Sari la conținut

0793318690

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat
11 minutes ago, StRyK3R said:

Fugi,fugi,fugi 

In sensu bun ?! In sensu rau ?!

si de ce anume ?

• Oras:CT
  • Oras:CT
Postat

mai are deschis un topic pe aici, am înțeles că ar fi mai labilă pe psihic! acum fiecare cu păsărele lui...

• Oras:București / Constanța
Postat

50 Minute Sex Oral Normal Anal Diferite Poziții  Masaj  Finalizare Corporală Facială Orală 600 Lei

50 Minute Sex Oral Normal Diferite Poziții Masaj Finalizare Corporală Facială 500 Lei

20 Minute Sex Oral Normal Anal  Diferite Poziții Finalizare Corporală 300 Lei 

20 Minute Sex Oral Normal Diferite Poziții Finalizare Corporală 200 Lei 

Pentru  Servicii Extra Fantezii Etc Se Plătește în Plus ! Zona Tomis Plus ❤️

Cam astea sunt serviciile din ce mi-a scris

• Haha 1
  • Confuz 1
Postat
6 hours ago, nemernicieux said:

mai are deschis un topic pe aici, am înțeles că ar fi mai labilă pe psihic! acum fiecare cu păsărele lui...

N-am gasit topicul ei… ca altfel nu mai postam aici. Multumesc pentru info👍 apreciez, tot astept un raspuns de la StRyK3R ca el a scris “fugi fugi fugi”.

• Oras:Constanta
Postat
Acum 36 minute, K07Raiko a spus:

N-am gasit topicul ei… ca altfel nu mai postam aici. Multumesc pentru info👍 apreciez, tot astept un raspuns de la StRyK3R ca el a scris “fugi fugi fugi”.

Pai nu ai găsit topicul că și-a schimbat numărul,îl schimbă periodic ,când  vei găsi topicul ei o sa îți dai seama la ce mă refer 🤣🤣

Postat

Acum doar ce am coborât, o tipă pusă pe grabă, are vreo 30-35 ani… I am explicat cum îmi place, la început a făcut așa dar pe parcurs a început să se uite la ceas, grăbită pusă pe fast-fuck, oralul l a făcut cum trebuie în rest….. una peste alta este de 6 și nu este de revenit 

• Like 1

Postat
Acum 13 ore, Ccccrr a spus:

Acum doar ce am coborât, o tipă pusă pe grabă, are vreo 30-35 ani… I am explicat cum îmi place, la început a făcut așa dar pe parcurs a început să se uite la ceas, grăbită pusă pe fast-fuck, oralul l a făcut cum trebuie în rest….. una peste alta este de 6 și nu este de revenit 

Nu știu la ce te așteptai , adică din servicii cu 20 min și 50 min clar e pusă pe fast fuck . Daca mai vrei sa faci și un dus , nici de laba nu îți mai ajunge timpul 

• Haha 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...