Administrator pisicuts Reputație: 114539 Postat August 27, 2010 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat August 27, 2010 De regula nu ma atrag petrecerile fara senzational in ele, fara sa aibe ceva special , dar petrecerea cu tauri e the best! Nu am avut ocazia sa particip la maraton pana acu dar cu siguranta imi voi face timp la anul! Cred eu ca acolo se vede adevarata valoare , ceva pentru cei mai puternici.Daca a participat cineva la maraton rog sa ofere niste informatii.Pamplona Bull Running San Fermin Travel Central, established in Pamplona since 2007 offers unique & personalised adventures to the San Fermin Festival 2011. The fiesta incorporates various other events & fairs like the Running of the Bulls & Feria de Toro, in Pamplona, Navarra, Spain, between the dates 6-14th July annually. To ensure you dont miss-out on Sanfermines 2011, csee more info here: Pamplona Accommodation or Pamplona Balcony Spots for this spectacularly amazing fiesta that Hemingway loved so much!...http://www.sanfermintravelcentral.com/
Administrator pisicuts Reputație: 114539 Postat August 27, 2010 Oras:La butoane Oras:La butoane Autor Administrator Postat August 27, 2010
Administrator pisicuts Reputație: 114539 Postat August 27, 2010 Oras:La butoane Oras:La butoane Autor Administrator Postat August 27, 2010
motanelu Reputație: 269 Postat August 27, 2010 Oras:aici. Oras:aici. Postat August 27, 2010 poate te prinde vre-unu in zona mai sensibila.. si brusc va trebui sa opresti vizitarea doamnelor si domnisoarelor )
inna Reputație: 9 Postat August 28, 2010 Postat August 28, 2010 vai ce bestii si oameni dezechilibrati psihici (
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum