Sari la conținut

0740591907 Monalisa

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Telefon: 1234567890
  • Oras:constanta
  • Telefon: 1234567890
Postat

eu as zice roiu pe dg cu bullshit dinasta, sava anunta si tu cand revine ca m-ar ajuta nu am timp sa monitorizez publi mersi anticipat si pentru alti colegi interesati

• Like 5
  • Oras:Mamaia
  • Oras:Mamaia
Postat
Acum 14 ore, insuficientul a spus:

Esti rautacios... baiatul a spus-o in sensul ca anunta aici cand revine ea...nu neeaparat ca sa stii tu ca si-a facut programare... in fine ,ai sustras ce ti-a convenit,asta inseamna rautate

Acest păduche jeri,comentează anapoda pe la toata lumea.Se face că nu înțelege,ca nu pe el îl anunțam in mod special.Daca verificați puțin activitatea lui,scrie rău pe la toți colegii,din acest motiv,unii nici nu mai scriu recenzii.Am fost pe la unele fete,pe unde a trecut și el,mi-au spus ca le făcea propuneri de recenzii bune,de promovări.Spunea ca cunoaște băieți pe forum și ca le va propune sa faca recenzii pozitive,ca el este influient și că scrie zilnic despre fete,etc.Un soarece ascuns în spatele unor taste.Eu nu o să-i răspund la comentarii inutile,nu-mi pierd timpul.

• Like 6
  • Haha 1
  • Minus 1

Postat

Eu am mai atras atenția că șoarecul ăsta, o face pe șeful pe aici. O să-i dau și eu roșu, poate așa înțelege să își vadă de șoriciul lui. Colegii care consideră că ăsta merita roșu,pedepsiti-l.Si ne mutam pe D.G ca sa nu poluam topicul frumoasi fete

• Like 4
  • Haha 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...