Sari la conținut

Postări Recomandate

• Proffmod a schimbat titlul în 0786208796

Postat

Inafara de startul cu (auto)recenzia asta fake. Nu e cazul sa fie prostul ala primul. Tipa e super ok.

Vizitat duduia. Mai sta cateva zile, undeva pe langa restaurantul libanez Karamna. e cazata. E navetista. Parca 300 cu 500, servicii normale cu ON. Nu stau sa va dau detalii cu mi-am dat drumul.

Ce pot sa punctez plus, tipa e fair, nu e fast fuck, e foarte tanara (zice 20 si nu arata de mai mult), prietenoasa, usor pisicoasa si docila, asculta la solicitari, daca nu esti badaran. A fost destul de sincera si cinstita, daca e sa facem analiza de business. E destul de buna la cadru, mai regular, dar foarte tonifiata si carnea tare. Niste sani naturali imensi, care atarna la gravitatie, dar nu din cauza ca sunt fleasca, ci ca sunt multaciune, nu pierd din forma sferica, nu se fac sosete. Face un oral deep foarte bun si umed din abudenta, de zici ca te fute fara si face squirt. Se umezeste natural la normal, dar totodata intra ca in branza, nu e chiar stramta si nici eu nu am putza mica.

Ca si puncte minus, implicarea ei in pat e cam inexistenta, in sensul ca nu are experienta sa conduca... si e si cam stana de piatra la reactii, silent mode. Dar daca vrei sa futi ceva bun, cu carnea tare, teen, docila si sa nu te deranjeze sa stea asa cum o pui, e perfecta, fara dureri de cap.

Eu v-o recomand macar o data. Incercati finalizarea, plm, daca nu vreti la ora. Eu am mers all in si a fost ok, nu sta pe ceas. Cam 65-70 min d-t-d, ca ne-am lungit la tigari.

• Mersi 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...