Simona01x Reputație: 211 Postat Ianuarie 6 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Ianuarie 6 Disponibilă 12:30💕 1
Razboiul1877 Reputație: 159 Postat Ianuarie 6 Oras:constanta Oras:constanta Postat Ianuarie 6 Acum 19 minute, Simona01x a spus: 💕 Superbă domnișoara.
InAndOut6 Reputație: 22 Postat Ianuarie 6 Postat Ianuarie 6 2 minutes ago, Razboiul1877 said: Superbă domnișoara. N ai zis ma varule ca te duci ieri la ea si ii lasi recenzie ? Ala de a fost la pitesti de a recomandat o din tot sufletu lui.. macar sa lase un topic de pe pitesti ca eu n am gasit o pe femeie 1
Membru Premium Criticul Reputație: 7100 Postat Ianuarie 6 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Ianuarie 6 1 Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
Membru Premium Criticul Reputație: 7100 Postat Ianuarie 6 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Ianuarie 6 Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
InAndOut6 Reputație: 22 Postat Ianuarie 6 Postat Ianuarie 6 Merci criticule, am deslusit misteru. Poze diverse care expun corpul in mai multe situatii, nimic incantator, recenzii doar de la conturi noi si prosteala multa 1
Membru Premium Criticul Reputație: 7100 Postat Ianuarie 6 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Ianuarie 6 1 Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
Membru Premium Criticul Reputație: 7100 Postat Ianuarie 6 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Ianuarie 6 https://nimfomane.com/forum/topic/222271-indisponibila/#comment-8121654 Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 6 Postat Ianuarie 6 La 05.01.2025 la 12:18, Razboiul1877 a spus: Superbă domnișoara Simona.Azi am programare la ea.Revin cu recenzia.Te puup Simona,abia aștept să te cunosc. Ieri spuneai ca ai programare la ea. Cum a fost?
Membru Premium only-me Reputație: 17729 Postat Ianuarie 6 Oras:Bucale Oras:Bucale Membru Premium Postat Ianuarie 6 3 hours ago, reptilozaurusrex said: Ieri spuneai ca ai programare la ea. Cum a fost? A uitat man!!...si ca are prog si cum a foat😜😜🤣🤣🤣🤦♂️ 1
Simona01x Reputație: 211 Postat Ianuarie 6 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Ianuarie 6 Acum 3 ore, only-me a spus: A uitat man!!...si ca are prog si cum a foat😜😜🤣🤣🤣🤦♂️ Domnul nu s-a mai prezentat la birou , a anulat !
Razboiul1877 Reputație: 159 Postat Ianuarie 6 Oras:constanta Oras:constanta Postat Ianuarie 6 Acum 6 minute, only-me a spus: A uitat man!!...si ca are prog si cum a foat😜😜🤣🤣🤣🤦♂️ Stai liniștit .
Razboiul1877 Reputație: 159 Postat Ianuarie 6 Oras:constanta Oras:constanta Postat Ianuarie 6 Acum 6 minute, Simona01x a spus: Domnul nu s-a mai prezentat la birou , a anulat cu puțin timp înainte ! Respect Simona,lasă l pe ăla. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 6 Postat Ianuarie 6 Acum 29 minute, Simona01x a spus: Domnul nu s-a mai prezentat la birou , a anulat cu puțin timp înainte ! Tepar? 😁
Simona01x Reputație: 211 Postat Ianuarie 6 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Ianuarie 6 Disponibilă 20:30💕
Razboiul1877 Reputație: 159 Postat Ianuarie 6 Oras:constanta Oras:constanta Postat Ianuarie 6 Acum 2 ore, reptilozaurusrex a spus: Tepar? 😁 A i un pseudonim cu care,cu siguranță,nu te identifici.Si,pt cultura ta generala,nu am tepuit,am anunțat cu multe ore innainte că nu pot ajunge la programare.Asa că,taci.
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 6 Postat Ianuarie 6 Acum 3 minute, Razboiul1877 a spus: A i un pseudonim cu care,cu siguranță,nu te identifici.Si,pt cultura ta generala,nu am tepuit,am anunțat cu multe ore innainte că nu pot ajunge la programare.Asa că,taci. Tu vrei sa te tin numai in minusuri de-acum incolo? Vezi cum vorbesti.
Simona01x Reputație: 211 Postat Ianuarie 6 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Ianuarie 6 Acum 2 ore, reptilozaurusrex a spus: Tepar? 😁 A anunțat ca nu mai ajunge .
Razboiul1877 Reputație: 159 Postat Ianuarie 6 Oras:constanta Oras:constanta Postat Ianuarie 6 Vezi reptiloxaurus,dai minusuri degeaba,gata a confirmat că am anunțat.Deci,ce mai zici?
Razboiul1877 Reputație: 159 Postat Ianuarie 6 Oras:constanta Oras:constanta Postat Ianuarie 6 Acum 21 minute, reptilozaurusrex a spus: Tu vrei sa te tin numai in minusuri de-acum incolo? Vezi cum vorbesti. Crezi că rezolvi ceva? Cine ești tu da îmi spui ce sa fac și cum sa vb?
Razboiul1877 Reputație: 159 Postat Ianuarie 6 Oras:constanta Oras:constanta Postat Ianuarie 6 Și,după cum se observă,domnișoara Simona,a spus că am anunțat cu mult innainte,că nu pot ajunge,ceea ce mi se pare normal și corect.Si acest confrate,beneficiind că este membru colorat da minusuri total aiurea.Respect domnilor moderatori,și forumului.
theone_the1 Reputație: 5 Postat Ianuarie 6 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 6 La 04.01.2025 la 21:04, Simona01x a spus: show lezbi 400 lei extra Cu vine faci show?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum