Sari la conținut

0766588668

Postări Recomandate

• Oras:Valcele
  • Oras:Valcele
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat
1 oră în urmă, ghghghh a spus:

Daca nu ma insel si nu o confund avea topic deschis, e reala, stiu ca am vorbit prin primavara si avea servicii ok dar nu am mai mers ca era pe rebreanu, nu tin minte de NN, dar mai bine sa intrebi si daca face sa ne anunti!

• Oras:Terra
  • Oras:Terra
Postat

Am fost eu la ea undeva pe la inceputu verii anul trecut,avea locatia in complexul IRIS,200/400 amenda cu servicii de baza din cate tin minte,tipa cam plictista de viata,o intalnire de duzina,la servicii in medie de un 7,oral de control fara nimic special,np in vreo 3 pozitii nu comenteaza la pozitii dar cam neimplicata cam faci tu treaba,destul de mecanic sexul,igiena parea ok,de apreciat ca m a asteptat aranjata desi am fost la o ora tarzie,la aspect e ea(din poze) arata binisor daca iti plac genul mai slim fit inaltuta.Colegul de mai sus probabil o confunda cu Rafaela/Eva tipa aia blonda din celalalt topic.Eu zic ca ai variante mai bune pe piata dar tu decizi.Bafta!  

• Mersi 2
Postat

Folosește și 0756451926 ca număr de telefon. Topic Arad: https://nimfomane.com/forum/topic/228777-blonda-hot-076658866-0756451926/, deși slăbuț și acolo. Am zis să-i dau o șansă dar ea n-a vrut să-mi dea. Am contactat-o la 3:45, a zis că e liberă, i-am zis că iau taxi și cât fac. I-am trimis poză din taxi, i-am reconfirmat că vin, că respect programările, poate-poate s-o îndura să facă duș cât sunt pe drum ca să nu aștept jos. Când am ajuns, i-am scris. După 3-4 minute mi-a dat în cap: așteaptă puțin.

Păi în [cuvinte calde], de asta ți-am scris de 7 ori de pe drum că vin, tocmai ca să nu aștept în fața blocului în frig. Când a zis să aștept puțin m-am luat și am plecat pentru că știam că nu o să fie puțin. După 21 de minute pe ceas mi-a scris mai ești? 21 de minute! :ras Lucrează la bandă, fără programări, și într-adevăr pare lipsită de viață. Față de ea am păstrat un limbaj adecvat și respectuos, iar când am întrebat-o de ce m-a ținut atât mi-a dat block. Am început bine anu. :ras

• Like 1
  • Trist 1

Postat
La 14.01.2025 la 17:35, ursulake2 a spus:

Folosește și 0756451926 ca număr de telefon. Topic Arad: https://nimfomane.com/forum/topic/228777-blonda-hot-076658866-0756451926/, deși slăbuț și acolo. Am zis să-i dau o șansă dar ea n-a vrut să-mi dea. Am contactat-o la 3:45, a zis că e liberă, i-am zis că iau taxi și cât fac. I-am trimis poză din taxi, i-am reconfirmat că vin, că respect programările, poate-poate s-o îndura să facă duș cât sunt pe drum ca să nu aștept jos. Când am ajuns, i-am scris. După 3-4 minute mi-a dat în cap: așteaptă puțin.

Păi în [cuvinte calde], de asta ți-am scris de 7 ori de pe drum că vin, tocmai ca să nu aștept în fața blocului în frig. Când a zis să aștept puțin m-am luat și am plecat pentru că știam că nu o să fie puțin. După 21 de minute pe ceas mi-a scris mai ești? 21 de minute! :ras Lucrează la bandă, fără programări, și într-adevăr pare lipsită de viață. Față de ea am păstrat un limbaj adecvat și respectuos, iar când am întrebat-o de ce m-a ținut atât mi-a dat block. Am început bine anu. :ras

Ca la restaurant : Primul venit,primul servit . 🤣🤣🤣

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...