Sari la conținut

sex anal

bogdan

Postări Recomandate

eu am incercat o data, si nu as mai face asa ceva in toata viata mea. este dureros pt o femeie, sau mai bine zis pt mine. dupa cum spunea cineva inainte nu simti placere ci mai degraba ca si cum ai avea nevoie urgenta de wc...si parerea mea e ca barbatii la care le place mult sexul anal au o foarte multa tendinta spre a fii homosexuali in toata regula.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 83
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

La sex vaginal ati avut placere sau orgasm din prima ? Nu cred . Eu una nu am placere din prima ce orice nou partener pt ca nu ne cunoastem,e normal,asha si cu sexul anal,e posibil sa ai placere din prima,e posibil sa nu ai niciodata ,ca si orgasmul vaginal pe care multe femei nu-l au nici pana la 50 ani ! Acum nu spune nimeni ca vom da sexul anal pe cel vaginal ,intr-adevar nu este indicat din p.d.v medical sexul anal si cred ca nimeni nu este nebun sa faca sex anal la fel de des cum face sex normal. Sexul este o arta pe care multi nu o cunosc, am o prietena care dupa 8 ani de activitate sexuala,cu multipli parteneri,la 25 ani a ajuns sa afirme ca sexul din anii anteriori a fost degeaba pana cand l-a intalnit pe respectivul care a innebunit-o ! Avem multe de invatzat si o sa mai avem banuiesc destule,sigur va mai aparea ceva nou in viitor ! Sunt sigura ca sunt aici multe persoane cu lipsa mare de experienta, se simte in discutii un ton frustrant,acuzator,jignitor la adresa ideii de sex anal si a persoanelor care o accepta ! In fine deja e plictisitor,pareri pro si contra vor fi mereu,dar e mai grav ca vorbesc tocmai cei care sunt in lipsa de cunostinte si nu o fac intr-un mod tocmai civilizat . Abia astept ca noua fantezie la moda sa fie menage a trois :)))))))))).....sexul anal va parea insignifiant pe langa ideea asta :))))) ! BTW fantezie care in alte tari este de mult experimentata si uitata poate ,dar cum am ajuns si noi cam tarziu in UE si am scapat si de comunism tot tarziu normal ca ni se pare WOW.Altii au trecut de mult peste au si uitat si cauta ceva nou ....!

Link spre comentariu

Parerea mea este ca esti o mare nesimtita si needucata ....nu incearca nimeni draga sa te convinga sa accepti sexul anal, a fost o tema de discutie,unele persoane accepta ideea si le place,altele nu ,altele au incercat din curiozitate si atat,fiecare cu felul lui. Incearca sa spuna anumite persoane ca exista si placere in sexul anal si atat si cine vrea sa incerce bine si cine nu iar bine ... e doar o discutie libera, nu plateste nimeni pe nimeni sa convinga de ceva sau nu ! Cred ca 70 la suta din femei au incercat,toate sunt parasute draga miky ? Acum 10 ani cred sexul oral era privit la fel ca si sexul anal azi....cine facea era parasuta si azi este ceva la fel de firessc ca si sexul normal ! Miky ori ai 15 ani ori ai 50 de ani , dar ceva nu este in regula cu tine de vorbesti in felul asta, asta e clar ! Pana la urma cu ce esti tu mai buna decat altele care fac sex anal ? Cu NIMIC sunt sigura ca vorbesti ca sa te afli in treaba , plus ca nu iti da nimeni dreptul sa jignesti si sa judeci !

Link spre comentariu

Doamne, apara si pazeste!!! Ce-au patit femeile in ziua de azi? Voi ganditi?? Ok, sa dau niste explicatii ca sa nu fiu inteleasa gresit...Si o voi cita pe wild_sinn: \"Si nu inteleg de ce vreti atata egalitate cu barbatii, ati munci sa intretineti familia si sa stea el acasa sa gateasca ?\"...Draga mea, femeile au o cariera in ziua de azi, si muncesc (intelectual) mult mai mult decatr barbatii!!! Nu stau casnice, legate cu baticul de cap si facand mancare toata ziua!!! Apropo de open-mind si de evolutia societatii romanesti- chestia asta n-ai sesizat-o?? Hai sa adoptam toate ineptiile care ne fac niste c... in pat si atat, nu?? De ce nu vorbim despre inteligenta, daruire si respect??Am deviat de la subiect...My point- daca vrei sex anal, sa fie pentru ca VREI TU, nu pentru a-l multumi pe \"domnul\" de langa tine...Credeti ca va veti ridica in ochii lui daca veti face asta?? Doamne...Repet- cine o face din proprie vointa/ dorinta (whatever), be my guest...Dar sa nu aud DIN NOU de femei proaste si disperarte dupa barbati din toate punctele de vedere, ca imi vine sa vars...De un dram de demnitate, de constiinta propriei valori ati auzit?? Daca nu, ei (barbatii), nici atat!Astept parerile contra din partea celor mai \"open-mind\" ca mine...Un ultim sfat- fiti \"open-mind\" in dezvoltarea voastra personala (psihica in principal), si nu fiti influentate de bazaconii oportuniste de genul \"fa-o ca sa-mi demonstrezi ca ma iubesti\"...Jesus, unele femei chiar sunt proaste...

Link spre comentariu

M-a sarutat odata o fata un pic fara sa vreau,a facut asta ca sa ma enerveze,vai ce scarbos...nu stiu cui ii place sa se sarute cu fete,doar asa cand mai beau fetele un pic si se fac de cap....dar daca chiar le place, atunci au si ele trasaturi de lesbi =)) cum sa saruti cu pasiune o fata....sarutul ascunde dorintze, dragoste.........daca saruti pt ca iti plac buzele moi si fierbintzi nu ai decat sa pupi o vaca(are botisorul cald)Daca ar fi gaurile din urechi sau nas mai largi 100% ca ar exista si sex nazal......tb sa lasam baietii sa isi bage peste tot unde incape, iar daca placerea sexului anal vine din faptul ca acolo e mai stramt........mmmm.. unde e senzualitatea?........daca tot e vb de placerea pt penis,baietzii n-au decat sa o faca cu animalele....poate e mai stramt,e mult mai interzis si in concluzie mai multa placere.......de ceva nou toata lumea are dorintza,dar noul nu poate fi nelimitat.......Fetelor, sexul se face cu cap si cu suflet, si sunt lucruri mult mai importante pe care le treceti cu vedereaAveti grija de voi!

Link spre comentariu

Draga nu sunt nici nesimtita,sau cum ai mai zis...uite la ce a postat pisi_pisi sa vezi ca am dreptate...Putin imi pasa ca tu esti sodomista...ideea era:nu incerca sa-i convingi pe altii...asa cum au facut unele p-aici...Nu ma cunosti sa-ti dai cu parerea ...NU MA MAI JIGNI!!!SI CHIAR SUNT PARASUTE ALEA CARE PRACTICA FRECVENT ASTA....

Link spre comentariu

nu este o idee nostima faptul ca barbatiilor carora le place sexul anal ar avea trasaturi de gay... Vroiai sa auzi si parerea barbatilor, de aia imi permit sa scriu din nou parerea mea, desi am postat si mai sus:)intr-adevara, dupa cum bine a observat si Dana, "nu trebuie insa generalizat. nu tuturor barbatilor le place sexul anal".Mai mult decat atat, chiar sunt in **spam editat**itate cei carora le place, sunt extrem de putini. Si majoritatea din cei carora le place, au tendinte gay, cum bine au observat domnisoarele de mai sus. Iar sfatul doctorului citat de Vero este foarte valabil. Multi barbati care sa zicem ca ar face parte din categoria celor putini carora le place amorul anal, s-ar opri macar la gandul ca i-ar putea creea probleme de sanatate iubitei. Nu suntem niste animale, sa ne lasam condusi de instincte perverse. Ci suntem fiinte rationale, avem puterea de control, maturitate suficienta. Un brbat, daca isi respecat si iubeste cu adevarat prietena sau sotia, nu o expune riscului. Acum nu vreau sa credeti ca barbatii care v-au cerut amor anal nu va iubeau. Poate va iubeau, insa nu stiau care sunt riscurile. Poate ca daca ar fi vorbit cu doctorul citat de Vero, nu v-ar fi cerut asta niciodata. Nu vreau sa cred ca desi stiau, v-au cerut-o.Din pacate toti barbatii sunt pusi in aceiasi oala, si femeile cred despre noi ca suntem niste bestii instinctuale si nu ne pasa de ele. Nu este asa, nu toti suntem asa. Parerea mea. Si repet, sunt extrem de putini cei care agreeaza amorul anal, cum la fel sunt extrem de putine femei care au incercat asta.A observat asta si Ciocarlia: "doar trei de pe aici se bucura de practica descrisa(ca le-am numarat),restul se plang de dureri"

Link spre comentariu

doamne ce au degenerat discutiile... o sa incerc sa fiu ontopiceu una nu am incercat dar am o prietena foarte apropiata care mi-a marturisit ca ea a incercat cu 3 parteneri diferiti si sexul anal, dar numai unul a fost in stare sa o faca sa atinga orgasmul prin sex anal care, din spusele ei, e extraordinar...apropo de repercursiunile pe termen lung e si normal sa existe, asa cum si vaginul se largeste daca faci prea mult sex asa si anusul desigur se comporta la fel...trebuie decat sa avem masura..in ambele cazuri;)parerea mea e ca TREBUIE sa existe comunicare si intelegere din punct de vedere sexual ..eu una nu sunt de parere ca e necesar sa iti iubesti fara limite partenerul cu care decizi sa incerci sau mai stiu eu cum deoarece prietena mea nu avea o relatie serioasa cu respectivul, doar ca erau extrem de compatibili d.p.d.v sexual... A! si sa nu uit sa precizez ca femeia in cauza nu a fost prea usor de convins prima data ,macar sa incerce sexul anal si a trecut prin cateva incercari esuate cu primul partener pana sa reuseasca macar sa isi introduca penisul in anus...mai precizez si ca acela care a reusit sa ii ofere si orgasmul in felul acesta , a avut o prima partida nu foarte fericita, dar a2a oara s-a intamplat sa fie extrem de incantata...conteaza foarte mult si ce miscari are respectivul deoarece difera de acelea pt sex vaginal...femeia respectiva poate,acum, sa sustina cu mana pe inima ca SEXUL ANAL E CU TOTUL DIFERIT DE CEL VAGINAL, ORGASMUL MULT MAI INTENS CU CONDITIA CA PARTENERUL SA STIE CE FACE SI MAI ALES CE ITI PLACE.

Link spre comentariu

Buna tuturorSex anal = curiozitateAm sa va spun parerea mea - foarte excitant, a fost dorinta mea dupa ce in timpul unei partide de sex \"normala\" partenerul meu m-a mangaiat in zona anusului iar apoi m-a penetrat cu degetul (miscari blande,usoare, cu lubrifiant).Orgasm zguduitor.Deci dorinta de a incerca. Am initiat eu introducerea penisului in anus in mijlocul unei partide de sex cand amandoi eram excitati dorind ca in acel moment sa nu realizeze el unde intra (eram eu cea care ofeream protectie, ma gandeam sa nu il doara pe el) Am reusit - la inceput o usoara senzatie de durere transformata in senzatie de excitare . A fost un inceput insa nu practicam decat f. rar atunci cand simtim nevoia diversificarii.Am avut si cateva orgasme. Nu o facem decat atunci cand amandoi suntem pregatiti - (o simtim) pentru ca suntem impreuna de 17 ani,suntem casatoriti, avem copii, ne iubim foarte mult si nici unul din noi nu ar face ceva ce celalalt ar refuza. Atunci cand am experimentat prima data v-am spus am incercat sa-l pacalesc insa mi-am dat seama ca realizeaza ceea ce doresc si chiar ma ajuta sa o facem.Cred ca fiecare are dreptul sa-si spuna cuvantul. Probabil sunt si ei si ele carora le place sau nu, cred ca sunt si ei si ele care doresc acest lucru sau nu - dar in acelasi timp cred ca nu trebuie nimeni judecat.Sunt de acord cu problemele medicale si cele cu aspect pshihologic legat de fetitele noastre, dar cred ca este vorba de cunoastere de studiu,de educatie etc. Si sexul \"normal\" este o problema si medicala si pshihologica.....

Link spre comentariu

Istoria se repeta.Ceea ce a fost odinioara in Sodoma si Gomora se intampla si astazi.Homosexualitate,**spam editat**,hemafrodism�toate aceste urmari ale pacatului,erau in floare atunci.In Sodoma lumea era depravata,toti traiau in extaz,oamenii erau de o rautate infernala.Daca venea un strain la ei in cetate,il tratau cu o deosebita stima si ii ofereau un lingou de aur,dar in realitate acest lingou nu folosea la nimic.Prin el,ii anuntai pe sodomiti ca esti strain si nu puteai cumpara nimic.Exista o casa de oaspeti,unde erai primit cu mare stima,in cel mai mare lux al acelor timpuri.Dupa ce adormeai daca erai cumva mai scurt decat patul,te legau cu funii de picioare si de gat si te intindeau,ca sa fii cat patul,iar daca erai mai lung,ti se taiau picioarele.Oamenii traiau in cea mai mare depravare.Existau barbati care se saturasera de femei si gaseau placere in homosexualitate.Luxul predomina in imbracamintea lor si aveau o vestimentatie bogata,din cele mai fine materiale.Existau femei care se saturasera de conditia lor,si si-au dorit mai mult,aparand astfel lezbianismul.Acesta societate de oameni nu aveau limite si constrangeri,o societate murdara.In mislocul acestei societati traia un om numit Lot.Dupa ce si-a ales sa se desparta de unchiul sau,Avraam,si s-a asezat cu familia si averile sale,in mislocul acestor oameni,sufletul ii s-a umplut de groaza.Lot isi chinuia sufletul in mislocul lor.Cand depravarea a atins ultimele cote,APAR NISTE VIZITATORI.Vazand nelegiuirea oamenilor din cetate,Lot a luat hotararea sa stea in fiecare seara la poarta cetatii,si oricine va veni in cetate,fiind strain,sa-i gazduiasca la el acasa.Iata ca intr-o seara,stand la poarta cetatii a zarit doi straini care se apropiau de cetate,i-a invitat acasa la el,dupa obiceiul pe care l-a deprins de la unchiul sau,Avraam,ca sa-i scape din mana locuitorilor cetatii.Sodomitii au aflat de sosirea acestor doi straini,si s-au dus la Lot sa-i scoata afara,ca sa poate sa se distreze,dupa obiceiul lor.Ingerii i-au orbit si i-au scos afara din cetate pe Lot,sotia lui si cele doua fiice care stateau cu ei.Genesa19.23-25.MODERNISMUL=SODOMA+GOMORA=>=>o lume sub autoritatea legii,dar fara de lege.Traim ultimele timpuri ale istoriei acestui pamant.In jurul nostru vedem numai depravare,lumea e imbatata in placerile momentului si uita de Dumnezeu.Dar aidoma cum s-a intamplat atunci se va intampla si acum,Domnul va curata pamantul�INTREBAREA E:VREI TU SA PIERI IMPREUNA CU SODOMITII?TE INTORCI INAPOI SI PRIVESTI CU JIND LA FLACARILE CETATII ASEMENEA SOTIEI LUI LOT?SAU ESTI UN LOT AL TIMPULUI TAU?

Link spre comentariu
:))) O alta fanatica.Totusi, se cuvine o "mica" rectificare: hermafroditii se nasc asa. Nu e nicio urmare a pacatului, e doar o anomalie genetica.In al doilea rand, nu tin minte amanuntele cu taiatul picioarelor de care povestesti tu. Am citit si eu Biblia, dar nu-mi amintesc asta. Ma voi documenta si voi reveni.Pana una-alta, ai grija. Pazeste-te. Poarta vesnic usturoi la tine si o cruce mare, de minim 50 de cm in geanta. Gay-ii sunt printre noi. Nu se stie de unde iti iese unul in cale. Poate fi profesorul tau, vanzatorul de la magazin, maturatorul sau taximetristul. Curaj. Cu perspicacitate si perseverenta ii vei dovedi.
Link spre comentariu

NU sunt o fanatica. sunt chiar o persoana foarte normala. mai citesc biblia din cand in cand. merg la discoteca, mai fumez, mai injur. si nu fac bine. dar nu suport sa vad cat a decazut lumea asta. pacat. si sa stii ca nu e o rusine sa mai citesti biblia din cand in cand. eu nu sunt o persoana care merge la biserica des, dar se pare ca in mine inca mai functioneaza aceea bariera a constiintei dintre bine si rau. la majoritatea oamenilor aproape e invizibila si inexistenta si toate lucrurile s-au ame4stecat si s-a facut o varza in capul lor incat...nu stiu. inainte de revolutie nu era asa ceva in Romania. tin minte ca eram copil. si ne uitam la desene animate cu miaunel si balanel, Maria mirabela. etc. aveam o copilarie frumoasa, stiam ce e bine si ce e rau. un copil din ziua de azi nu mai stie. o diferenta de 4 ani intre generatii schimba tot. sau pur si simplu unii oameni sunt asa de usor de folosit de catre Diavol. mie nu-mi pasa de remarcile voastre rautacioase. de fapt chiar m-a bufnit rasul cand am citi comentariul tau, Fauve. stiti de ce noi romanii suntem o natie blestemata. am copiat ca niste papagali tot ce era mai rau in lume. stiti de ce tari ca Spania si Italia sunt tari unde fug romanii sa traiasca mai bine. duceti-va si vedeti. sambata, duminica e o adevarata sarbatoare. tot orasul merge la biserica. ei nu au uitat de Dumnezeu. probabil au si ei pacatele lor, fiecare om are, dar important e ca nu au uitat ca Cineva i-a creeat, k nu s-au tras din maimute desi cateodata prostia vazuta in jur ma face sa cred ca o parte din noi de acolo sunt), si ca ii asteapta dupa aceasta viata la o judecata.

Link spre comentariu
NU sunt o fanatica. sunt chiar o persoana foarte normala. mai citesc biblia din cand in cand. merg la discoteca' date=' mai fumez, mai injur. si nu fac bine. dar nu suport sa vad cat a decazut lumea asta. pacat. si sa stii ca nu e o rusine sa mai citesti biblia din cand in cand. eu nu sunt o persoana care merge la biserica des, dar se pare ca in mine inca mai functioneaza aceea bariera a constiintei dintre bine si rau. la majoritatea oamenilor aproape e invizibila si inexistenta si toate lucrurile s-au ame4stecat si s-a facut o varza in capul lor incat...nu stiu. inainte de revolutie nu era asa ceva in Romania. tin minte ca eram copil. si ne uitam la desene animate cu miaunel si balanel, Maria mirabela. etc. aveam o copilarie frumoasa, stiam ce e bine si ce e rau. un copil din ziua de azi nu mai stie. o diferenta de 4 ani intre generatii schimba tot. sau pur si simplu unii oameni sunt asa de usor de folosit de catre Diavol. mie nu-mi pasa de remarcile voastre rautacioase. de fapt chiar m-a bufnit rasul cand am citi comentariul tau, Fauve. stiti de ce noi romanii suntem o natie blestemata. am copiat ca niste papagali tot ce era mai rau in lume. stiti de ce tari ca Spania si Italia sunt tari unde fug romanii sa traiasca mai bine. duceti-va si vedeti. sambata, duminica e o adevarata sarbatoare. tot orasul merge la biserica. ei nu au uitat de Dumnezeu. probabil au si ei pacatele lor, fiecare om are, dar important e ca nu au uitat ca Cineva i-a creeat, k nu s-au tras din maimute desi cateodata prostia vazuta in jur ma face sa cred ca o parte din noi de acolo sunt), si ca ii asteapta dupa aceasta viata la o judecata.[/quote']Stimata chatrine faci o grava confuzie. Dumnezeu are tot atitea in comun cu biserica pe cit o are cu Directia Generala a Vamilor. Mor de necaz cind vad ca se face confuzia asta, sau cind ii aud pe popi ca ei sint slujitorii lui Dumnezeu. Pai le-a cerut lor Dumnezeu sa ii fie slujitori ? Are Dumnezeu nevoie de slujitori ? Si inca ce slujitori... De ce sa ma duc la biserica? Sa vad niste popi abrutizati, corupti, parveniti, rapaci, inculti care nu stiu nimic, dar nimic, decit \"mintuitorul nostru Iisus Hristos si preasfinta nascatoare de Dumnezeu preacurata fecioara Maria\". Toti sint cu ochii dupa avantaje materiale si cind te vad in biserica draga ratzusca82 se gindesc cum sa ti-o traga si sus si jos si pe fata si pe dos. Pentru astia sa ma duc la biserica ? Ce crezi ca daca italienii si spaniolii se duc la biserica sint mai destepti si mai buni ? Aiurea. Cred in Dumnezeu si atit. Nu cred in baliverne cu Iisus fiul lui Dumnezeu, cu fecioara Maria si in toate aiurelile din biblie. Nu cred in apocalipse scrise de tot felul de mosi onanisti si ramoliti care se retrageau in pesteri unde cu capetele pline de atita masturbare scriau ziua ce visau noaptea : \"pocaiti-va, ziua judecatii este aproape\" si ca fiara si ca 666 si ca \"sa te bucuri ca Sara si sa te inmultesti ca Raveica\". Eu, sa fiu femeie, m-as simti foarte neconfortabil in religia crestina unde rolul femeii este redus la zero. Dumnezeu este asociat cu masculinul, Iisus la fel ca doar e fiul lui Dumnezeu, popii sint barbati, tot crestinismul este o religie a popilor pentru popi. Unde e femeia in ecuatia asta. Iti spun eu unde e : in vrajala cu fecioara Maria care e prima femeie din lume care a ramas insarcinata prin inseminare artificiala si inca nu cu oricine ci cu Dumnezeu care mai este si adulterin pe deasupra pentru ca a poftit la femeia altuia. Pai in baliverne din astea sa cred eu ? Si iti mai spun unde e femeia in toata treaba asta, e chiar in biserica unde le vezi pe toate sfirsite si cu ochii dati peste cap, patrunse de importanta : \"sarut mina parinte, sarut mina parinte\". Ah, si el nu mai poate de drag ca e gidilat la orgoliu si ce se mai bucura cind le vede pe toate patrunse de credinta si ce le-ar mai patrunde si el pe toate, mirenele si dreptcredincioasele lu\' parintele. Apropo, te-ai intrebat vreodata de ce fecioara Maria nu a nascut o fetita ? Pai vezi...Revenind la tema, e pacat ca pina la urma un subiect interesant a fost transformat intr-o ciorovaiala intre femei, pai se putea altfel ? Ati inceput ca de ce sa ne sacrificam tot noi femeile, ca de unde si pina unde daruirea totala si dragostea suprema e sa facem sex anal chiar daca nu ne place, ca sa le bagam si noi coada de matura in fund sa vada si ei ce nasol e, ati ajuns la egalitatea dintre barbat si femeie (sau mai bine zis la lipsa de egalitate), v-ati jignit, v-ati facut parasute, ca barbatii care isi doresc sex anal sint de fapt niste homosexuali refulati, ca bineinteles ca barbatii e niste porci si ca fii atenta tu ca daca faci sex anal s-ar putea sa faci pe tine cind stranuti, ca sa nu mai spun de Sodoma si Gomora.Sint barbat, cred ca v-ati dat seama, si am sa va spun de ce imi doresc eu sa fac sex anal : am 40 de ani, sint casatorit de 12 ani si atit eu cit si sotia mea vrem sa incercam si altceva. Relatia noastra sexuala normala, ca sa zic asa, este foarte buna, nu avem limite, o masez inainte de sex cu uleiuri aromate pe tot corpul din cap pina in picioare, o mingii, preludiul este preludiu, ne facem sex oral reciproc, ea ajunge de fiecare data la orgasm, nu ma laud, ca doar nu sint vreun macho, dar asa e ea, ajunge usor la orgasm, asa am avut eu norocul asta, si stiti si voi foarte bine ce intens e orgasmul unei femei, nici nu se compara cu cel al barbatului. In fine ce s-o mai lungesc, relatia noastra sexuala este buna dar vrem sa incercam si altceva, sexul anal. Am inceput cam acum un an, am discutat frumos, nu am fortat-o, nu am bruscat-o, lubrefiem din plin, la inceput o dilat putin cu degetul si apoi introduc penisul, nu intra mult pentru ca o doare putin, misc acolo la intrare, mai imping putin, iar mai misc iar cind intra mai mult si incepe sa o doara mai rau ne oprim. Astazi ne-am luat un dildo sau mai bine zis un buttplug de la un sexy shop si deseara il vom folosi, introdus in anus si lasat acolo 5 minute ii dilata anusul iar penetrarea va fi mai usoara, plus ca putem face vaginal in timpul asta. Sper sa fie bine, va scriu miine cum a fost. A, si daca vrea sa mi-l bage si mie in fund n-am nimic impotriva, mai avem si un vibrator si mi l-a bagat de citeva ori in fund si mi-a placut. Asta imi doream eu de la forumul asta : cele carora nu le place sa ne lase in pace iar cele carora le place sa ne spuna si noua cum o fac ca sa invatam unii de la altii. La revedere.
Link spre comentariu

Esti un terminat!!!! De fapt imi pare rau de tine. Vezi cand te saturi de stagiul asta, sa mananci si putin cacat, ca cica e foarte distractiv, si chiar practicat! Si apoi puteti sa faceti pipi unul pe altul! Sau inca o idee! Puteti sa va taiati in timp ce faceti sex! Sau cate si mai cate...va vin voua idei de plictiseala. Esti posedat de draci si homosexual pe deasupra, stii. Off, cel mai mult imi pare rau....de atatia oameni slabi...dar spre mirarea voastra, exista mai multi oameni care vor rezista acestor ispite scarboase. E ca si cum oamenii ar fi indemnati de diavol: taia-ti-va gatul, scapati de probleme, si o sa ajungeti pe o campie cu verdeata! Aveti grija sa deosebiti binele de rau si nu renuntati la principiile morale de dragul nimanui. "Inima" e cea mai pacatoasa. Ganditi mai mult si ai intens ca de-aia aveti creier!

Link spre comentariu

chatrine esti deplasata. Nu sint homosexual, nu accept scatologia, nu accept chestiile uro, necrofilia si alte aberatii sexuale si nici nu sint posedat de diavol pentru ca diavolul nu exista. Nu exista diavol separat care face rau si Dumnezeu separat care face bine. Dumnezeu are o natura duala, este si diavol si Dumnezeu in acelasi timp, el face si raul si binele in aceasta lume. Aceasta e parerea mea. Nu ma intereseaza parerea ta despre mine si nici parerea ta despre sexul anal.Sint singurul de aici care am scris cum fac eu sex anal cu sotia mea, sau cum incercam sa facem, mai bine zis, ca inca nu am reusit pe deplin... De aceea eu doresc sa aflu de la cei sau cele care au reusit sa faca sex anal asa cum trebuie sa ne spuna si noua cum fac, sa ne impartaseasca si noua din experienta lor : ce pozitii merg mai bine, ce lubrefianti folosesc, cum isi pregatesc anusul pentru penetrare, daca au suferit vreun accident, daca trebuie sa evitam ceva anume si chestii de genul asta. Am inteles, sint oameni care nu iubesc sexul anal si nu il practica, foarte bine, nici mie nu imi place de exemplu sa fumez sau sa ma droghez, dar sint si oameni carora le place sexul anal si il practica, eu cu acestia vreau sa discut si in special cu femeile care fac sex anal, pentru a afla de la ele cit mai multe lucruri pe care sa le folosesc si eu cu sotia mea.Inca nu am folosit butt-plug-ul de care am scris mai sus, dar imediat ce il vom folosi am sa va spun cum a fost. La revedere.

Link spre comentariu

Nestor, ma distrez copios de felul cum descrii tu tot ce se intampla in dormitorul tau , dar sincera sa fiu nu mi-as dori nici in cosmare sa am un barbat ca tine.oare sotia ta stie ce ne povestesti tu noua? sau oare ea stie ce probleme existentiale ai tu? si mai ales faptul ca pe ea o doare nu conteaza deloc pt tine?tu tot incerci , si cumperi toate prostiile posibile ca sa-ti satisfaci tu placerile, dar la ea te-ai gandit? sau esti genul de barbat la care parerea sotiei nu conteaza , tu sa fii fericit! as fii curioasa ce meserie ai si cam cat castigi tu pt familia ta de ai asemenea probleme ce te macina de un an.(parca asa ziceai ca de un an tot incerci).si inca ceva, lasa-ti sotia sa zica ea cand mai vrea sa incercati sex anal, si dc va cere ea , mii de scuze pt tot ce am scris.

Link spre comentariu

stimata doamna, am probleme existentiale ca orice om, asa cum ai si tu. tocmai faptul ca o doare putin ne face sa fim precauti,nu a obligat-o nimeni , nu am fortat-o, nu am bruscat-o, nu am batut-o, am hotarit amindoi ca vrem sa incercam sexul anal. nu sint vreo bruta sau vreun derbedeu care sa imi bat joc de sotia mea. o respect prea mult si nu doresc sa ii provoc nici o neplacere.jucaria de care v-am spus am cumparat-o de comun acord, impreuna, dupa ce am discutat si am vizitat site-urile de specialitate amindoi vreo doua zile. si-a dorit la fel de mult ca mine sa o cumparam si fiti sigura ca nu as fi luat asa cevafara sa o consult. chiar era putin nerabdatoare sa primim coletul. am si incercat putin alaltaieri seara, a fost destul debine, astazi din pacate i-a venit stii tu ce si avem pauza de o saptamina.sint genul de barbat la care conteaza parerea sotiei mele, va spun inca o data ca am decis sa incercam sexul anal decomun acord, nu sint egoist, nu incerc sa obtin placere doar pentru mine, a obtinut si ea placere, chiar daca nu am reusitsa ducem treaba pina la capat, de asta si insista sa facem cum trebuie pentru ca sa obtina o placere si mai mare.cit despre mine va spun ca sint farmacist, si sotia mea este tot farmacista, avem propria noastra farmacie, am douadiplome universitare, sint un om absolut normal, modest, fara fite, fara fasoane, nu sint vreun smecher cu jeep si careumbla cu nu stiu ce blonde, am o masina normala, imi place foarte mult sa citesc si cel mai important lucru, am doi copii minunati. cum sa imi bat joc tocmai de sotia mea, femeia care mi-a daruit acesti copii ?

uitati ce scriu si alte femei tot pe site-uri despre sexul anal :Dumnezeule ... nu-mi vine sa cred ca 99% dintre voi nu stiu CE, DE CE, si mai ales CUM se deruleaza o "activitate" pe care omenirea o practica de mii de ani ! Sa stiti ca nu noi am inventat sexul anal ... ! Am sa va descriu mai jos TOT cetrebuie sa stiti, inclusiv voi detalia unele din punctele descrise pe aici de un medic, singurul care a atins binisor "problema", dar nu exhaustiv.1. CURATIREA. Cineva a pomenit de acele "pompite" pt. spalaturi vaginale. Ei bine, pot fi folosite si la spalaturi ... anale. Depinde de ce, cit si cind ati mincat, veti avea nevoie de 3, 4,...8 ture, dar chiar si in cel mai rau caz nu va ia mai mult de 5 minute !Daca vreti performante de citeva ore sau intrati intr-o "distractie" cu mai multi parteneri(e) (ca am vazut pe-aici numai "sotiorul meu" si "iubi" ... sexul anal n-are absolut nimic de-a face cu "dragostea"), puteti folosi reteta actritelor porno, care implica "Fortrans" - o solutie banala care se gaseste la orice farmacie, pt. pregatirea de colonoscopii- iar pe cutie scrie tot ce trebuie, atita doar ca e bine sa dublati dozele, pt. a scurta "munca".Dar nu va recomand, daca n-o faceti cum trebuie, poate fi foarte ... neplacut . Folositi doar clismele, va da o jumate de ora, linistit. Iar daca mai vreti ... repetati 2-3 ture de clatit, si mai aveti jumate de ora , si tot asa.2. PREGATIREA sfincterelor. Lubrifierea e foarte importanta, dar nici pe departe cea mai ! Aici e secretul placerii maxime si al lipsei durerii. Nici vorba de degete, limbi, etc. Nu le folositi, pt. ca in afara de faptul ca sfincterul anal nu functioneaza ca cel vaginal, si va straduiti inutil, mai si iritati zona, facind si mai dificila (daca nu chiar imposibila) continuarea .La orice Sexshop gasiti ceea ce se numeste "buttplug". E un fel de dildo, dar cu o forma speciala. Dupa ce ati terminat cu curatirea (dar e bine s-o faceti si inainte, ajuta clisma) introduceti acea "jucarie" inauntru ... si ATIT ! Asteptati 4-5 minute si isi face singura treaba! Nu o miscati , n-o invirtiti, nu o inebuniti ... nu e nevoie. Sfincterul anal se largeste singur daca persista un obiect (gros) inauntru. Se poate folosi si un vibrator normal mai subtire, dar nu va ramine singur inauntru, aceasta jucarie are o forma care o impiedica sa iasa singura. Iar in cele 4-5 minute de asteptare, va apucati de treaba, ca doar e de facut si altceva. Iar dupa o incalzire zdravana vaginala (cu jucaria inauntru -veti vedea ce senzatii suplimentare gasiti !) scoateti jucaria si incepeti anal. Veti constata cu stupoare ca sfincterul e asa de largit incit nici nu mai trebuie "umbat pe virfuri" la inceput. Oricum, pt. neinitiati, luati-o usor primele secunde.3. LUBRIFIEREA. Nu umblati dupa OZN-uri ... ulei de corp pt. copii ! Cel mai bun e "Baby Johnson", dar orice producator (de marca totusi) e bun. Mai natural ... nu se poate ! Iar dupa ce incepeti sa va incalziti, folositi cu curaj saliva. Mai "naturala" ca asta chiar nu se poate.4. PLACEREA. Cineva a zis pe-aici ca e fantastic. Minte ! E bestial de misto, veti trai senzatii nebanuite pina atunci. Veti avea simultan orgasme vaginale si anale numai din sex anal (sint anume niste pozitii ... gasiti-le singuri !) veti trai orgasme vaginale mult mai puternice dupa doar 10 secunde de masaj al clitorisului ... doar sa vreti sa invatati si sa aveti rabdare ! Incercati sa va amintiti daca ati avut orgasm vaginal de la prima partida de sex ... nu cred ! Insa aici puteti avea daca o faceti ca lumea ! De la prima incercare.Iar pt. obtuzii si inapoiatii care spun "ca-i lucru diavolului", si ca anus-ul a fost proiectat pt. altceva, le spun ca se inseala amarnic. Si in plus fata de haioasa remarca a cuiva care a zis ca "si gura a fost proiectata pt. altceva", veti constata de indata ce simtiti putina placere, ca "curge" din voi un lichid similar cu cel vaginal. Lubrifiant, incolor, se poate linistit gusta (daca v-ati facut clismele ca lumea ), iar daca ati vazut in vreun film porno, scene in care o tipa si-o scoate din fund si si-o baga in gura, sau chiar mai mult ... in gura alteia ! Va garantez ca nu fuge repede sa vomeze, nu e nici un efect special, realmente e un lichid ca cel din vagin.Daca faceti tot ce trebuie, veti descoperi adevarata placere ! Multe din fetele pe care le-am invatat ca la carte cum sa practice sexul anal, NU MAI VOR VAGINAL ! Asa cum am mai spus , se ajunge la orgasme vaginale mult mai puternice si mai rapide PRIN sex anal, iar in plus, apare si placerea distincta data de sexul anal. In plus, va deschide realmente noi posibilitati de a face sex, noi pozitii, noi combinatii (de exemplu, in timp ce o faceti scoateti-o din anus si introduceti-o in vagin, continuati asa citeva miscari dupa care inapoi anal... etc.) Iar daca aveti curaj (ceea ce la fetele din Romania nu prea exista) incercati cu doi baieti, simultan anal cu vaginal ... se lasa cu lesin. Daca nu aveti curaj, folositi un vibrator vaginal plus un mascul la anal, desi nu-i acelasi lucru. Daca va plac si fetele, combinatiile sint nelimitate in 3 sau in 4 (aproape). Oricum,chiar daca nu aveti curajul sa ajungeti asa departe ... va garantez ca nu veti regreta ! Incercati intocmai pasii pe care i-am descris mai sus, si vorba aia ... mai vorbim !ati ce scriu si alte femei, tot pe site-uri despre sexul anal :
Link spre comentariu

Multi confunda iubirea cu placerea, dar nu inteleg faptul ca iubirea adevarata este altceva decat placerea. Iubirea adevarata este atunci cand persoana de langa tine iti impartaseste aceleasi principii, emotii, trairi. Iubirea adevarata inseamna ca celalalt sa fie implinit numai prin simpla prezenta a iubitului. Dragostea adevarata inseamna a tine in brate pe cineva si sa te impartasesti din iubirea lui. Iubirea adevarata inseamna JERTFA. Numai cel care se jertfeste si iubeste.Iubirea adevarata se poate implini numai in cadrul casatoriei pentru ca numai acolo iubirea primeste o coordonata divina prin binecuvantarea preotului. Numai cei care s-au pastrat in curatie pana la casatorie pot sa se jertfeasca si in cadrul casatoriei. Tinerii care se pastreaza neintinati pana la casatorie se aseamana mucenicilor care si-au dat viata pentru Hristos. Cei care si-au inceput iubirea in infranare, se pot infrana si pe parcursul relatiei lor si nu vor insela pe celalalt in anumite situatii(sotia la menstruatie, gravida sau lauza, o calatorie in interes de serviciu etc.). In zilele noastre, darorita lipsei de iubiri adevarate, se propune ca model iubirea trupeasca, deci o iubire bazata pe atingerea placerii. Biserica nu condamna relatiile intime dintre persoanele casatorite, dar vrea sa scoata in evisenta care este adevarata iubire. Iubirea cea sufleteasca se imbina armonios cu cea trupeasca. Asistam in zilele noastre la o adevarata drama: oameni care cauta iubirea prin prisma placerii. Cu alte cuvinte, \"ma casatoresc cu cineva doar daca este bun la pat si imi produce suficienta placere\". De aici apar si lucrurile impotriva firii, adica fapte care nu sunt conforme cu firea noastra umana. Omul a fost creat spre unire cu Dumnezeu, sa se indumnezeiasca. Madilarele lui trebuie sa poarte harul lui Dumnezeu. Omul nu a fost creat spre perversitate. De aceea, toate pacatele impotriva firii sunt piedici in desavarsirea noastra si apropierea de Dumnezeu. Nu va inselati, viata aceasta este vremelnica pe cand cealalta este vesnica. Dumnezeu primeste pe orice pacatos care se pocaieste. O prima conditie este aceea de a parasi pacatul si a-l marturisi preotului duhovnic. Cautati iubirea curata si binecuvantata de Dumnezeu! Parintele Porfirie Taumaturgul, marele sfant al vremurilor noastre, a vazut intr-o vedenie ca un parinte pe nume Yannis isi imbratisa sotia in lumina raiului. Trecuti la cele vesnice, cei doi purtau unul pentru altul aceeasi dragoste binecuvantata, care nu se imputinase. Dragostea patimasa trece, dar dragostea curata biruie timpul.

Link spre comentariu

eu cred ca miki are dreptate...si tu cu ce esti mai tare ca ea daca ai jignit-o.cu nimik.sunteti toate niste cunoscatoare in \\\"arta sexului\\\" si cui ii repugna ideea e frustrat ,are 15 ani,sau 50.voi habar nu aveti sa scrieti corect romaneste si da-ti sfaturi .\" apropo, se scrie \"dati\",dar ma rog...asta a fost o evidentiere ca toata lumea se da desteapta si in final....ma abtinreferitor la subiect...eu am incercat si mi-a placut.in primul rand depinde de partenerul tau daca stie cum sa te excite, cum sa te faca sa-ti doresti acest lucru.daca pune organul la c*rul tau si impinge cat poate de tare, normal ca e dureros si neplacut, scuzati exprimarea directa.in al doilea rand, daca nu va doriti si nu sunteti curioase cum ar fi si faceti asta doar de dragul lui, mai bine nu incercati, sigur nu va place.cat despre barbati...sunt multi care isi doresc, chiar daca poate au dorinte ascunse .daca nu accepta partenera, nici el nu aduce in discutie acest lucru

Link spre comentariu

sexul anal este excitant si frumos uneori, in mai putine momente . trebuie sa fie foarte relaxata partenera dar si mai important, trebuie sa cocheteze cu ideea asta de foarte mult timp. trebuie sa o atingi usor la anus in timpul actului sexula normal, tocamai pentru a se invata cu ideea. trebuie sa-i spui vorbe dulci, tandre, sexy referitoare la aceasta parte anatomica la ureche, asa incat sa o excite, iar dupa ceva timp dupa ce ai pregatito, psihic si fizic o sa pune-ti si-n practica. punerea in practica se face in urma unei clisme eventual si cu mult lubrifiant. barbatul trebuie sa intre incet, adanc si sa se miste incet. barbatul in momentul acela, trebuie sa se gandeasca mai mult la partenera, ca sa nu o doara si sa o asculte, sa se miste exact cum vrea ea. iar secretul ca femeia sa mai vrea este...cu o mana sa exciti pe clitoris iar cu cealalta mana pe sfarcuri. va avea un orgasm excelent, iar important este ca in momentul orgasmului sau apre finalul orgasmului sa iesi din ea, deoarece se contracta foarte tare si o va durea. sexul anal nu este ca la starlete porno, care sunt " gaurite" si dai in ele cum vrei tu, prin sexul anal trebuie sa te gandesti mai mult la partenera iar daca ai si tu orgasm, e si mai bine. face-ti asa si partenera voastra va mai vrea, dar nu foarte des intradevar.

Link spre comentariu

Am facut "de toate" cu sotia mea cand eram pe la inceput (5 ani) ... In prezent ce pot sa zic este ca sunt si pro si contra sau nici una, deci neutru. Insa e frumos atunci cand ambii parteneri isi doresc sa faca asta, totul depinde de imprejurari, stare de spirit, mentalitate.Un mesaj pentru cei care nu au prtacticat niciodata:Omul este o fiinta curioasa, si sa ajungi la batranete si sa te gandesti ... ma oare cum o fi? cum zic unii sa mori prost fara macar sa incerci odata...

Link spre comentariu

PRESUPUN CA O SAMI SPUNETI CAS DE MODA VECHIE DA NU PREA SUNT DE ACORD CU SEXU ORAL IN SCHIMB DACA IA FEMEIA CERE SEX ANAL SI PLACE SE POATE FACE TOT CE FACEM IN PAT TREBUIE SA FIE O PLACERE PENTRU AMNDOI NU NUMAI UNUL ASA CA FIECARE CUM SE DESCURCA SI CUM POATE DA SAIE BINE SI PLACUT PENTRU AMNDOI ASA CA SPOR LA TREABA

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...