Miaumic Reputație: 11 Postat Septembrie 5 Oras:Deva Oras:Deva Postat Septembrie 5 La 27.07.2025 la 13:44, germanicul28 a spus: SUPARAT ca o fost respins Nu am fost respins nu o ezecutat serviciile care miso spus îmi pare rau bro si am șters conversația cu ia depe watap că o postam aici zice una face alta ba că o doare spatele ba ca nu poate să o iei toată în gură în rest e frumușică nu am nimica de comentat
bossu19 Reputație: 49 Postat Septembrie 5 Postat Septembrie 5 Mai activează, nu i-am mai văzut anunțul…
Miaumic Reputație: 11 Postat Septembrie 7 Oras:Deva Oras:Deva Postat Septembrie 7 La 05.09.2025 la 13:04, germanicul28 a spus: Colegu eu te cred Asta e viata noiiii suntem devină ca tot că mergem la iele ia să nu mai meargă mulți la iele dupăia sa vezi cum se schimbă ami văzut colegii pe aici că le laudă foc si dupăia zici că dice te repezesc ba că asa nu pot ba că nu pot să o iau pe toată în gură că mă doare măseaua sau chestii dinastea da banii cum ai zis tu din lift țiar lua
germanicul28 Reputație: 101 Postat Septembrie 7 Postat Septembrie 7 Mergem la ele pt ca avem nevoie de puta si asa va fi pina la sfirsitul lumii ( daca se va sfirsi) Doar nu degeaba e numita cea mai veche maserie 1
frantuz69 Reputație: 0 Postat Marți la 21:58 Postat Marți la 21:58 salut colegi, si eu am mai fost la fata asta mai demult dar acum de multa vreme nu iam mai vazut anuntul. eu am incercat sai dau mesaj pe whatapp dar nu mai am numarul cu care am fost la ea initial, am si sunat de cateva ori in zile difierite si ore diferita dar nicio miscare, voi stiti ceva?
Miaumic Reputație: 11 Postat Miercuri la 04:08 Oras:Deva Oras:Deva Postat Miercuri la 04:08 Acum 6 ore, frantuz69 a spus: salut colegi, si eu am mai fost la fata asta mai demult dar acum de multa vreme nu iam mai vazut anuntul. eu am incercat sai dau mesaj pe whatapp dar nu mai am numarul cu care am fost la ea initial, am si sunat de cateva ori in zile difierite si ore diferita dar nicio miscare, voi stiti ceva? Salll așa se întâmplă colegu când le dai prea multă in portantă la cv astea nu mai răspund sau răspund dupăia și mai zice scuze cred că unele dintre ele sunt unicate nu merita sa te rogi pe banii tăi în ziua de azi de iele nu ai răspuns altele e plin netu de cv părerea mea toate fac același lucru 1
germanicul28 Reputație: 101 Postat Miercuri la 06:48 Postat Miercuri la 06:48 Cotect toate fac acelasi important e cum o fac si noi sa ne descdriem experienta ca sa fie mai draguta ca atfel pleaca cu buzunarul gol 1
frantuz69 Reputație: 0 Postat Miercuri la 07:38 Postat Miercuri la 07:38 inteleg, dar eu m-am inteles bine cu Denisa si am vrut sa aflu daca mai are rost sa incerc sa o contactez sau daca s-a lasat de meserie,
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum