Sari la conținut

Emma 0759312827 DE Evitat

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

N-am avut de lucru nici eu sa merg la domnisoara. Adevarul e ca pozele sunt nebunie si asa arata si in realitate fata. E important totusi sa nu zambeasca, pentru ca se mai risipeste magia (cei care au fost la ea stiu despre ce vorbesc, are ceva dinte lipsa ).

Locatia ieri era pe strada Oravita. Am ajuns la ea si m-a primit destul de prompt. In timp ce ma descaltam m-a intrebat direct cat vreau sa stau, am zis o finalizare, a parut destul de dezamagita. Am mers cu ea in camera si am inceput sa ne dezbracam, eu facusem dus de acasa. Trebuie sa recunoastem ca fata e super buna la corp, are niste sani extraordinari si acesta e singurul lucru pozitiv despre ea.

Decartat 200 de lei si ne-am apucat de treaba. A inceput cu un oral care a durat maxim cateva secunde dupa care s-a intis dupa prezervativ. A zis ca nu vrea sa vina deasupra, ca de ce sa se oboseasca ea asa ca am inceput in misionar. Am dat ce am dat dupa care am intrebat-o daca vrea sa schimbam pozitia, a zis ca nu.

In timp ce ma imbracam ea deja suna inapoi oameni, imi tot zicea ca o asteapta unul jos. Maxim 15 minute am stat. 

N-are rost sa mai dau note, bani aruncati, nu merita nici de palmares, pacat ca arata super bine la corp.

• Like 1
  • Mersi 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...