Sari la conținut

Indisponibilă

Postări Recomandate

• Membru Premium
Reputație: 17230
  • Oras:Bucale
  • Oras:Bucale
Postat
3 hours ago, theone_the1 said:

Cu vine faci show?

Cu ea...in oglinda...de aia e asa scump!!😜😜🤣🤣🤣🤣

• Like 1
  • Haha 4
  • Simona01x a schimbat titlul în ❤️Hi dear call me 📱0759506517❤️
  • Oras:Oradea
Postat

Dragilor în motive personale trebuie să anulez toate programările de astăzi îmi pare rău sper să nu vă supărați ! 

Postat

Servicii  oferite de mine 💕

💕sex normal in diferite pozitii

💕69/anni/cunni pasiv 

💕sex oral np în funcție de igiena 

💕sarutari corporale/mangaieri 

💕masaj  erotic /relaxare

💕deeptroath 100 lei extra

💕foot job 

💕foot fetish

💕accept cupluri 300 lei extra 

💕show lezbi 400 lei extra 

💕streaptease

💕dus impreuna sau asistat 

💕finalizare corporala(exclus in zona intima) 

🔞 💕DOMINARE SOFT&HARD CU JUCARII extra 200 lei 

Cadou 250 lei 30 min 450 lei 60 min💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕

Va rog sa îmi specificați ora până când vă pot răspunde înapoi ! 

Dacă nu doriți sa port parfum sau ruj vă rog să mă anunțați înainte ! 

Nu ofer alte servici doar ce am specificat mai sus ! 

Ma deplasez și la hotel sau pensiune prețul fiind stabilit după ce voi primi adresa poate varia între 800/1200 lei! 

Nu accept persoane cu accesorii sau în stare avansată de ebrietate dacă igienă nu corespunde întâlnirea se va anula automat !

Programările se fac pe wrap sau sms în prealabil cu 1/2/h înainte și confirmarea cu o oră înainte , programările neconfirmate se anulează automat ! 

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Curios ca fata nu arata rau, este frumusica insa dupa 5 zile de activitate și 3 pagini nici macar o recenzie loco...Nu prea imi vine sa cred ca a scăpat nefututa de la București dar nici trafic prea mare nu cred ca a avut ca avea cam multa disponibilitate. Se pare ca  fata nu mai e disponibila a încheiat sejurul în București.

Postat

Ma voi întoarce la voi marti va pup și să ne revedem cu bine ! 

• Like 1
  • Oras:Into thin air
  • Oras:Into thin air
Postat
23 hours ago, navigatoru said:

Curios ca fata nu arata rau, este frumusica insa dupa 5 zile de activitate și 3 pagini nici macar o recenzie loco...Nu prea imi vine sa cred ca a scăpat nefututa de la București dar nici trafic prea mare nu cred ca a avut ca avea cam multa disponibilitate. Se pare ca  fata nu mai e disponibila a încheiat sejurul în București.

Cauza posibil sa fie si tariful de 250ron/fin pe fondul lipsei unor recenzii concludente din partea mai multor membrii de incredere...uneori nu prea mai ai nervi sa mergi la ghici pe tarife peste media pietei. 🤷‍♂️

Dupa cateva vizite la tipe fara recomandari pe care le-am trecut la categ fail, si eu am ales sa merg unde am mai fost si stiam ca nu o sa am surprize neplacute sau partide "meh".

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Salutare,

Am fost eu la domnișoara acum cateva zile.

Contact: WhatsApp pe unul din numerele menționate pentru contact

Am optat pentru variata de 1h

Locatia: In zona Mall Vitan, apartament in bloc vechi, singura in locatie, desi, se fumează la bucătărie, nu am simțit miros de fum, baie ok, am primit prosop curat.

Domnișoara undeva la 30 ani, pozele seamana - posibil unele ceva mai vechi sau modificate. Bruneta, frumusica la fata, ca forme seamănă cu ce se vede in poze, la sani sigur nu sunt cei din poza din prima pagina dar ceva similar(ceva urma de sarcina la unul din sani) Vorbăreață, dezinvolta pare educata, amabila. O prezenta plăcută per total.

Am optat pentru ON - a fost bine dar mai scurt decat mi-ar fi placut. Dupa 5 min a vrut sa schimbam, am rugat-o sa mai continue si a mai prelungit vreo 2 min.

La normal am schimbat 2-3 pozitii, In anumite momente mi s-a parut ca se misca contra timp(inclusiv cand am finalizat) - pare ca se fereste sa aiba orgasm ca sa isi pastreze "energia".

Nu am mai ramas pentru a 2-a finalizare pentru ca ma grabeam, dar si din cauza nepotrivirii.

Cadou 450.

• Like 3
  • Mersi 1
Postat
La 12.01.2025 la 9:10, cezartwix a spus:

Salutare,

Am fost eu la domnișoara acum cateva zile.

Contact: WhatsApp pe unul din numerele menționate pentru contact

Am optat pentru variata de 1h

Locatia: In zona Mall Vitan, apartament in bloc vechi, singura in locatie, desi, se fumează la bucătărie, nu am simțit miros de fum, baie ok, am primit prosop curat.

Domnișoara undeva la 30 ani, pozele seamana - posibil unele ceva mai vechi sau modificate. Bruneta, frumusica la fata, ca forme seamănă cu ce se vede in poze, la sani sigur nu sunt cei din poza din prima pagina dar ceva similar(ceva urma de sarcina la unul din sani) Vorbăreață, dezinvolta pare educata, amabila. O prezenta plăcută per total.

Am optat pentru ON - a fost bine dar mai scurt decat mi-ar fi placut. Dupa 5 min a vrut sa schimbam, am rugat-o sa mai continue si a mai prelungit vreo 2 min.

La normal am schimbat 2-3 pozitii, In anumite momente mi s-a parut ca se misca contra timp(inclusiv cand am finalizat) - pare ca se fereste sa aiba orgasm ca sa isi pastreze "energia".

Nu am mai ramas pentru a 2-a finalizare pentru ca ma grabeam, dar si din cauza nepotrivirii.

Cadou 450.

Hei bună mulțumesc pentru cele spuse te pup 😘

Postat

Bună seara dragilor disponibilă la voi doar mâine vă aștept cu programări de la 12:00 până la 18:00 ❤️

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...