boy4funcj Reputație: 1 Postat Ianuarie 13 Postat Ianuarie 13 Bună ofer Companie de Lux Girlfriend experince Dominare, venită proaspăt în Cluj de o săptămănă. Vărsta 19 ani Înalțime 170 55 kg High maintenace Educată Vorbesc 4 limbi străine Well travelled Doar pentru un Domn generos, educat, de la care am ce să învaț si care sa ma înspire. Îmi selectez clientela, trebuie sa fiu excitată atăt fizic cat și psihic. Dacă sunteți interesați și considerați că bifați ce am enunerat mai sus puteți să îmi lăsați un mesaj pe Whatsapp doar Am luat legătura cu ea , cere 350 lei oral+masaj iar pe ora 500 lei o singura finalizare . Am cerut confirmare video pe whatsapp dar găsește tot felul de motive sa nu răspundă ca nu poate acum sau ca nu este acasă . Dar in schimb mi-a trimis un video de câteva secunde . A mai fost cineva la ea ? Este reala ?
boy4funcj Reputație: 1 Postat Ianuarie 13 Autor Postat Ianuarie 13 Îmi cer scuze , am uitat sa pun linkul către anunț : https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/companie-trans-de-lux/hg1f646de2i776492418igf0ifh53932.html
sambapula Reputație: 52 Postat Ianuarie 13 Postat Ianuarie 13 Daca anunt e real, 500de Ron doar pentru o fin nu are rost. Trebuie sa fie ca Megan Fox de aspect daca cere arat. Parerea mea
boy4funcj Reputație: 1 Postat Ianuarie 13 Autor Postat Ianuarie 13 Poate ne spune cineva care a fost dacă merita banii sau nu
hellboy069 Reputație: 1 Postat Ianuarie 14 Postat Ianuarie 14 Fata este reala dar sa va spun sincer nu merita banii, daca avea preturi normale da . Fata ii reala arata ca in poze (ea zice ca are 22 da mie mi imi arata a un max 19 hai 20) , la servicii ii ok , c am timida si neexperimentata . Daca avea preturile pe jumate era chiar ft buna da la preturile astea pot sa zic ca ii banal
boy4funcj Reputație: 1 Postat Ianuarie 15 Autor Postat Ianuarie 15 Acum 6 ore, hellboy069 a spus: Fata este reala dar sa va spun sincer nu merita banii, daca avea preturi normale da . Fata ii reala arata ca in poze (ea zice ca are 22 da mie mi imi arata a un max 19 hai 20) , la servicii ii ok , c am timida si neexperimentata . Daca avea preturile pe jumate era chiar ft buna da la preturile astea pot sa zic ca ii banal Spune-ne mai multe te rog , oralul cum îl face ? Îl face și neprotejat ? Are erecție full ?, ca mărime zicea ca o are peste medie dar poza a zis ca nu are sa trimită
hellboy069 Reputație: 1 Postat Ianuarie 15 Postat Ianuarie 15 Acum 8 ore, boy4funcj a spus: Spune-ne mai multe te rog , oralul cum îl face ? Îl face și neprotejat ? Are erecție full ?, ca mărime zicea ca o are peste medie dar poza a zis ca nu are sa trimită Da nu ai vrea si un film cu noi in actiune ? M ai sus am spus ca ii ok la servicii un pic neexperimentata dar ok . Acuma la ciocan nu ma interesat enorm ca am fost activ . Daca chiar vrei sa stii dute si vezi . Cum am mentionat la pretu asta nu merita frecventata des dar sa mergi 1/2 ori sa o ai la palmarez merita .
so_cris2 Reputație: 16 Postat Ianuarie 15 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Ianuarie 15 Acum 57 minute, hellboy069 a spus: Da nu ai vrea si un film cu noi in actiune ? M ai sus am spus ca ii ok la servicii un pic neexperimentata dar ok . Acuma la ciocan nu ma interesat enorm ca am fost activ . Daca chiar vrei sa stii dute si vezi . Cum am mentionat la pretu asta nu merita frecventata des dar sa mergi 1/2 ori sa o ai la palmarez merita . E normal ce intreaba colegul, ce te oftici asa? In loc sa-ti pierzi vreme criticand, mai bine dadeai mai multe detalii, sensibilule. Daca nu te-a interesat la ciocan, de ce nu ai mers la o femeie, ipocritule? 1
pmm21 Reputație: 2 Postat Ianuarie 23 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Ianuarie 23 Am discutat și eu cu ea , pentru o ora a cerut 150€. Hai ca 500lei, dacă merita? Pana la urma, a mai fost careva? Mulțumesc
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum