă cu bere angro berea fiind vreo 40 , de la market de la magazin pentru că în club era de două ori sau de trei ori mai scumpă, aia care era foarte bună și foarte mișto nu am făcut o poză că nu m a lăsat și aia avea preț 5000 Bath. Problema este că în momentul când sunt tele etalate pe pe stradă trebuie să negociezi totul v am zis pleacă undeva de la 5000 poți ajunge undeva pe la 2000 iar spre dimineață pe la 5:00 6:00 cu noroc ajunse una pe la 1000. Eu prima seară am luat una am negociat cu ea ca la București cu 2000 o oră în care am cam chinuit o că eram băut și n am luat o pe camera mea m am dus pe camera ei că ma prins m a prins băut și hai să mergem aici . Camera ok era chiar un pic mai bine decât unde stăteam noi la hotel. Casă deosebești ladyboy de fete din ce am observat eu sunt două chestii una ladyboy au silicoane și mărul lui Adam asta e cea mai bună soluție, după care le poți întreba nu au niciun stres îți zice ce este dacă e fată sau e băiat. Colegii îmi cer scuze dar tot ce este scris aici este scris cu vorbitul Google nu tastez eu mi e mare lene să stau să scriu și să tastez așa , Am luat opțiunea să vorbesc iar Google ul să mi transcrie în litere. O să mai continui să mai scriu din experiență dacă aveți întrebări ,îmi puteți spune și e voi răspunde,in limita timpului că na sunt aici e timpul comprimat. În acest moment suntem fata hotelului în pattaya am stat două zile în Bangkok și acum e a doua zi în pattaya. Acum plec să mă duc până la o piatră la un Market să mi iau niște sandale sau niște papuci pentru că la cât am mers pe jos mi au cam făcut o bătătură pe picior.
Membru Premium Subteranaa Reputație: 11163 Postat Marți la 07:56 Oras:under the earth Oras:under the earth Membru Premium Postat Marți la 07:56 Acum 41 minute, explicate a spus: O să mai continui să mai scriu din experiență dacă aveți întrebări ,îmi puteți spune și e voi răspunde,in limita timpului că na sunt aici e timpul comprimat. În acest moment suntem fata hotelului în pattaya am stat două zile în Bangkok și acum e a doua zi în pattaya. Acum plec să mă duc până la o piatră la un Market să mi iau niște sandale sau niște papuci pentru că la cât am mers pe jos mi au cam făcut o bătătură pe picior. Sa iei una buna pentru o noapte întreaga ai încercat, la ce preturi poti negocia pentru toata noaptea?
dongaga Reputație: 95 Postat Marți la 08:26 Oras:CLUJ-NAPOCA Oras:CLUJ-NAPOCA Postat Marți la 08:26 On 2/23/2025 at 11:45 PM, Oblio69 said: În Filipine am văzut cele mai urate femei, Thailanda e no1 De acord.
explicate Reputație: 175 Postat Marți la 15:08 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Marți la 15:08 Acum 7 ore, Subteranaa a spus: Sa iei una buna pentru o noapte întreaga ai încercat, la ce preturi poti negocia pentru toata noaptea? A luat un prieten ceva de nota 7 , arata ca vecina sa zic , cu 3000 de bath (425 Ron) toată noaptea . Mai exact de la 12 noaptea până la ora 8 a zis că stă. Când iei ceva toată noaptea ,ele se așteaptă să ieși prin club , ceva mâncare, sa le plimbi un pic,sa socializezi cu ea. Dar , toată noaptea e cu tine. Un alt prieten a luat ceva de pe un site , a venit la hotel pe la ora 11 , a stat cu el până la ora 1 după a plecat să doarmă că intră la munca dimineață la ora 8. Asta a dat 2500 de bath. 1
Membru Premium Subteranaa Reputație: 11163 Postat Marți la 15:24 Oras:under the earth Oras:under the earth Membru Premium Postat Marți la 15:24 Acum 12 minute, explicate a spus: A luat un prieten ceva de nota 7 , arata ca vecina sa zic , cu 3000 de bath (425 Ron) toată noaptea . Mai exact de la 12 noaptea până la ora 8 a zis că stă. Când iei ceva toată noaptea ,ele se așteaptă să ieși prin club , ceva mâncare, sa le plimbi un pic,sa socializezi cu ea. Dar , toată noaptea e cu tine. Un alt prieten a luat ceva de pe un site , a venit la hotel pe la ora 11 , a stat cu el până la ora 1 după a plecat să doarmă că intră la munca dimineață la ora 8. Asta a dat 2500 de bath. E misto sa iei toata noaptea sa mergeți va distrați pana pe la 01 apoi va retrageți la hotel si futaiuri, baie/dus impreuna iar futaiuri pana dimineata. Sa stați toata noaptea doar la hotel parca nu e așa interesant. Oricum preturile nu par deloc mari. ma scârma sa fac un trip dasta dar as vrea cu oameni cunoscuți dacă as găsi. Distracție plăcută colegule!
rrubinman Reputație: 123 Postat Marți la 19:03 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Marți la 19:03 3 hours ago, explicate said: A luat un prieten ceva de nota 7 , arata ca vecina sa zic , cu 3000 de bath (425 Ron) toată noaptea . Mai exact de la 12 noaptea până la ora 8 a zis că stă. Când iei ceva toată noaptea ,ele se așteaptă să ieși prin club , ceva mâncare, sa le plimbi un pic,sa socializezi cu ea. Dar , toată noaptea e cu tine. Un alt prieten a luat ceva de pe un site , a venit la hotel pe la ora 11 , a stat cu el până la ora 1 după a plecat să doarmă că intră la munca dimineață la ora 8. Asta a dat 2500 de bath. suna bine. când te întorci sa ne faci și noua te rog o lista cu hinturi - cu ce te deplasezi, unde sa te cazezi, cum faci cu telefonul, internet, etc, acolo, de unde sa iei fete, eventual și mâncare băutură ... deși nu face obiectul forumului :)) ... si ce mai crezi ca ne-ar fi util. aaa ... si cam ce buget ar fi necesar. mulțumesc anticipat ... si daca vrei sa repeți excursia mie mi-ar prinde bine sa merg cu cineva care a mai fost :).
mihaicostin Reputație: 20 Postat Marți la 19:53 Postat Marți la 19:53 4 hours ago, explicate said: A luat un prieten ceva de nota 7 , arata ca vecina sa zic , cu 3000 de bath (425 Ron) toată noaptea . Mai exact de la 12 noaptea până la ora 8 a zis că stă. Când iei ceva toată noaptea ,ele se așteaptă să ieși prin club , ceva mâncare, sa le plimbi un pic,sa socializezi cu ea. Dar , toată noaptea e cu tine. Un alt prieten a luat ceva de pe un site , a venit la hotel pe la ora 11 , a stat cu el până la ora 1 după a plecat să doarmă că intră la munca dimineață la ora 8. Asta a dat 2500 de bath. Mergi frumos pe Walking street, intri in Opium sau XS go go bar si vezi acolo fete. Mai scumpe ce-i drept...5000 parca vrea fata si vreo 2-3000 barul ca o iei. Pt o noapte. Dar macar vezi ce iei...sunt topless fetele...plinute, slim, inalte, scunde, 18-19 ani...pana spre 30. Cand iei o fata o noapte...sunt cam cu mancarea ele...la 2-3 ore le ia foamea 😀 doar ca nu sunt foarte pretentioase. Un loc ok sa mananci pe Walking street Ibar. Langa este si un club. E ok si sunt multe fete la treaba in club. 2500-3500 pe noapte. Foarte important...usor cu alcolul...te imbeti... iti incarca nota, fetele cer mai mult Pe soi Bukhao este un go go bar unde danseaza alea goale mai isi dau si limbi...doar ca sunt cam uratele. Toate canapele si scaunele miros a pizda 😀 Si o plimbare pe soi6 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum