gikhone Reputație: 0 Postat Ianuarie 23 Postat Ianuarie 23 A fost cineva la ea? https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/ts-luana-noua-in-oras/fe0g020fe45373472gef54d3f5404880.html
horny boy Reputație: 4 Postat Februarie 10 Oras:targoviste Oras:targoviste Postat Februarie 10 Salut, am vb cu ea me wattsup: Buna,200 finalizarea,ca servici ofer sex oral și anal protejat.
horny boy Reputație: 4 Postat Februarie 10 Oras:targoviste Oras:targoviste Postat Februarie 10 Altcineva? Alte informații utile?
stefu77 Reputație: 18 Postat Februarie 10 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 10 Mie mi-a cerut 50 lei pe revolut, când i-am cerut să-mi trimită poză cu pula...din punctul meu de vedere,e de evitat. 1
big fut Reputație: 861 Postat Februarie 10 Postat Februarie 10 Am observat că toate cer bani ptr o banală confirmare! Dacă vreau sa vad puli de transe e plin netul. Nu toate au erectie ca bagă hormoni în ele. După mine o transă fără erectie si care nu ejaculează e degeaba...
the_seeker Reputație: 76 Postat Februarie 11 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Februarie 11 Am avut o discuție cu o tipă trans, care mi-a deschis ochii asupra unei chestii. Și cumva mi-a dat peste cap niște așteptări, dar are logică ce spunea. O tipă trans, care e în plină tranziție, tratamente, etc., de cele mai multe ori e acolo pentru că, sau cel puțin în virtutea a ce simte, este o femeie într-un corp de bărbat. Este o femeie, se simte ca o femeie, are sentimente negative asupra organului genital și a tot ce înseamnă erecție, ejaculare, de cele mai multe ori nu pot avea erecție și ejacula din cauza tratamentului, nu au mai avut orgasm/finalizare așa cum o știm noi de foarte mult timp, și asta dacă au avut vreodată. Atenție, vorbesc despre dysphoria, despre cazul în care este în interiorul ei o femeie. Găsesc greșit și neatractiv la un bărbat să sugă pula, își doresc un bărbat hetero, care să nu sugă pula, evident, și care să le trateze ca pe niște femei cât se poate de veritabile, vor să fie futute ca femei, cu tot ce implica asta. Multe din ele au marețul vis să facă schimbare de sex, neînțelegând complexitatea infinită a aparatului genital feminin, și a cat de imposibil este să obțină ceva cu un maț întors pe dos. Nu vorbim despre homosexuali care se transformă chirurgical în femei să-și cumpere Ferrari. Considerați asta când vizitați trans. Știu ca e trist, ca noi mergem acolo ca suntem sătui de femeile biologice, dar, ghinion… Trebuie căutate… succes! 2
horny boy Reputație: 4 Postat Februarie 12 Oras:targoviste Oras:targoviste Postat Februarie 12 Nimeni ,nimic ?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum