curios Reputație: 0 Postat Ianuarie 31, 2010 Postat Ianuarie 31, 2010 eu am 32 de ani si nu am facut niciodata sex anal,imi este rusine sa-i cer sotiei sa facem acest lucru,dar as fi curios cum este,iar daka i-as cere sa facem sex anal ce mi-ar spune???
ionut Reputație: 0 Postat Ianuarie 31, 2010 Postat Ianuarie 31, 2010 Nu cred ca vreo femeie ar fi de acord sa faca sex anal din prima , adica i-ar trebuie ceva timp sa se gandeasca ... Eu sincer DACA as fi femeie nu as accepta dar in cazul meu POATE as incerca daca mi-ar cere iubita ...
regfghghg Reputație: 0 Postat Ianuarie 31, 2010 Postat Ianuarie 31, 2010 sunt pro ideea fiecare face ce vrea sub plapumioara lui, nu e cazul nimanui sa judece pe celalalt. gay, lesbi, sex oral, anal, sado-maso whatever. in schimb mi se pare foarte trist ca majoritatea commenturilor erau la modul "iiuuuu sacarbos!!!". si mie imi parea un lucru destul de oribil dar in momentul in care un el a reusit sa ma faca sa scot monstruletul sexual din mine, adica sa ma dezinhibe complet am spus da. mi sa propus de mai multe ori dar nam spus nu, am lasat la stadiul de poate. pentru un barbat, din cate am observat eu, este foarte frustrant un nu categoric spus la orice. cu toate ca am spus poate, pana la el nu am reusit sa ma dezinhib asa. consider ca intr-un cuplu sanatos nu exista fantezii neamplinite oricat de ciudate ar fi ele si nici jena fata de nimic, mai ales dupa o perioada de relatie sau chiar locuit impreuna. acum nu trebuie scapat din vedere aspectul medical. nu e ok sa faci ceva ce poate rani, decat daca esti suficient de matur si intreg la minte sa iti asumi riscurile.sexul anal bineanteles ca a durut initial, sentimentul era neplacut, ideea de ceva up my butt nu era ok. dar am gasit impreuna o pozitie astfel incat durerea initiala sa fie minima chiar inexistenta, si chiar a ajuns sa imi placa, era o chestie diferita dar placuta mai ales ca el a fost foarte atent, si nu s-a concentrat comlet pe zona aceea si atat.merita incercat chiar daca e facut din complezenta, sa fim serioase, de cate ori ati facut blow job ca nu ati avut chef de sex, sau "hai fie si in seara asta" chiar daca nu esti deloc ok dar te tot intelege ca nu ai chef de o saptamana ca ai probleme la serviciu. oricum e necesara o oarece pregatire initiala stimulare, si partea de igiena.asa ca tip: ideeal este ca inainte sa inceapa cu normal si exact inainte de momentul "O" sa inceapa anal atunci e chiar placut mai ales daca el nu uita complet de existenta vaginului si a clitorisului.
airsoft Reputație: 11 Postat Martie 14, 2010 Postat Martie 14, 2010 eu am 32 de ani si nu am facut niciodata sex anal' date='imi este rusine sa-i cer sotiei sa facem acest lucru,dar as fi curios cum este,iar daka i-as cere sa facem sex anal ce mi-ar spune???[/quote'] te salut, am un raspuns pt tine care se ramifica in 2 subpuncte:1. Cand faceti sex normal si ea sta intinsa pe burta, lubrifiezi, masezi in timp ce faceti sex zona perianala-anala (lubrifiant nu saliva sau ulei ca ala se incinge), masezi si introduci un deget usor sa lubrifiezi si partea interna si esti atent continuu la reactiile ei cand introduci usor 1 deget in anus. Daca ii place si geme etc...se excita...continui putin asa 1-2 minute, te lubrifiezi si tu bine de tot si incerci USOR dupa ce ai masat zona si lubrifiat sa intrii, ( sa nu apesi sa intrii tot odata....asta e tendinta...bucura-te daca intrii macar 4-5 cm ma rog...cam tot capul penisului..pentru ca daca nu a mai facut o va durea si nu trebuie sa o fortezi ca altfel prinde frica de sex anal ca si celelalte fete care nu stiu ce inseamna preludiu pt anal).Daca incerci usor si zice: ''ce faci? nu anal...etc maj asa zic ...ii spui asa: INCERCAM USOR DACA TE DOARE NE OPRIM INSA AM SA FIU F. FINUTZ AM MASAT ZONA, AM LUBRIFIAT, INCERCAM SA VEDEM CUM SI DACA NE PLACE. (intotdeauna foloseste cuvinte pt a o linisti sa vada ca ai grija de ea inca ceva f.f.f.f.f important sa nu te enervezi, cumpara asa ceva: http://www.adult-shop.ro/sex-shop/stimulator-blue-pink-p-744.htmlcosta 200.000 Mini stimulator din PVC pentru stimulare vaginala si clitoridiana. Raport satisfactie/pret deosebit de bun.Se recomanda utilizarea impreuna cu un lubrifiant.Sunt necesare 2 baterii AA, neincluse in pret.GARANTEZ CA ACEST APARAT FACE MINUNI, IN MAXIM 5 MINUTE IN TIMPUL ACTULUI SEXUAL DACA EA ISI STIMULEAZA CLITORISU CU EL...DAT VIBRATIILOR SE RELAXEAZA ATAT DE TARE...+ EXCITATIA = ORGASM.2.Daca nu incerci tu cu ea...(ea are fantezii chiar daca nu iti spune)...trebuie sa faci tu 1 pas, altfel risti sa faca ea pasu in ''afara casei'' sau sa nu faca nici un pas nicaieri si sa nu incerce nimic nou. Tu o cunosti mai bine. ( eu spun doar posibilitatile nu le lua ca atare).
aschimodius Reputație: 1 Postat Martie 14, 2010 Postat Martie 14, 2010 ceee,,,,...subiect...."mirositor" ) sunt de acord cu tn , ....e ceva absolut dezgustator, numai simpla idee ma scarbeste....bleaaaaaaaaaaah
juiceboy Reputație: -2 Postat Martie 14, 2010 Postat Martie 14, 2010 o femeie care accepta sexul anal iti spune in mod indirect "sunt o usuratica pe care o poti folosi ca pe un obiect sexual si cu care nu vei avea vreun viitor. vreau sa fiu uzata de tine si aruncata ca o carpa murdara ce sunt". Sper ca sunteti de acord cu mine, chiar daca vor fi exceptii din partea femeilor cu moravuri usoare. Toate bune si sa nu mai practicati sportul asta daca totusi ati vrut sa va dovediti ca sunteti niste modele negative pentru femeile corecte.
maria Reputație: 1 Postat Martie 17, 2010 Postat Martie 17, 2010 este placere. .de fapt excitatie ..haideti sa va zic ce trebuei facut inainte. .clisma. .ca sa curatati zona. .faceti de cateva ori cu ceaiuri de musetel. .dupa ce ati terminat tot procesulsi se apropie mom si vrea iubytul. .trebuie sa aibe grija ca zona sa fie foarte lubrifiata cat si penisul acestuia. .apoi sa nu fie repezit ..sa aibe rabdare incet incet pana te obisnuiesti tu. .nah. . ce sa zic. .conteaza igiena foarte mult. .
doru Reputație: 1 Postat Martie 18, 2010 Postat Martie 18, 2010 this made me laughlol banuiesc ca ai auzit de carnavalul de la venetia. ala frumos cu masti. stiai ca pe vremuri mastile se purtau 6 luni pe an tocmai ca sa poata lumea sa faca orgii si sex salbatic? sexul nu e ceva nou sa stii. se practica de mii de ani. mereu au existat si vor exista oameni cu un libidou prea mare ca sa fie multumiti doar cu pozitia misionarului :)foarte, foarte naiva esti. uneori ma faci sa cred ca traiesti intr-o lume utopica. fii mai realista:) din cand in cand e bine sa pui la indoiala ce ti-au spus parintii si bunicii si sa tragi singura niste concluzii
didola Reputație: 0 Postat Martie 19, 2010 Postat Martie 19, 2010 orice om ajunge la un momentdat in viata sa incerce ceva de curiozitate, si fiecare daca i-a placut prima data va mai incerca si a 2a oara, mie una sincer nu imi place nimic in sexul anal, am incercat, am facut totul corect dar nu am simtit nicio placere, doar durere, asa ca eu inca raman la ideea ca gaura aia e buna numai pt ce a fost inventata
gicanistru Reputație: 5 Postat Martie 19, 2010 Postat Martie 19, 2010 Eu zic ca trebuie sa incerci normal prima ca sa vezi cum este! femeia trebuie sa te 1: INAINTE TREBUIE SA TE SPELI NORMAL 2:POTI FOLOSI O CREMA SI TOTUL E SO FACI USOR USOR SI PE URMA AI SA VEZI CE PLACERE.SA O SIMTI IN............... SI CU DEGETELE SA TE JOCI PRIN ALTE LOCURI SUPER!
tazz Reputație: 42 Postat Martie 20, 2010 Oras:Tayland Oras:Tayland Postat Martie 20, 2010 Eu am cunoscut o tipa care spunea: vreau sa ma futi in cur doar ca ma excita ideea ca iti dai drumu tot in curu meu
carmenssita72 Reputație: 0 Postat Martie 20, 2010 Postat Martie 20, 2010 Nu am citit restul posturilor si ma declar impotriva, categoric. Daca ii place cuiva e ok, mie imi repugna pana si ideea si ma gandesc ca sunt atatea alte orificii de explorat si atatea alte modalitati de a diversifica relatia din punct de vedere sexual. Iar daca mi-ar fi cerut vreodata crestinul asa ceva, l-as fi rugat ca mai intai sa incerc cu un morcov, un castravete, ceva, dar eu la rozeta lui si...daca ii placea....inseamna ca era pe invers, asa ca tot nu o facea cu mine.
exquisite Reputație: 2 Postat Martie 20, 2010 Postat Martie 20, 2010 ce crestin ce aberatii din astea. .treziti-va ma ca nu exista religie. .biblia este de fapt ceea ce au scris niste triburi acum cateva mii de ani bune pe care asa numitii crestini le-au luat de bune. .chiar sunteti orbi? nu vedeti ca religiile au fost facute ca sa manipuleze mase de oameni ignoranti si sa castige alti de pe urmele acestora?
miruna Reputație: 0 Postat Martie 20, 2010 Postat Martie 20, 2010 Hahahaha da intr-adevar se anunta un forum tare funny!!Cum sta treaba cu sexul anal...daca aveti relatii stabile si serioase si incercati sa vedeti cum e sigur nu o sa va considere nimeni femei usoare decat daca aveti langa voi un dobitoc....pervers.Daca se face atata tam tam pe tema asta sigur nu se face degeaba unora le place si daca iti place sau nu poti sa afli doar incercand!Daca incerci e neaparat necesar sa faci o clisma sau doua si sa bei doar ceai cu ceva vreme inainte. Apoi rabdarea.Nu sunt atrasa de aceasta idee din motive...preventive, se pot face rani!Altceva...? Nu stiu. Cei care o fac sunt in cautarea unor experiente noi...si metoda e veche de cand lumea...lol. Ideea e ca a avea o doza de kink in pat e necesara nu ma refer aici la sex anal ci in general la sex! Nu stiu cine poate face sex si sa fie in acelasi timp si om serios cu principii sau ce vreti voi sa demonstrati. Si asta in cadrul unor relatii stabile...
mya Reputație: 0 Postat Martie 21, 2010 Postat Martie 21, 2010 de ce sa nu fiu sincera si sa va mint? AM INCERCAT...si provoaca placere...multa placere...mai ales dupa 2-3 experiente de genul asta...inceputul e mai greu...un pic dureros...depinde si de partener...de cum se poarta cu tine, daca ii pasa de tine sau e atat de egoist si nu se gandeste la ce simti tu...am avut cele mai tari orgasme dupa astfel de experientece va recomand: IGIENA IGIENA IGIENA....pare scarbos, stiu....cand te gandesti ce e de fapt in gaura aia...insa daca ai grija sa mergi la toaleta inainte...sa te speli bine...sa te stegi cu niste servetele intime...sa folosesti neaparat un prezervativ si un lubrifiant bun...totul va fi ok...e o senzatie neplacuta ca ai nevoie sa iesi la toi toi in timpul actului insa te obisnuiesti cu ea...e doar senzatia...daca totusi intrerupi si mergi vei realiza ca ai batut drumul degeaba...si ce zice gura lumii nu lua in seama, nu esti o femeie cu morvuri usoare daca faci sex anal....esti o femeie ce stie ce doreste, ce se vrea satisfacuta, ce vrea sa experimenteze lucruri noi... ce vrea sa iasa din rutina....nu va sugerez sa incercati decat daca va doriti cu adevarat... si daca ati facut pasul asta nu regretati caci "ce nu te doboara te face mai puternica"hope u all will make the best choice for urselves
georgiana Reputație: 0 Postat Martie 21, 2010 Postat Martie 21, 2010 Sunt convinsa ca sunt destule fete cuminti care citesc ce e scris aici, dar nu am vazut prea multe care sa faca atat caz de treaba asta.Nici eu nu sunt de acord cu sexul anal, dar asta nu inseamna ca am ceva cu cine face. Este problema fiecaruia ce face atat timp cat nu deranjeaza pe altii.Ai dreptate fiecare isi spune parerea si eu am facut acelasi lucru. A fost un sfat cand am zis ca nu mai intrati sa cititi. Va vad deranjate de ce scrie la topicul acesta.
principesa Reputație: 0 Postat Martie 21, 2010 Postat Martie 21, 2010 Poti sa te miri si sa ramai socata cat vrei, ca asa cum e sexul oral o scarbosenie, asa este si analul pentru tine. Lumea incearca orice in viata, poate unii incearca doar de curiozitate si a 2a oara nu mai fac, altii o fac mereu ca incep sa le placa, la altii nu le surade deloc ideea, iar altii, aici te incadrezi si tu si altii care au aceeasi parere ca a ta, sa nu faca, dar sa-i judece pe cei care o fac, sa ii catalogheze niste needucati sau alte tampenii ... Asa ca, ti-am citit parerea ta la topic, a 2a oara nu inteleg de ce o mai faci, crezi ca vom face ca tine!? Vom face tot ce vrem noi si mai lasa abureala cu educatia si cei 7 ani de acasa, nu are nici o treaba asta cu viata intima.
profesoara Reputație: 0 Postat Martie 21, 2010 Postat Martie 21, 2010 daca eu stiu ca sexul anal poate produce fisuri anale, provoaca dureri si incontinenta, ca sa nu mai spun de ceva remuscari atunci cand esti o persoana cat de cat morala, pai am sa ma gandesc de 444 de ori inainte de a o face si n-am s-o fac. si toata lumea poate sa-si dea cu parerea, altfel n-ar mai fi democratie (a se citi o oarecare libertate a dreptului la afirmare)btw, e bine sa vorbesti din carti. e foarte bine. mai ales daca le nimeresti pe cele din care trebuie sa vorbesti
pasarica Reputație: 0 Postat Martie 21, 2010 Postat Martie 21, 2010 Eu nu pot intelege de ce a fost creat acest sex anal. Sexul oral ofera cu totul altceva decat ofera sexul normal, il inteleg. Dar sexul anal se bazeaza tot pe o gaura, nelubrifiata, am inteles k pt fata nu e cine stie ce mare placere [or mai fi si exceptii], te chinui in draci sa te speli, sa umezesti locul, si toate astea knd ktiva cm mai jos [sau mai sus, depinde cum vrei sa o iei ] ai o gaura perfecta pentru sex pe care nu te chinui sa o speli cine stie cum, nu te chinui sa o lubrifiezi, nu te temi k te va durea si vei avea senzatii de plimbat des pe la wc 2 zile dupa..........etc.Repet intrebarea: DE CE?
gina Reputație: 0 Postat Martie 21, 2010 Postat Martie 21, 2010 Poate ca in cazul tau este o exceptie, poate pe prietenul tau nu il atrage chestia asta, dar eu am destui amici baieti cu relatii stabile (de peste 2 -3 ani) cu care am discutat despre sex si tuturor le place sexul anal. Si nu am auzit pe nici una din prietenele lor sa zica ca nu au incercat. Doar pe forumul asta am auzit un baiat spunand ca nici sex oral prefera sa nu i se faca pentru ca nu ar mai putea-o pupa. Ipocrizia e in floare
airsoft Reputație: 11 Postat Martie 22, 2010 Postat Martie 22, 2010 Practicarea regulata a sexului anal nu inseamna ca la un moment dat iti vei pierde capacitatea de a-ti controla muschii si deci deminitatea. Muschii perineului se afla in zona dintre anus si organele genitale externe si se pot face exercitii pentru mentinerea lor in forma.(rog un moderator sa se sesizeze si sa ia masuri in legatura cu nesimtitii/nesimtitele care jignesc utilizatorii acestui forum prin dorinta exagerata de a-si impune punctul de vedere).inca un sfat: topicul asta ar fi trebuit sa fie ''sexul anal'' pro si contra discutie relaxata la cafea frumos asa cu argumente nu ca la piata...datorita mesajelor agresive eu de exemplu ma abtin sa mai postez...iritante discutiile la modu asta.
rexyy Reputație: 0 Postat Aprilie 26, 2010 Postat Aprilie 26, 2010 e o prostie ce ai spus. practic sexul anal de la 14 ani. dupa 3 luni de sex anal regulat o faci lejer numai cu saliva. acum au trecut ani nu am mai facut decat acu 2 luni dupa pauza de ani cum am mentionat si nu am nici acum nevoie de “pregatire” iar tu dak ai fi asa de buna in ale sexului cum zici o pula batrana ar trebui sa intren tine can branza…
criss Reputație: 556 Postat Mai 10, 2010 Oras:Inside yoU Oras:Inside yoU Postat Mai 10, 2010 e inca un subiect indelung discutat si dezbatut... pana la urma in ce priveste ce face fiecare la el/ea in pat... face ce vrea.. ce simte.. ce ii place... doi oameni si-o trag ca sa se faca unul pe altul sa se simta bine.. la modeul idealist desigur.. ca mai sunt si situatii cand tu nu prea ai chef.. dar o faci mai mult pt partener/a.. si tot asa.. dar sa faci sa sa incerci sa faci ceva doar pt ca asa e la moda.. ca asa zice lumea.. ca si x y sau z au mai facut-o mi se pare usor superficial.. ca sa nu zic imatur... daca faci ce vrei tu.. ce te simti tu liber/a sa faci atunci cred ca iese un "final fericit"... altfel una calda una rece..
torpila Reputație: 6 Postat Mai 14, 2010 Postat Mai 14, 2010 eu cred ca este o decizie ce priveste pe fiecare in parte...suntem oameni cu idei si pareri diferite dar asta nu inseamna ca nu putem didcuta acest subiect cu calm si fara sa jignim pe nimeni..suntem destul de jigniti zi de zi de conducatorii nostrii,pt a ne mai jigni si intre noi...nu credeti?
1ntruder Reputație: 0 Postat August 12, 2010 Postat August 12, 2010 Cred ca doar anumitor fete mai deschise, mai tupeiste si mai sincere cu ele insasi le poate face placere sexul anal. In primul rand trebuie sa se gandeasca la igiena de dinaintea, cred ca foarte multe dintre fete se lovesc de asta (ori lene, ori scarba, ori frica...), in al doilea rand de lubrifierea zonei si controlul partenerului. Pe langa toate acestea e nevoie de rapdare si de stimulare adiacenta. Toate incercarile mele de a face sex anal cu partenera au esuat, in mare parte din lipsa comunicarii, asa ca nu mai insist.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum