stiggy Reputație: 13 Postat Ianuarie 5 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Ianuarie 5 Negăsind nimic liber pe aici în seara asta m-am prostit și am intrat pe Publi. Am trimis mesaj la o dameză ce oferea servicii. Nu am fost atent exact ce. Dar se pare că ea oferă doar videochat. După ce mi-am cerut scuze că nu am văzut din mesajul ei ceea ce oferă, mi-a trimis mesaj spunându-mi că trebuie că trebuie să îi transfer 200 de lei pentru deranj, altfel o să posteze mesajul meu în care îi ceream informații pe rețelele de socializare și pe diferite site-uri. Mie îmi apare numele și poza pe Whatsup. Nebuna sau nebunul chiar a făcut-o. A postat ceva pe ceva site. Mie mi se cam rupe. Dar mare grijă cei ce sunt în relații/familie, etc. Dacă adminul o să îmi aprobe mesajul o să trimit și ceva screenshot-uri. 1
mititean Reputație: 269 Postat Ianuarie 5 Oras:Dej Oras:Dej Postat Ianuarie 5 Acum 15 minute, stiggy a spus: Negăsind nimic liber pe aici în seara asta m-am prostit și am intrat pe Publi. Am trimis mesaj la o dameză ce oferea servicii. Nu am fost atent exact ce. Dar se pare că ea oferă doar videochat. După ce mi-am cerut scuze că nu am văzut din mesajul ei ceea ce oferă, mi-a trimis mesaj spunându-mi că trebuie că trebuie să îi transfer 200 de lei pentru deranj, altfel o să posteze mesajul meu în care îi ceream informații pe rețelele de socializare și pe diferite site-uri. Mie îmi apare numele și poza pe Whatsup. Nebuna sau nebunul chiar a făcut-o. A postat ceva pe ceva site. Mie mi se cam rupe. Dar mare grijă cei ce sunt în relații/familie, etc. Dacă adminul o să îmi aprobe mesajul o să trimit și ceva screenshot-uri. Eu zic să faci o reclamație la poliție. Mai ales dacă nu îți pasă. Jegurile astea merită un dosar penal. Daca nu îi sancționează cineva, nu se vor opri. Eu asa as proceda.
stiggy Reputație: 13 Postat Ianuarie 5 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Postat Ianuarie 5 Acum 1 minut, mititean a spus: Eu zic să faci o reclamație la poliție. Mai ales că don cât spui nu îți pasă. Jegurile astea merită în dosar penal. Eu asa as proceda. I-am spus. Oare dacă nu am cont premium nu pot trimite poze? Că aș pune aici screenshot cu mesajele.
mititean Reputație: 269 Postat Ianuarie 5 Oras:Dej Oras:Dej Postat Ianuarie 5 Acum 1 minut, stiggy a spus: I-am spus. Oare dacă nu am cont premium nu pot trimite poze? Că aș pune aici screenshot cu mesajele. Nu știu, încearcă. Succes
stiggy Reputație: 13 Postat Ianuarie 5 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Postat Ianuarie 5 Acum 2 minute, mititean a spus: Nu știu, încearcă. Succes Am încercat. Dar nu găsesc opțiunea. Poate un moderator mă poate lamuri. Vreau să vedeți și voi. Mie nu mi s-a întâmplat chestia asta niciodată. De necrezut.
Proffmod Reputație: 52 Postat Ianuarie 5 Postat Ianuarie 5 Acum 17 minute, stiggy a spus: Am încercat. Dar nu găsesc opțiunea. Poate un moderator mă poate lamuri. Vreau să vedeți și voi. Mie nu mi s-a întâmplat chestia asta niciodată. De necrezut. "Conturile de ucenic, maistru curvar, serious contributor, vip, platinum NU vor mai putea publica poze in nicio postare de pe forum"
stiggy Reputație: 13 Postat Ianuarie 5 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Postat Ianuarie 5 Acum 3 minute, Proffmod a spus: "Conturile de ucenic, maistru curvar, serious contributor, vip, platinum NU vor mai putea publica poze in nicio postare de pe forum" Țeles. Mie mi-a murit pofta de aventuri de pe Publi. Am mai luat țepe pe acolo. Noroc cu forumul. In forum we trust.😃 1
Joe_Kenda Reputație: 137 Postat Ianuarie 5 Postat Ianuarie 5 fara suparare, cat de prostalau sa fi sa trimiti mesaje pe whatsapp cand tu ai poza si numele la whatsapp?
danxyz Reputație: 1 Postat Ianuarie 5 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Ianuarie 5 Mergi direct la politie, conform legii 286/2009 merge la inchisoare Infracţiuni contra libertăţii persoanei - Şantajul - Art. 207. - (1) Constrângerea unei persoane să dea, să facă, să nu facă sau să sufere ceva, în scopul de a dobândi în mod injust un folos nepatrimonial, pentru sine ori pentru altul, se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 5 ani. (2) Cu aceeaşi pedeapsă se sancţionează ameninţarea cu darea în vileag a unei fapte reale sau imaginare, compromiţătoare pentru persoana ameninţată ori pentru un membru de familie al acesteia, în scopul prevăzut în alin. (1). (3) Dacă faptele prevăzute în alin. (1) şi alin. (2) au fost comise în scopul de a dobândi în mod injust un folos patrimonial, pentru sine sau pentru altul, pedeapsa este închisoarea de la 2 la 7 ani.
CaGescu Reputație: -3 Postat Ianuarie 5 Postat Ianuarie 5 Cam cata lipsa de rusine ar trebui sa ai in tine ca sa mergi la politie cu asa ceva?
zsolt99 Reputație: 12 Postat Ianuarie 5 Postat Ianuarie 5 Nasol ce ai pățit, pentru ce contactezi pe publi e ideal să ai și o cartelă de rezervă. Nu cred că o să continue cu șantajul, dacă nu a mers probabil se vor plictisi și dacă îi ignori nu prea au ce rău să îți facă.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum