bufuteu Reputație: 0 Postat Ianuarie 24 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Ianuarie 24 Salut , stiti vreo fata activa la orele diminetii 6-7-8, asa pe repede inainte de munca ?
FaKeCaNabiS Reputație: 50 Postat Ianuarie 24 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Ianuarie 24 Acum 11 ore, bufuteu a spus: Salut , stiti vreo fata activa la orele diminetii 6-7-8, asa pe repede inainte de munca ? Nu cred ca aici prinzi pe cineva la ora aia. Doar fetele de pe publi24 , iar la ora aia nu știu ce domnișoara serioasă vei prinde ✌️
bufuteu Reputație: 0 Postat Ianuarie 25 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Ianuarie 25 Păcat, nu cred că aș fi singurul care caută asa ceva
Membru Premium ursuletulpanda Reputație: 4201 Postat Ianuarie 28 Oras:România ❤️ Oras:România ❤️ Membru Premium Postat Ianuarie 28 La 24.01.2025 la 8:47, bufuteu a spus: Salut , stiti vreo fata activa la orele diminetii 6-7-8, asa pe repede inainte de munca ? Salut! Dacă întrebarea ta mai este de actualitate, încearcă să iei legătura cu Bianca, simplă și naturală - 073403282. Nu vei regreta! Spor la mândre. 👍 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum