Monicaxxx10 Reputație: 3 Postat Ianuarie 19 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Ianuarie 19 Buna dragi mei sunt pentru prima oara la voi în oraș . Am 19 ani sunt slim sâni mici fund mare . 1 60 înălțime 57 kg Serviciile mele sunt următoarele: Sex oral și normal doar protejat Finalizare corporala 69 și diferite poziții 250 lei o finalizare 500 lei o ora . Vă aștept cu programari pe wtsp de mâine 09:00
bloodomen Reputație: -47 Postat Ianuarie 19 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Ianuarie 19 Ai mai fost dezbătută pe aici, poze puține… totuși bine ai venit în Cluj, poți pune poze noi cu tine din locație?
crustymcfuck Reputație: 91 Postat Ianuarie 19 Postat Ianuarie 19 Ultimele 2 recenzii de pe Timișoara spun că e de evitat. Drum bun😅
tzepis Reputație: 294 Postat Ianuarie 19 Oras:Anywhere Oras:Anywhere Postat Ianuarie 19 La 19.01.2025 la 16:40, crustymcfuck a spus: Ultimele 2 recenzii de pe Timișoara spun că e de evitat. Drum bun😅 Extinde mda. acuma citeam si eu. auch. fata mea, daca nu iti revizuesti atitudinea si lucrurile stau ca la timisoara si mai ai si preturile care le ai, nu te vad bine sincer :)). 1
carlos_cj Reputație: 1007 Postat Ianuarie 20 Oras:cluj napoca Oras:cluj napoca Postat Ianuarie 20 Poftim? 250 fin pentru OP + NP? Cred că e o greșeală acolo.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum