Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Deva
Postat
La 27.07.2025 la 13:44, germanicul28 a spus:

SUPARAT ca o fost respins

Nu am fost respins  nu o ezecutat  serviciile care miso spus îmi pare rau bro si am șters conversația cu ia depe watap că o postam aici zice una face alta ba că o doare spatele ba ca nu poate să o iei toată în gură  în rest e frumușică nu am nimica de comentat 

Postat
La 05.09.2025 la 13:04, germanicul28 a spus:

Colegu eu te cred 

Asta e viata noiiii suntem devină ca tot  că mergem la iele ia să nu mai meargă mulți la iele dupăia sa vezi cum se schimbă ami văzut colegii pe aici că le laudă foc  si dupăia zici că dice te repezesc  ba că asa nu pot ba că nu pot să o iau pe toată în gură că mă doare măseaua sau chestii dinastea da banii cum ai zis tu din lift țiar lua

Postat

Mergem la ele pt ca avem nevoie de puta  si asa va fi pina la sfirsitul lumii ( daca se va sfirsi)

Doar nu degeaba e numita cea mai veche maserie 

• Like 1
Postat

salut colegi, si eu am mai fost la fata asta mai demult dar acum de multa vreme nu iam mai vazut anuntul.
eu am incercat sai dau mesaj pe whatapp dar nu mai am numarul cu care am fost la ea initial, am si sunat de cateva ori in zile difierite si ore diferita dar nicio miscare, voi stiti ceva?

Postat
Acum 6 ore, frantuz69 a spus:

salut colegi, si eu am mai fost la fata asta mai demult dar acum de multa vreme nu iam mai vazut anuntul.
eu am incercat sai dau mesaj pe whatapp dar nu mai am numarul cu care am fost la ea initial, am si sunat de cateva ori in zile difierite si ore diferita dar nicio miscare, voi stiti ceva?

Salll așa se întâmplă colegu când le dai prea multă in portantă la cv  astea nu mai răspund  sau răspund dupăia și mai zice scuze  cred că unele dintre ele sunt unicate  nu merita sa te rogi pe banii tăi în ziua de azi de iele nu ai răspuns altele e plin netu de cv părerea mea toate fac același lucru  

• Like 1

Postat

inteleg, dar eu m-am inteles bine cu Denisa si am vrut sa aflu daca mai are rost sa incerc sa o contactez sau daca s-a lasat de meserie, 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...