Sari la conținut

Jessy 0725617433

Postări Recomandate

• Oras:Pitesti
  • cleopatra01 a schimbat titlul în Jessy 0725617433
Postat
1 oră în urmă, laur balaur a spus:

Nu stiu ce sa zic....cred ca sunt false pozele...fata aceasta are instagram si onlyfans si pare sa fie plina de bani.

Postat

Da o știu și eu de pe insta și only de-aia as fii fost curios să îi fac o vizită indiferent de bani la cum arată pe insta e top top top 

Postat
Acum 2 ore, laur balaur a spus:

Da o știu și eu de pe insta și only de-aia as fii fost curios să îi fac o vizită indiferent de bani la cum arată pe insta e top top top 

Stii vorba aia....e prea frumos sa fie adevarat!Sunt 98% convins ca nu e ea.

• Oras:Pitești
Postat
Acum 49 minute, daredevil27 a spus:

Stii vorba aia....e prea frumos sa fie adevarat!Sunt 98% convins ca nu e ea.

Este reala, am vorbit cu ea pe whatsp pe video. Nici mie nu îmi venea sa cred ca este chiar ea. Ciocane tari sa aveți!

Postat
Acum 11 ore, grimgoil a spus:

Este reala, am vorbit cu ea pe whatsp pe video. Nici mie nu îmi venea sa cred ca este chiar ea. Ciocane tari sa aveți!

Si tarife?

Postat
Acum 8 ore, daredevil27 a spus:

Si tarife?

Am vorbit și eu cu ea pe Wathapp, mi-a confirmat că pozele sunt reale, chiar mi-a trimis una, dar nu dorit video.... tarifele mai jos:

200 finalizarea /400 ca servicii normal și oral! 
oral neprotejat în funcție de igienă, diferite poziții mici fantezii totul contra cost. Ca zonă mă găsești pe aleea căminelor nr9 bloc9 , confirm .♥️

Postat
Acum 1 oră, adiMSK a spus:

Am vorbit și eu cu ea pe Wathapp, mi-a confirmat că pozele sunt reale, chiar mi-a trimis una, dar nu dorit video.... tarifele mai jos:

200 finalizarea /400 ca servicii normal și oral! 
oral neprotejat în funcție de igienă, diferite poziții mici fantezii totul contra cost. Ca zonă mă găsești pe aleea căminelor nr9 bloc9 , confirm .♥️

Vad ca are alte poze acum,nu mai sunt pozele Georgianei Banu de pe Instagram.Deci clar ca e fals.

Postat
Acum 9 ore, daredevil27 a spus:

Vad ca are alte poze acum,nu mai sunt pozele Georgianei Banu de pe Instagram.Deci clar ca e fals.

Poate totuși se riscă cineva și se lămurește situația, dar vorba colegului e prea frumos să fie adevărat! 🫡

Postat
Acum 10 ore, daredevil27 a spus:

Da, bănuiam că sunt false pozele din moment ce nu o dorit să o sun video, nu știu cum a reușit colegul de mai sus @grimgoil

Zi bună 🤝

Postat

Salutare băieți. Acum vin de la această domniță, care nu am reușit să o văd. După cum a spus cineva mai sus ca i-a trimis o poza pe what’sapp , am primit-o si eu plus ca alte tarife. Acum așteptăm pe altcineva care se duce. Azi era ultima zi așa mi-a spus care mai rămâne în pitești 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...