Sari la conținut

Mihaela creața 0724813974

Postări Recomandate

• Răspunsuri 333
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori

Postat

Nu face FK însa accepta să o pupi pe față, buze si corp. Te simti f bine cu ea si adoră sexul oral reciproc. Curul este bestial.

• Like 3
Postat

De Miha se mai stie ceva ?

tot incerc sa dau de ea si nimic!

tot acolo sta vis a vis de ceck bank din torontalului?

Vizitator bolovan fiert
Reputație: 0
Postat

De Miha se mai stie ceva ?

tot incerc sa dau de ea si nimic!

tot acolo sta vis a vis de ceck bank din torontalului?

Am vazut recent anunturi cu ea pe Publi 24,ea pune unul singur pe zi,uneori dimineata pe la 8-9 mai nou am vazut si spre seara, dar nu exagereaza ca altele si mai face si pauze cam mari.De locatie nu stiu nu am fost in ultimul timp la ea, de fapt s-a facut aproape un an de la ultima vizita,zboara timpul fantastic

Postat

Salutare recent a mai vizitat-o cineva? Mulțumesc.

Eu am fost pe la inceputul anului la ea. Am vb cu ea zilele trecute,si mi-a zis ca noua locatie e la iesire pe Torontalului (ma gandesc ca la the ring).

• Like 1
Postat

Prin februarie am fost din nou la Mihaela!

Am tot sunat zile si zile la rând, dai destul de greu de ea ,până într-un final imi raspunde , stabilim toate detaliile...cei drept este foarte punctuală și își respectă programarile.

Locația este una noua ( zona the ring ) cred😂😂 ...oricum este la iesire pe torontalului.

Ma asteptat destul de drăguț îmbrăcată, avea niste ciorapei de dama nu stiu cum le zice ca nu mi-au placut niciodata (ma irita la piele deci nu pun mana )😂😂😂 am o problemă cu materialele sintetice !😂😂😂

Aspectul fizic al doamnei este unul tipic femeilor din america latină ( columbia, brazilia) cu un cur mare si frumos ...prea futabil ðŸ˜

Acțiunea a început după o mica igienizare din partea amândurora, apoi câteva săruturi si încet încet doamna trece la nivelul de jos unde începe un oral bun,umed și cu putin deep

Trecem la normal unde bineînțeles că vreau doggy din cauza priveliști pe care stiam ca o voi vedea...desigur înainte de normal mi-am băgat putin botul între bucile ei in pozitia doggy, era prea tentant😂😂!

In fine,cand sa începem acțiunea doamna ma face sa rad putin spunând sa o iau încet cu monstrul ala mare !😂😂😂

M-am simțit putin stânjenit sa zic asa , fiind prima care il face pe al mic monstru!😂😂😂 altele spuneam "cam mare "😂😂😂

ÃŽncepem cu doggystyle încet încet (prea mult nu am rezistat) si am finalizat pe fata doamnei !😂😂😂

După o mica conversatie, foarte de treaba si ai ce povesti cu Mihaela ..trecem din nou la dus si apoi la nr 2 unde face un oral cat sa il trezească pe asta micu si trecem la normal unde schimbam 3 poziții și finalizez in balon !ðŸ˜ðŸ˜

Acuma notele, nu vreau sa ii fac reclama sau sa o laud dar eu de fiecare dată m-am simțit super cu ea si o recomand!

Locație: 10,apartament nou,modern (zona noua)

Aspect fizic/chip:10/10,cur mare si frumos (punctul ei forte ) sani maricei si jucăusi iar la chip este frumușică, părul creț!

ON: 10, umed placut si cu mare atenție, ce mi-a plăcut ca nu prea foloseste mana !

Si poate data viitoare o sa incerc o finalizare orală...poate poate!ðŸ˜ðŸ˜

NP: 10 ,geme frumos ,ii place sa dea din cur!

GFE : ridicat, m-am simțit ca si cu o prietena buna , deci 10 !

• Like 6
  • Oras:Timisoara
Postat

Prin februarie am fost din nou la Mihaela!

Am tot sunat zile si zile la rând, dai destul de greu de ea ,până într-un final imi raspunde , stabilim toate detaliile...cei drept este foarte punctuală și își respectă programarile.

Locația este una noua ( zona the ring ) cred ...oricum este la iesire pe torontalului.

Ma asteptat destul de drăguț îmbrăcată, avea niste ciorapei de dama nu stiu cum le zice ca nu mi-au placut niciodata (ma irita la piele deci nu pun mana ) am o problemă cu materialele sintetice !

Aspectul fizic al doamnei este unul tipic femeilor din america latină ( columbia, brazilia) cu un cur mare si frumos ...prea futabil

Acțiunea a început după o mica igienizare din partea amândurora, apoi câteva săruturi si încet încet doamna trece la nivelul de jos unde începe un oral bun,umed și cu putin deep

Trecem la normal unde bineînțeles că vreau doggy din cauza priveliști pe care stiam ca o voi vedea...desigur înainte de normal mi-am băgat putin botul între bucile ei in pozitia doggy, era prea tentant!

In fine,cand sa începem acțiunea doamna ma face sa rad putin spunând sa o iau încet cu monstrul ala mare !

M-am simțit putin stânjenit sa zic asa , fiind prima care il face pe al mic monstru! altele spuneam "cam mare "

Începem cu doggystyle încet încet (prea mult nu am rezistat) si am finalizat pe fata doamnei !

După o mica conversatie, foarte de treaba si ai ce povesti cu Mihaela ..trecem din nou la dus si apoi la nr 2 unde face un oral cat sa il trezească pe asta micu si trecem la normal unde schimbam 3 poziții și finalizez in balon !

Acuma notele, nu vreau sa ii fac reclama sau sa o laud dar eu de fiecare dată m-am simțit super cu ea si o recomand!

Locație: 10,apartament nou,modern (zona noua)

Aspect fizic/chip:10/10,cur mare si frumos (punctul ei forte ) sani maricei si jucăusi iar la chip este frumușică, părul creț!

ON: 10, umed placut si cu mare atenție, ce mi-a plăcut ca nu prea foloseste mana !

Si poate data viitoare o sa incerc o finalizare orală...poate poate!

NP: 10 ,geme frumos ,ii place sa dea din cur!

GFE : ridicat, m-am simțit ca si cu o prietena buna , deci 10 !

cadou ?

• Like 1
Postat

300 s-a facut,sau atata i-ai dat tu?

Eu din cate stiu nu face finalizare orala.

300 ora colegul

Am zis ca incerc data viitoare finalizare orală , poate vrea !ðŸ˜ðŸ˜

• Like 1
  • Oras:timisoara
Postat

Nu pot da de ea nici cum!sun in fiecare zi ,orw diferite!acu are tel inchis!

Postat

Mai știe cineva ceva de ea?am încercat sa o sun de mai multe ori și are telefonul închis

Postat

Doamna nu vrea,nu vrea si pace!

Am incerca si prin sms si alt numar si ore diferite!

Nici cum nu vrea!

• Like 1
Postat

Bag penisul in ass-ul ei că nu dau de ea nicicum...nici la 8 dimineața, nici după masa,nici seara,nici noaptea...probabil are penisuri bbc destule😛

Postat

Am sunat-o eu azi și am dat de ea cu greu, după 2-3 telefoane.M-a recunoscut ca am fost la ea și zice ca lucrează in fiecare zi

Vizitator ccfdtig
Reputație: 0
Postat

Bag penisul in ass-ul ei că nu dau de ea nicicum...nici la 8 dimineața, nici după masa,nici seara,nici noaptea...probabil are penisuri bbc destule😛

Pai daca e ceva foarte deosebit! ðŸ˜

• Oras:nicaieri si pretutindeni
  • Oras:nicaieri si pretutindeni
Postat

Astăzi am reușit sa dau de ea, dar din păcate nu ne-am potrivit la program. Pt cei interesați lucrează pana pe la ora 20,iar ca adresa în Calea Torontal la blocurile I, baftă și "spor la joacă"!

PS. 150 halatul.

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...