Sari la conținut

cea mai tare distractie posibila

Postări Recomandate

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

De regula nu ma atrag petrecerile fara senzational in ele, fara sa aibe ceva special , dar petrecerea cu tauri e the best! Nu am avut ocazia sa particip la maraton pana acu dar cu siguranta imi voi face timp la anul! Cred eu ca acolo se vede adevarata valoare , ceva pentru cei mai puternici.Daca a participat cineva la maraton rog sa ofere niste informatii.Pamplona Bull Running San Fermin Travel Central, established in Pamplona since 2007 offers unique & personalised adventures to the San Fermin Festival 2011. The fiesta incorporates various other events & fairs like the Running of the Bulls & Feria de Toro, in Pamplona, Navarra, Spain, between the dates 6-14th July annually. To ensure you dont miss-out on Sanfermines 2011, csee more info here: Pamplona Accommodation or Pamplona Balcony Spots for this spectacularly amazing fiesta that Hemingway loved so much!...http://www.sanfermintravelcentral.com/post-1-133409697936_thumb.jpgpost-1-133409697937_thumb.jpgpost-1-133409697939_thumb.jpgpost-1-133409697941_thumb.jpgpost-1-133409697943_thumb.jpg

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:aici.
  • Oras:aici.
Postat

poate te prinde vre-unu in zona mai sensibila.. si brusc va trebui sa opresti vizitarea doamnelor si domnisoarelor :D)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...