Sari la conținut

Mimisor 0732564603

myra_69

Postări Recomandate

• Telefon: +40 785 353 473
  • Oras:Constanta
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 1 minut, lucianpbt a spus:

Ar fi foarte ok la Q residence daca poti ramane acolo in acelasi apartament sau altul. Sau la River.

Buna rămân o perioada la Q Residence ❤️

• Like 2
  • Inimioara 1
  • Oras:🐱 + 🐺 = 🦊
Postat
Just now, myra_69 said:

Buna rămân o perioada la Q Residence ❤️

E perfect!

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Dragilor programul meu de mâine va fi in intervalul 10.30-02.00

Q Residence 

va pup și va aștept ❤️

• Mersi 1
  • Inimioara 1
Postat
38 minutes ago, Takamoto said:

🤙

Nu esti singurul. Si eu la fel.

• Oras:Craiova
Postat

Bună!

ai scris în servicii ca faci și dominare, ai

mai făcut cu client măcar dominare mai

soft adică te pricepi bine ai tupeu inițiativă?

Se acceptă limbi și tot ce trebuie intr o dominare ?

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 35 minute, Alexandru195 a spus:

Bună!

ai scris în servicii ca faci și dominare, ai

mai făcut cu client măcar dominare mai

soft adică te pricepi bine ai tupeu inițiativă?

Se acceptă limbi și tot ce trebuie intr o dominare ?

Buna! La dominare pot face orice! Ma pricep destul de bine. Te aștept cu drag ❤️

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Locuri libere dragi mei❤️

Q Residence ! ❤️

• Inimioara 1
  • Oras:Galati
Postat

Am fost pentru curiozitate. Si pt a face cunostinta.

Programare respectata.

Locatie foarte ingrijita, prima data cand vad. Si foarte bine pozitionata, din punctul meu de vedere.

Ca aspect, desenul corpului ceva peste medium, liniile faciale usor sub. Bruneta . Micuta, cred vreo 1.60/48. Am intrebat varsta inainte, pt linistea mea. 22, conforma cu ce se vede.   

La servicii  nu am cerut mai  mult  decat pachetul minimal si nu am forjat. As asemana-o asa la temperament cu o fata pe care o stiu de cand am fost acum vreo 3 ani, cred ca ii spunea pe aici Vocea1. Nu cred ca ii place sucita in mai mult de 3 poz. Nu am intins coarda, pt ca voi fi din nou  in Iasi toata vara si vreau sa pastrez legatura. Pt cine vrea sa vada imi permit sa recomand rezumarea la misionar si LOT. Gurguele un pic ridicate, parca vor sa vorbeasca cu tine (ca la o alta ds de acum 3 ani, Giulia cred).

Una peste alta, daca avea locatia asta de prin feb, poate eram la vizita 2-3, a cam fost lipsa de variante.  E loc de imbunatatiri, dar ca moment introductiv , eu am fost multumit.

• Like 2
  • Minus 1
  • Inimioara 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 1 oră, Takamoto a spus:

Am fost pentru curiozitate. Si pt a face cunostinta.

Programare respectata.

Locatie foarte ingrijita, prima data cand vad. Si foarte bine pozitionata, din punctul meu de vedere.

Ca aspect, desenul corpului ceva peste medium, liniile faciale usor sub. Bruneta . Micuta, cred vreo 1.60/48. Am intrebat varsta inainte, pt linistea mea. 22, conforma cu ce se vede.   

La servicii  nu am cerut mai  mult  decat pachetul minimal si nu am forjat. As asemana-o asa la temperament cu o fata pe care o stiu de cand am fost acum vreo 3 ani, cred ca ii spunea pe aici Vocea1. Nu cred ca ii place sucita in mai mult de 3 poz. Nu am intins coarda, pt ca voi fi din nou  in Iasi toata vara si vreau sa pastrez legatura. Pt cine vrea sa vada imi permit sa recomand rezumarea la misionar si LOT. Gurguele un pic ridicate, parca vor sa vorbeasca cu tine (ca la o alta ds de acum 3 ani, Giulia cred).

Una peste alta, daca avea locatia asta de prin feb, poate eram la vizita 2-3, a cam fost lipsa de variante.  E loc de imbunatatiri, dar ca moment introductiv , eu am fost multumit.

Mulțumesc frumos ! Te mai aștept cu drag ❤️

Postat

Am fost si eu la Mira in seara aceasta ca sa o cunosc. (in sfarsit)

PRO: Garsoniera ok, baie frumoasa, cald, prosop, m-a intrebat daca am nevoie de ceva si m-a servit cu apa, a pus muzica, dar exista apartamente si mai bune la Q. Aspect 9, un corp foarte frumos, frumusica si la fata, par foarte lung frumos, gurita faina dar nu a vrut FK, mi-a si explicat de ce. OP bun, NP bun 3 pozitii. Mi-a placut sa ii fac cunilingus, anilingus si sa o sarut pe tot corpul pentru ca e frumos. Nu foloseste gel in timpul sexului. A fost prietenoasa cu mine dar inca nu are GFE maxim. Mi-au placut fetele si gemetele din timpul sexului. Nu m-a grabit.

CONTRA: Fiind excitat, nu a putut sa imi faca ON foarte mult si a trecut la OP pentru ca o deranjeaza lichidul care iese. Nu mi s-a mai intamplat. Am vrut sa o pup pe fata, nu a vrut, ceea ce mi s-a parut putin ciudat. A trebuit sa vorbesc mai incet ca se aude la vecini. Serviciile sunt ok dar sunt prea putine (parerea mea). Daca avea macar FK, era deja alt nivel. 

Concluzie: Este de vizitat? As zice ca da, in contextul in care nu sunt celelalte fete in oras care ofera FK/CIM la pret similar. Sunt mai pretentios, vreau de toate.

Mira, a fost o recenzie sincera, sper ca e ok si pentru tine, daca am gresit ceva sa ma atentionezi, Te pup si noapte buna!

• Confuz 1
  • Inimioara 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 1 oră, lucianpbt a spus:

PRO: Garsoniera ok, baie frumoasa, cald, prosop, m-a intrebat daca am nevoie de ceva si m-a servit cu apa, a pus muzica, dar exista apartamente si mai bune la Q. Aspect 9, un corp foarte frumos, frumusica si la fata, par foarte lung frumos, gurita faina dar nu a vrut FK, mi-a si explicat de ce. OP bun, NP bun 3 pozitii. Mi-a placut sa ii fac cunilingus, anilingus si sa o sarut pe tot corpul pentru ca e frumos. Nu foloseste gel in timpul sexului. A fost prietenoasa cu mine dar inca nu are GFE maxim. Mi-au placut fetele si gemetele din timpul sexului. Nu m-a grabit.

CONTRA: Fiind excitat, nu a putut sa imi faca ON foarte mult si a trecut la OP pentru ca o deranjeaza lichidul care iese. Nu mi s-a mai intamplat. Am vrut sa o pup pe fata, nu a vrut, ceea ce mi s-a parut putin ciudat. A trebuit sa vorbesc mai incet ca se aude la vecini. Serviciile sunt ok dar sunt prea putine (parerea mea). Daca avea macar FK, era deja alt nivel. 

Concluzie: Este de vizitat? As zice ca da, in contextul in care nu sunt celelalte fete in oras care ofera FK/CIM la pret similar. Sunt mai pretentios, vreau de toate.

Mira, a fost o recenzie sincera, sper ca e ok si pentru tine, daca am gresit ceva sa ma atentionezi, Te pup si noapte buna!

Mulțumesc frumos pt vizita si pt sinceritate . Te pup si seara frumoasa ❤️

• Inimioara 1
Postat
Just now, myra_69 said:

Mulțumesc frumos pt vizita si pt sinceritate . Te pup si seara frumoasa ❤️

O sa mai vin daca ma primesti.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 3 minute, lucianpbt a spus:

O sa mai vin daca ma primesti.

Desigur ❤️

• Inimioara 1
Postat

Vreau sa mentionez ceva, ca sa nu se inteleaga gresit. Daca nu i-am dat recenzie perfecta nu inseamna ca nu e de vizitat. Pentru cine nu il intereseaza sa aiba GFE-ul de 10, e o alegere buna. Dupa cum se vede si din poze si din ce va spun si eu, de futut e foarte buna. Spor!

• Oras:Iasi
  • Oras:Iasi
Postat
11 hours ago, lucianpbt said:

Deci am avut dreptate :P si a nu a fost un cont "fake" . O sa merg si eu la ea saptamana viitoare :P.

Postat
1 hour ago, Aosman said:

Deci am avut dreptate :P si a nu a fost un cont "fake" . O sa merg si eu la ea saptamana viitoare :P.

Super.

Postat
19 hours ago, myra_69 said:

Buna! La dominare pot face orice! Ma pricep destul de bine. Te aștept cu drag ❤️

Păi ai mai făcut cu client?

nu vreau să vin și să nu fie ok, adică dacă știi calumea, ai ceva jucării?

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 1 oră, Alexandru195 a spus:

Păi ai mai făcut cu client?

nu vreau să vin și să nu fie ok, adică dacă știi calumea, ai ceva jucării?

Am tot ce trebuie! Stai fără griji ❤️

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Hei dragilor ! Programul meu de azi va fi in intervalul 14.30-02.00 

Q Residence ❤️

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Locuri libere :

21.00- 00.00

Q Residence ❤️

• Inimioara 3
Postat

A , era sa uit ceva. Recomand de vazut pt colegul @codez2 .

Nu stiu de ce m-a umplut de vreo 30 de minusuri dupa ce am scris ca as reveni la aceasta ds pt ca imi plac brunetele stranse pe melesteu. Fiecare cu preferintele lui. Asa sa ne lovim violent in chiar reputatia noastra... nu am mai vazut decat aici la Iasi. Intai mergi si vezi, si p-orma exprima-ti sentimentele.

(Sau cine stie, poate ca a fost si fata nu vrea sa-l mai primeasca.. mi-a zis o fata de pe sesan1 ca are o maciuca de 25 si da ca nebunu.. Ce-s eu vinovat sa-mi dea 40 de minusuri ca pe el nu-l primeste nimeni..)

Pt myra doar ♥️ 🍷

• Like 1
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Hei dragilor va aștept la mine azi. In intervalul 17.00-02.00

Q Residence 

❤️❤️❤️

• Like 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Hei dragilor disponibilă pt programări ! 
Va aștept cu drag. 
Q Residence ! ❤️❤️❤️

• Like 2

Postat

Salut,

Am ajuns si eu in seara asta la Mira. Ce pot sa va spun....

Am facut programare pentru 1 ora, programare pe care am respectat-o amandoi. Am vrut o ora, pentru ca nu sunt eu vreun pro in domeniul asta(sunt chiar la inceput) si stiam ca primul numar nu voi rezista prea mult. Chiar am ajuns si m-a chemat mai devreme cu vreun sfert de ora. 

Locatia okiish, niste par pe jos pe la baie, numai bun de dus acasa.

La servicii am sa detaliez urmatoarele: am vorbit cu ea pe wp si am intrebat-o daca are ceva sa poarte si mi-a spus ca are de toate. M-a primit in pijamale si doar dupa ce i-am amintit ca am vorbit ceva a zis ca o sa caute sa vada daca are. Nu avea si a improvizat cu ce avea.

Am inceput cu un footjob. La inceput mi-a zis ca nu crede ca o sa facem sex pentru ca e prea mare. Am zis ca poate totusi o sa incercam ca nu am venit sa stam de vorba 1 ora(pe banii mei). 

Am trecut apoi la oral si chiar daca facusem dus la ea si eram epilat, nu m-a intrebat daca vreau OP sau NP, mi-a pus direct prezervativul, OP bun, nu prea adanc, a inceput lent si apoi a intetit ritmul, pana aproape sa ma termine cand am oprit-o si i-am spus sa ma ia mai incet ca nu vreau sa termin in 2-3 min. A mai incercat de cateva ori sa ma termine si am oprit-o. Pana la urma toata s-a conformat si a lasat-o mai incet. 

Am trecut apoi la NP. I-am spus ca vreau pe la spate unde mi-a spus din start ca ea, cu mine, nu face doggy. Pai aia e pozitia mea preferata....ce-am facut bobita????? S-a pus in misionar, intr-o pozitie cu picioarele un pic ridicate pe care apoi le-a intins. Foarte inconfortabil si practic abia mai simteam ca bag in ea. Am incercat sa-i ridic picioarele mai sus si a zis ca nu-i place, ca o deranjeaza genunchii, ceva de genul. Pana la urma toata mi-am bagat "pula" de dezamagire, nu in MIra ca nu prea puteam in pozitia aia si am terminat. 

Dupa, i-am spus ca nu e ok toata situatia si mi-a spus ca sa-i platesc jumatate de ora si sa plec. Am fost de acord, asa am si facut.

Am mai fost la vreo 2 fete, unde m-am simtit superbine, dar asta a fost pentru mine a fost o experienta neplacuta, chiar cea mai neplacuta de pana acum. M-am simtit cumva fortat sa termin si limitat de optiuni. 

Per total eu nu o recomand.

Inteleg ca esti stramta, dar totusi cred ca este o optiune sa nu faci sex cu cei mai dotati(desi eu nu ma consider chiar asa) nu ca nu ai putea. Pentru ca pana la tine, am mai avut fete stramte si nu am intalnit nici o pussy sa nu-mi pot baga toata pula in ea. Asa ca, cred ca ar trebui sa specifici niste dimensiuni in anunt. 

Mult succes!

• Like 3
  • Minus 1
  • Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...