Sari la conținut

0746687995

Postări Recomandate

• Oras:Braila
Postat

Probabil iar o sa vii cu un răspuns plin de vrăjeli si învârteli ( că na..e specialitatea casei ) dar n-o să-l mai aștept, asta e ultima postare, am scris suficient. 
 Recunosc că mi-a plăcut , ai fost comic. Oricine citește topicul ăsta CAP-COADĂ iși dă seama ce buleală ai dat..și cel mai mișto a fost felul cum ai dat-o tu la întors și cum ai încercat să ți le potrivesti 😁👍

Părerea mea ar fi să mai rărești căutările de topicuri,nr. de telefoane, zdrențe, etc…că-ți mănâncă creierul și timpul. Probabil nu o s-o faci ca PRIMORDIAL PT. TINE IN VIAȚĂ E “ SĂ ȘTI DE CINE SĂ TE FEREȘTI “😂😂😂

La un moment dat o să te trezești boșorog  și o să-ți pară rău că ți-ai irosit majoritatea timpul stând cu nasul in telefon pe aici, când puteai să faci altele.

Succesuri in continuare în ceea ce faci pe aici👍, ești un idol al multora !!!!!🙂

• Minus 1
  • Membru Premium
  • Oras:Galati
Postat
Acum 1 minut, adi12345 a spus:

un răspuns plin de vrăjeli si învârteli

nu nu , sincer eu doar astept sa imi raspunzi la intrebarea de aseara :D    e "pescareala" sau e "coincidenta", care e parerea ta de expert in curvasarie ? :lol:

• Like 2
  • Haha 1

Postat
Acum 25 minute, rechinu00 a spus:

nu nu , sincer eu doar astept sa imi raspunzi la intrebarea de aseara :D    e "pescareala" sau e "coincidenta", care e parerea ta de expert in curvasarie ? :lol:

O fi , n-o fi …nu stiu ce să zic, n-am o certitudine…sincer nu mă intereseaza chestia asta foarte foarte mult.

Dar nu ăsta era substratul întrebării, tu crezi în continuare că aș fi eu implicat in ceva😂😂😂…. aide pula mea… pe tine nu te mai face bine nici un doctor😂😂😂

• Minus 1
Postat

Hai să-ți dau un pont că văd că ești în ceață.

De-alungul timpul eu n-am ferit contul, știu  destul de mulți cine sunt, mai ales din Braila. 
 Dacă belești antenele mai mult și apeși pe butoane e posibil să găsești o cunoștință comună care să te elucideze.

Ps: nici nu știi cât râd ăia care mă cunosc când citeștc ce zici pe aici de mine😂😂

• Minus 1
  • Membru Premium
Postat
Acum 29 minute, adi12345 a spus:

tu crezi în continuare că aș fi eu implicat in ceva

sincer mi se cam rupe pula daca esti tu implicat sau nu, cu besinile tale de 2 lei m-am lamurit de la Braila  :lol:    daca oi fi prieten cu guvidul sau daca o fi tot contul tau mai putin ma intereseaza , sincer nu vroiam neaparat sa ma iau de el  dar a sarit repede sa se contrazica , identic cum te-ai bosumflat si tu   :lol: si oricine se uita la reactii ar zice ca si mine ca de pe conturile alea pare sa scrie exact aceeasi persoana ... :lol:  o fi sau nu, mai putin e important , daca vrei sa o faci in continuare pe "avocatul" proxenetului e treaba ta, fiecare alege sa se comporte cum doreste pe aici .... :lol:

Acum 32 minute, adi12345 a spus:

sincer nu mă intereseaza chestia asta foarte foarte mult.

Eeee, pe mine asta ma intereseaza la topicul asta , daca e pescareala sau nu  .. :D  am inteles ca Edi.bmb ala are impresia ca el a inventat smecheria pe forum si noi punem botu la vrajeala lui , doar ca tura asta a avut ghinion la promovat petarde  :lol: 

Ar fi fost interesant daca nu iesea circoteca, ne gandeam sa il incurajam sa mai scrie si pe alte topice ca sa stim si acolo cum sa ii evaluam "recenziile"   :lol:  .... doar ca te-ai bagat tu , "avocatule" :D   si a iesit o frumusete  , o distractie de topic :lol::lol::lol:

• Like 2

Postat
Acum 14 minute, rechinu00 a spus:

Eeee, pe mine asta ma intereseaza la topicul asta , daca e pescareala sau nu  .. :D 

Mi se rupe de Edi.bmb și de ce ai tu de împărțit cu el.

Nu mă activam dacă nu susțineai ca eu aș fi in spatele contului ăluia. Dacă recitești la un moment dat Kitkatlove a scris că aștepți un răspuns, si am preferat sa tac, până in momentul când ai început cu “ ale tale “.

În fine ….si eu cred că s-a scris cam mult , unele fără rost…așa că o să mă opresc, deja e destul.

• Like 1
  • Oras:_Galati, un sat asfaltat
  • Oras:_Galati, un sat asfaltat
Postat
Acum 9 ore, adi12345 a spus:

Mi se rupe de Edi.bmb și de ce ai tu de împărțit cu el.

Nu mă activam dacă nu susțineai ca eu aș fi in spatele contului ăluia. Dacă recitești la un moment dat Kitkatlove a scris că aștepți un răspuns, si am preferat sa tac, până in momentul când ai început cu “ ale tale “.

În fine ….si eu cred că s-a scris cam mult , unele fără rost…așa că o să mă opresc, deja e destul.

Mnoh, si eu am fost suspectat de el cum ca as fi hamsiu, si era cam adevarat 🤣, dar am fost si sunt client, cu recenzii, publice sau private, ca pe mine ma intereseaza sa fwt si sa impart altora experienta mea. Restul e irelevant.

Daca esti pe un site de futut, ramai la futut si nimeni nu se ia de tine. Dar daca vrei sa-ti expui opinia sau sa ceri ajutor, ajuta si tu cu recenzii. Plural. Ii. Mai multe. Ca asa sa lasi 1-2 pareri sau recenzii, nu prea e credibil.

Tu ai impresia ca requinu are ceva personal cu tine, dar de fapt asa se trateaza hamsii pe care ii suspectam de nesimtire. Daca nu erai tu, si era altul cu aceste afirmatii pe care le-ai facut s-ar fi luat de ala imediat. Existenta e irelevanta a cui este. 

Dar daca esti hamsiu, prin presupuneri, sfatul meu personal e sa fii si hamsiu si client 😂 e cel mai distractiv asa🥲 

• Like 1
  • Haha 2
Postat
Acum 11 ore, kitkatlove a spus:

. Ca asa sa lasi 1-2 pareri sau recenzii, nu prea e credibil.

Nu contribuția a fost cauza, mai degrabă cred că o bănuială mai veche alimentată de niște  POTRIVELI  au dus la cacatul ăsta.

• Membru Premium
Postat
Acum 14 ore, kitkatlove a spus:

hamsii pe care ii suspectam de nesimtire

orice hamsiu/loverboy e liber sa isi promoveze marfa cat vrea, sau chiar si aia de prin "lista scurta" sau "fidelizatii" , daca vrea careva sa o "ridice" n-are decat,  dar trebuie sa stim si noi .....  :lol: ....  pe unii i-am si incurajat chiar, sa scrie pe cat mai multe topice , cu cat scriu mai mult cu atat avem o imagine si mai buna ...  :lol: ... insa cand incep cu prosteala si se intind prea mult atunci deja devin nesimtiti si atunci trebe dat un pic peste bot ca sa intre la loc in acvariu, depinde doar de comportamentul lor daca ajungem la metoda asta sau nu ... 

Acum 14 ore, kitkatlove a spus:

ai impresia ca requinu are ceva personal cu tine

Are impresia, eu stii ca am ceva cu toti aia care mi se par suspecti :lol:  sau uneori au altii cu mine, fie i-am facut de cacat pe aici, pe ei sau pe boarfele promovate , fie s-au facut singuri de cacat si au dat vina pe mine dupa aia ... :lol: 

Insa contrar asteptarilor, rezultatul cel mai interesant stii care este ? :lol: ... ca, in afara de hamsii, aproape toti aia cu care m-am luat pana acuma , dintr-un motiv sau altul - promovare, razboaie cu curvele, "dusmani" sau "avocati" ai fetelor sau ai altor useri  ...  - ei, aproape toti astia au devenit ulterior "prietenii" mei :lol::lol::lol:

• Like 3
  • Mersi 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...