Sari la conținut

Renata Slovacia 0725692470

Postări Recomandate

• cleopatra01 a schimbat titlul în Renata Slovacia 0725692470
  • Membru Premium
Reputație: 3940
  • Oras:Mârgu-Tureș
  • Oras:Mârgu-Tureș
Postat

• Like 4

bucilescelmaifaincur

• Oras:Targoviste
Postat

Tocmai ce am venit de la fata, e ce trebuie. Fata de ce avem noi prin zona ea e chiar ce trebuie. Foarte curata si serviciile ca la carte. Ceva deosebit fata de obositele astea de le avem noi aici. Recomand cu cea mai mare incredere👍

• Oras:Targoviște
  • Oras:Targoviște
Postat
Acum 4 ore, Jerikoo a spus:

Tocmai ce am venit de la fata, e ce trebuie. Fata de ce avem noi prin zona ea e chiar ce trebuie. Foarte curata si serviciile ca la carte. Ceva deosebit fata de obositele astea de le avem noi aici. Recomand cu cea mai mare incredere👍

Unde are locatia,eu am sunat de mai multe ori și nu o prind😞

Postat

Prin micro 9, incearca sa iei legatura cu ea pe whatsap. Raspunde dar mai greu, probabil e foarte ocupata. Super gagica, chiar recomand

Postat
1 oră în urmă, Jerikoo a spus:

Prin micro 9, incearca sa iei legatura cu ea pe whatsap. Raspunde dar mai greu, probabil e foarte ocupata. Super gagica, chiar recomand

Detaliază te rog ce servicii prestează și ce onorarii cere.

Mulțumim!

Reputație: 1123
Postat

E veche magraoanca , am vizitat-o in 2019 dar nu o recomand decat daca nu ai alta optiune si vrei sa scapi de bani.

• Like 1

Postat

150 finalizarea cu 350 ora. Ca si servicii…nimic deosebit. Clasic, un oral fara daca igiena corespunde(slow si iti trage niste priviri de mama focului:)) ) si ce mi-a placut ca da contre la normal, chiar bune. Ii place adanc…sunt constient ca nu va fii pe placul multora de pe acest forum sau ca e veche sau ca mai stiu eu ce dar personal mi-a placut experienta si daca o sa mai am timp astazi pana plec o sa o mai vizitez odata. Bafta baieti👍

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...