Sari la conținut

sex anal

bogdan

Postări Recomandate

Sodomia ramane unul dintre terenurile in care fantezia masculina este luxurianta, infloreste, da nastere unor fructe uriase. Daca sexul oral a intrat in cazul multor cupluri din mediul urban, mai ales, in practica obisnuita, nemaifiind un “fel de mancare” rezervat sarbatorilor si ocaziilor speciale, nu la fel s-a intamplat si in cazul sexului anal:D:D

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 83
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Vizitator anton
Reputație: 0

care eu am discutat de acest subiect se temeau de durere si le era scarba de ceea ce este acolo.Oferte am avut dar le-am refuzat dar cred ca totul devine mai intim mai placut daca o faci cu cineva cu care esti de mai multa vreme

Link spre comentariu

Dupa cum spuneau si barbatii din articol, nu sexul anal in sine, ci doar senzatia de interzis. Pe mine unul nu ma excita deloc ideea si cred ca foarte putini sunt barbatii carora sa le placa sexul anal.Deci chiar titlul articolului mi se pare pus aiurea, adica nu inteleg aceasta siguranta cu care se intreaba autorea articolului:"De ce le place asexul anal?"Cine a asigurat-o ca "le" place in primul rand? Din contra, nu le place deloc. E chiar scarbos!Poate or fi 2-3 obsedati, restul nu iubesc decat senzatia de interzis.

Link spre comentariu

In ultimul timp subiectul referitor la sexul anal a luat o mare amploare pe site-uri.As putea sa ma acomodez cu ideea, as putea sa incerc o data, dar am si eu o dorinta.Inainte sa acomodam cu sexul anal, ar fi frumos ca barbatii nostrii sa ne lasa sa le bagam ceva in fund. Si daca ei sunt in extaz, atunci sa ne gandim si noi sa incercam.Spuneti, voi barbatii, ca daca, partenera voastra accepta inseamna ca vi se daruieste total? Serios?????Si voi cum va daruiti lor?

Link spre comentariu
Vizitator cornel

e cazul sa nu vai mai transpuneti toate fantasmele sexuale in interviuri publicabile (!). Lasa interviurile fabricate in mintea ta, iesi pe strada, documenteaza-te, iar apoi vezi cum iti iasa un articol de genul asta. Daca crezi ca nu esti in stare, lasa subiectele astea maronii deoparte si revino la ele cand te simti stapana pe situatie ! Altfel, vai, ajungem in situatia care virginii complexati sa ne dea lectii despre sexualitate. Ceea ce e regretabil.

Link spre comentariu
Dupa cum spuneau si barbatii din articol' date=' nu sexul anal in sine, ci doar senzatia de interzis. Pe mine unul nu ma excita deloc ideea si cred ca foarte putini sunt barbatii carora sa le placa sexul anal.Deci chiar titlul articolului mi se pare pus aiurea, adica nu inteleg aceasta siguranta cu care se intreaba autorea articolului:"De ce le place asexul anal?"Cine a asigurat-o ca "le" place in primul rand? Din contra, nu le place deloc. E chiar scarbos!Poate or fi 2-3 obsedati, restul nu iubesc decat senzatia de interzis.[/quote']mi se pare foarte ciudat sa sui ca nu iti place practica in sine ci doar senzatia pe care ti-o da, este ca si cum ai spus ca nu-ti place sa te f&*i ci doar senzatia misto din timpul sexului, si asta cam clarifica ce fel de barbat estei: one minute man !! Recunoaste cu sinceritate ca nu ai cum sa delimitezi actiunea de senzatiile placute din timpul si dupa. Deci este corect spus VA PLACE SEXUL ANAL!B)
Link spre comentariu

Foarte interesanta intrebarea pusa de "cat" , as vrea sa aflu si eu raspunsul la aceasta intrebare ! Cat despre sexul anal,eu una am incercat dar mai mult pentru a-i face pe plac partenerului meu care avea tot aceasi conceptie (ca te daruiesti total cand faci asta ),nu am fost foarte incantata de actul in sine . Dar pot spune ca s-a intamplat o singura data sa imi placa chiar sa am orgasm,dar doar o singura data si banuiesc ca tine foarte mult de starea pe care o ai in momentul respectiv de relaxare si foarte foarte mult de excitatie . Ma gandesc ca trebuie sa fii extrem de excitata si relaxata pentru o experienta de genul asta . Chiar si cu orgasm nu-mi doresc sa se repete,a fost doar putina curiozitate si din partea mea !Sunt de acord insa cu andrei ca nu toti barbatilor le place sexul anal, iar celor care le place nu inseamna ca sunt psihopati,e si asta una dintre multele fantezii care unora le place mai putin si altora mai mult !" Asa e lumea si ca lumea suntem noi " M. Eminescu ......asa ca nu e bine sa judecam pe nimeni . Ar trebui sa acceptam persoanele din jurul nostru asha cum sunt,iar daca nu ne place ceva nu-i acceptam ca prieteni sau amici,dar nici nu trebuie sa-i judecam !

Link spre comentariu

mi se pare scarbos sexul anal..sincer...si mai mult mi se pare scarbos pentru ca multi dintre barbati recunosc ca nu le place nici lor.numai ca adora ce e interzis..pai fratilor cum a spus si cat mai sus\"Inainte sa ne acomodam cu sexul anal, ar fi frumos ca barbatii nostrii sa ne lasa sa le bagam ceva infund. Si daca ei sunt in extaz, atunci sa ne gandim si noi sa incercam.\" pe cuvantul meu la cat sunt de impotriva..cred ca daca el primul m-ar lasa sa ii bag un vibrator in fund si mi-ar spune ca i-a placut..apoi..cred ca as face si eu asta..numai asa pentru el, drept rasplata;))..dar cum stiu ca barbatii nu prea accepta asa ceva..am castigat!

Link spre comentariu
Vizitator fallen_angel23

Personal nu am incercat asa ceva niciodata si nici nu vreau sa incerc. Nu stiu de ce, insa sexul anal ma duce cu gandul la durerea cu care ti-ai introduce 10 supozitoare in acelasi timp...painful si scarbos totodata. Cat despre ce a spus cat mai sus, toata stima, sunt perfect de acord cu ea. Femeile sunt atat de "gaste" incat cred ca daca fac mereu si mereu sacrificii, "gansacul" de langa dansele o sa le iubeasca si o sa le idolatrizeze vesnic. Total gresit! Cum isi vad sacii in caruta, au si zburat, transformandu-se in cuci B)

Link spre comentariu

buna fetelor, nu am mai scris pana acum, sunt intrata de pe contul prietenului meu. cele mai multe dintre voi spuneti ca sunteti scrabite sau ca nu v-ar placea, dar va spun eu ca senzatia este suuper.mai bine decat orice altceva. eu am avut orgasm anal (e cu totul altfel decat cel vaginal) si am hotarat sa o facem (eu si cu el) ori de cate ori avem ocazia. va recomand sa incercati macar o data. nu exista durere atat timp cat o faceti cu lubrifiant si mai ales stati relaxate. aici e cheia.. e nevoie de control de sine. daca aveti si niste jucarele pentru a completa <> e super.. ce spunea anca legat de folosirea indelungata e o prostie.. adica nu e o prostie, insa nu o sa faci asta de 3 ori pe zi timp de 20 de ani.legat de articol eu nu inteleg de ce nu a intrebat si femei, poate asa aveati mai multe pareri pro. repet, senzatia e deosebita

Link spre comentariu

eu am facut sex anal cu un singur partener, mai mult de curiozitate si sincer nu as mai face .......nu pentru ca el ar fi fost brutal,din contra a fost ff grijuliu dar nu imi place,nu simt placerea pe care o simt la un act sexual 'normal' ,act care pt mine implica sex oral si aproape orice fantezie posibla ambilor parteneri!!! nu am nimic impotriva celor care il practica,dar sunt de parere ca te poti darui si fara acest act.

Link spre comentariu

Sincer....barbatii nu se gandesc decat la ei in asemenea cazuri. Chestia cu "daruire totala" este absurda....cu ce suntem mai "aproape" de ei daca facem sex anal?!? Din orice punct de vedere am privi, daca un barbat nu renunta la o asemenea idee stiind ca partena lui nu vrea....cel mai logic este cum am spus si mai sus ca nu il intereseaza ce vrea ea... Pe de alta parte femeile care cedeaza....au motivele lor(cred), dar nu cred k le inteleg. E o simpla alegere.....ale carei consecinte le suporta....din pacate....femeile.

Link spre comentariu

Nu stiu daca sunt cea mai in masura sa comentez acest articol, deoarece nu am incercat asa ceva si parerea mea nu are cum sa fie obiectiva. Nici nu cred ca as incerca vreodata... Tot ce vreau sa spun este ca eu una m-am saturat de dorinta asta a barbatilor de a i te "darui in totalitate". Prea multe pretentii pe capul lor. Nu a spus niciunul cum se daruieste el in totalitate, sau asta e ceva nenecesar, cum ei sunt barbati, iar noi niste femei prostute? Mi-e sila pur si simplu cand citesc asa ceva !!! Vesnica problema a societatii: femeia inferioara barbatului !!! pai pana cand?!Fetelor, nu faceti asta decat daca v-o doriti si voi, pentru nimeni altcineva!!

Link spre comentariu

Si nici nu voi fi decat atunci cand voi simti eu ca vreau asta, daca voi simti. Altfel, partenerul meu va trebui sa ma accepte asa cum sunt si sa imi respecte dorintele. Pana la urma, noi femeile simtim durerile, ei doar placere. Nu mi se pare corect sa ma forteze...Asta e punctul meu de vedere.

Link spre comentariu

Eu cred ca atunci cand vb de dragoste vorbim de placeri trupesti facute de comun acord.Orice cuplu are dreptul sa faca ce vrea in intimitatea sa inclusiv sex anal sau oral sau orice.Se presupune ca daca iubesti pe cineva faci cu el acele lucruri care va plac nu care iti plac numai tie sau numai lui.Asadar atat timp cat ambii vor si sunt de acord pot incerca...daca o fac a doua oara deja e alta treaba.Si sincer si eu am zis de sexul oral ca e scarbos pana nu l-am incercat si acum il numesc cel mai ideal preludiu oricat de scarbos sau jostnic ar suna pentru unele din voi sexul anal poate fi aceiasi treaba.

Link spre comentariu

cred ca cel mai corect este sa comentam in cunostinta de cauza. nu ca vulpea care cand nu ajunge la struguri zice ca sunt acri.eu am practicat sexul anal cu iubitul meu. nu mi-a cerut sa o fac ca sa-i dovedesc lui ca ma doruiesc toata. ci pur si simplu m-a intrebat daca mi-ar placea sa incerc. i-am zis ca da. trebuie sa recunosc ca era una din fanteziile mele sexuale. a fost putin dureros la inceput. dar acum imi place foarte mult.ceea ce nu se intelege din "sa te daruiesti cu totul" este faptul ca aceasta implica o relaxare totala si o incredere totala. este foarte intim si foarte placut, mult mai excitant decat sexul vaginal. dar nu functioneaza daca exista idei preconcepute, sentimente de inferioritate, de umilire sau alte chestii din astea. iubirea si increderea reciproca sunt esentiale.

Link spre comentariu

stai linistita,dar cand spun open mind ma refer la a-i accepta pe cei din jur asha cum sunt fara sa judecam si sa jignim....nu ma refeream ca trebuie sa iti placa neaparat sexul anal .Dar am o intrebare....sa presupunem ca nu vi s-a facut niciodata sex oral si va doriti foarte mult ca partenerul dumneavoastra sa va indeplineasca aceasta fantezie,cu toate ca nu se situeaza printre preferintele lui, asta inseamna ca el s-ar umili daca ar accepta ,oare acceptarea lui nu te va face sa te simti bine ?! Bnuiesc ca este la fel si pentru ei,avantajul lor ca avem noi o gaura in plus,asta e. Give and recive, i poti cere si tu partenerului sa faca ceva in plus pentru tine ca sa accepti fantezia lui cu anal...ca sa fie egalitate daca vreti asha !Sunt si de acord ca trebuie sa si inteleaga daca partenera refuza total si nu este interesata . Dar eu banuiesc ca daca un barbat are o fantezie de genul asta si isi doreste foarte mult sa afle cum e,tot o va face,daca nu cu partenera lui cu altcineva , ati prefera asta ? ! Bv alintza,exact despre ce ziceam mai sus....give and recive...!!!Iar fericirea laura poate ca aia este....dar esti tu asha experta sa nu lasi monotonia sa intervina sau sa opresti curiozitatea ,aa opresti lumea din schimbare ? Banuiesc ca nimeni nu poate face asta .... vremurile se schimba,lumea se schimba,noi insine ne schimbam cu timpul si gandim altfel si avem alte preferinte !

Link spre comentariu

Se vede treaba ca multi de aici sunt total aerieni daca au ajuns sa consedere sexul anal... ca un sex pentru ambii parteneri... Hai sa fim seriosi... Femeia cu ce sex se implica aici? Ea doar primeste... tot ce vreti voi... insa cum au spus unii... foarte naivi de altfel si deloc open minded, cum s-ar crede... nu vom putea niciodata sa ne daruim complet unul altuia, repet, niciodata... nici chiar daca ne-am regula in urechi... care ar fi din nou un avantaj masculin...Corpul nostru il putem darui, insa sufletul... cu asta ne nastem si murim - singuri -In viata ceea ce conteaza cel mai mult, dupa parerea mea, nu e legat de cate si mai cate sti sa faci si cum sa faci cu �jucarica ta�... ci cat de mult reusesti sa te apropii de cel iubit, conteaza modul in care reusesc doua suflete sa se contopeasca.Asa ca, parerea mea... iubirea nu concepe nici macar ideea de a pune in pericol viata partenerului, sanatatea, viitorul ei d.p.d.v. medical...(cum spunea cineva, ceva legat de defacatie... teorie crunt de reala de altfel...)Eu pot sa spun ca am incercat, poate mi-a placut, poate nu, nici nu mai stiu, pentru ca am incercat sa uit, insa ceea ce stiu e ca si de mi-ar place, n-as mai incerca, pentru ca nu asa ma simt iubita, respectata, nici pe departe ca m-as darui complet...Traim intr-o lume nebuna, si din pacate am ajuns sa nici nu ne mai cunoastem pe noi insine...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...