Sari la conținut

Alina 0727491596

Postări Recomandate

• Proffmod a schimbat titlul în Alina 0727491596
  • Membru Premium
  • Oras:Unde Vreau Eu
  • Disponibila
  • Oras:Unde Vreau Eu
  • Disponibila
Postat

Am văzut-o și eu și nu e chiar așa , doar am văzut-o , colegă cu tiganca jegoasa de evitat , mie mi-a dat impresia ca e la fel ca și colega ei de evitat de asta am și plecat în înjurăturile lor care au trezit tot cartierul ‼️‼️Dar fiind forum , fiecare are o părere , părerile pot fi diferite, contrare, cu cat mai multe păreri cu atât mai bine 😊 Puștoaica nu mai e sigur la 27 ani cat zice ca are , cine știe cat o avea in realitate 🤦🏻‍♂️Puștoaice sunt alea la 18-19-20!! Deci ca sa închei și ca să clarific pentru mine e DE EVITAT ‼️

• Like 2

SEX & LOVE WORLDWIDE :tittyfuck:maninlove

Postat
Acum 1 minut, Badboyinbed a spus:

Am văzut-o și eu și nu e chiar așa , doar am văzut-o , colegă cu tiganca jegoasa de evitat , mie mi-a dat impresia ca e la fel ca și colega ei de evitat de asta am și plecat în înjurăturile lor care au trezit tot cartierul ‼️‼️Dar fiind forum , fiecare are o părere , părerile pot fi diferite, contrare, cu cat mai multe păreri cu atât mai bine 😊 Puștoaica nu mai e sigur la 27 ani cat zice ca are , cine știe cat o avea in realitate 🤦🏻‍♂️Puștoaice sunt alea la 18-19-20!! Deci ca sa închei și ca să clarific pentru mine e DE EVITAT ‼️

Nu cred că vorbim de aceeași persoană. Nu mai are colegă și în această după-amiază a ajuns în oraș.

Postat

Salut! Nu ai detaliat și despre acțiune ? Daca accepta sa o pui cum vrei și dacă nu e cu fițe sa dai mai repede sa te termini? După cum o analizez cel puțin pentru mine ar fi de evitat!

Postat
Acum 12 ore, shelbygt a spus:

Salut! Nu ai detaliat și despre acțiune ? Daca accepta sa o pui cum vrei și dacă nu e cu fițe sa dai mai repede sa te termini? După cum o analizez cel puțin pentru mine ar fi de evitat!

Acceptă orice poziție, nu are fițe. Chiar a durat puțin acțiunea și am simțit ca i-a plăcut și ei. Pt mine e de revenit!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...