Sari la conținut

0793656102

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Nu este reclama,va intreb pentru ca la voce aduce cu tigancusa blonda cu sanii mari,care este foarte tafnoasa si grabita…a avut locatia pe sucevei5,aleea  umbrei…etc

• Haha 1
Reputație: 1325
  • Oras:Bucuresti
Postat
2 hours ago, Smooker said:

Nu este reclama,va intreb pentru ca la voce aduce cu tigancusa blonda cu sanii mari,care este foarte tafnoasa si grabita…a avut locatia pe sucevei5,aleea  umbrei…etc

De ce nu o intrebi direct la telefon , auzi , tu nu cumva esti ciorica aia țâfnoasă de a avut locația pe Sucevei etc ?

😂😂😂

Postat

Eu doar am cerut o informatie,cu siguranta am intrebato…era mai bine sa te abtii…parerea mea.Eu am intrebat ceva,tu ai raspuns irelevant! Nu pentru asta este acest forum?si anume sa impartasesti informatii?

• Like 1
Reputație: 2310
Postat
1 hour ago, Smooker said:

Eu doar am cerut o informatie,cu siguranta am intrebato…era mai bine sa te abtii…parerea mea.Eu am intrebat ceva,tu ai raspuns irelevant! Nu pentru asta este acest forum?si anume sa impartasesti informatii?

Care era informatia impartasita de catre tine?

• Haha 1
  • Membru Premium
Reputație: 1967
  • Oras:Constanța
  • Disponibila
  • Oras:Constanța
  • Disponibila
Postat
Acum 7 minute, Orb1t a spus:

Care era informatia impartasita de catre tine?

Lasă l in pace că mai are încă 14 de vizitat anul acesta dar ne întreabă pe noi  😁 sper sa l confund , dar prea bate la ochi 😁 "ker" "k3r" 

Reputație: 1325
Postat
11 hours ago, Smooker said:

Nu era mai bine sa ma abtin pentru ca uite tu daca te-ai abținut prea mult esti mai țâfnos decât ciorica ta pe care o cauți 😁

Postat

Va multumesc oricum! Am verificat ,ciorica vopsita este…isi schimba vocea,mers pana la usa si plecat instant,fara niciun cuvant!

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...