FeelFree31 Reputație: 0 Postat Ianuarie 25 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Ianuarie 25 Buna ziua așa cum scrie in titlu sunt în căutare de un bărbat dotat din Iași care dorește să participe la un mini gangbang, sau swinger , soția are 29 iar eu am 31, anunțul e cat se poate de serios și doresc că persoanele ne interesate sa se aptina, Pss: rog un moderator sa mă ajute sa adaug niște poze
Oldredhead Reputație: 178 Postat Ianuarie 26 Oras:București Oras:București Postat Ianuarie 26 Acum 17 ore, FeelFree31 a spus: Buna ziua așa cum scrie in titlu sunt în căutare de un bărbat dotat din Iași care dorește să participe la un mini gangbang, sau swinger , soția are 29 iar eu am 31, anunțul e cat se poate de serios și doresc că persoanele ne interesate sa se aptina, Pss: rog un moderator sa mă ajute sa adaug niște poze Ce ar însemna minigangbang??
eturit Reputație: 3431 Postat Ianuarie 26 Oras:București Oras:București Postat Ianuarie 26 3 minutes ago, Oldredhead said: Ce ar însemna minigangbang?? 1. MMF: soțu' dotatu' și soția 2: swing 2x2: soțu' cu gagica dotatului, dotatu' cu soția
Oldredhead Reputație: 178 Postat Ianuarie 26 Oras:București Oras:București Postat Ianuarie 26 Acum 37 minute, eturit a spus: 1. MMF: soțu' dotatu' și soția 2: swing 2x2: soțu' cu gagica dotatului, dotatu' cu soția 😂😂😂
Cosmin121 Reputație: 17 Postat Februarie 21 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Februarie 21 La 25.01.2025 la 23:16, FeelFree31 a spus: Buna ziua așa cum scrie in titlu sunt în căutare de un bărbat dotat din Iași care dorește să participe la un mini gangbang, sau swinger , soția are 29 iar eu am 31, anunțul e cat se poate de serios și doresc că persoanele ne interesate sa se aptina, Pss: rog un moderator sa mă ajute sa adaug niște poze Lasa un numar de contact
Spaghetti Reputație: 25 Postat Februarie 22 Oras:Pattaya Oras:Pattaya Postat Februarie 22 On 1/25/2025 at 11:16 PM, FeelFree31 said: Pss: rog un moderator sa mă ajute sa adaug niște poze Incarca pe imgur.com si pune link-ul aici.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum