Sari la conținut

Maria (40ani) 0799193371 / 0799285950

Postări Recomandate

• Oras:Braila
Postat

Am dat detalii si aici:

Am ramas pentru un oral. GFE 0 (chiar agresiva), CIM nu, COF, COB nu. Nu atinge tatele, nu fa aia sau ailalta. Macar i-au amortit buzele 40 de minute cat a durat sa termin. Asa ca ma simt razbunat.

Am ramas pentru ca duminica seara nu am gasit nimic altceva.

Nu mai revin, bineinteles. Decarcat 200 din prima, ca sa nu ma bazaie ca mi s-a terminat timpul pentru un numar. Scump doar pentru un oral, dar nici nu ai cum sa futi asa ceva.

Sa aveti spor! Eu nu am avut...

• Like 2
Postat

Am uita sa mentionez: de etnie. De-aia de centura de Franta, cu dinti rari si 40 de kile in plus fata de maximul acceptat de cei ce nu-s taximetristi, necalificati in constructii sau manipulanti depozit.

Postat
Acum 2 ore, LaShto40 a spus:

Am dat detalii si aici:

Am ramas pentru un oral. GFE 0 (chiar agresiva), CIM nu, COF, COB nu. Nu atinge tatele, nu fa aia sau ailalta. Macar i-au amortit buzele 40 de minute cat a durat sa termin. Asa ca ma simt razbunat.

Am ramas pentru ca duminica seara nu am gasit nimic altceva.

Nu mai revin, bineinteles. Decarcat 200 din prima, ca sa nu ma bazaie ca mi s-a terminat timpul pentru un numar. Scump doar pentru un oral, dar nici nu ai cum sa futi asa ceva.

Sa aveti spor! Eu nu am avut...

După urma unuia ca tine trăiesc epavele ,mai și semnalizezi amice ,ai plătit 200 de lei ca să nu-ți iei bătaie de la ea, fii sincer...

Postat
Acum 20 ore, teetree a spus:

După urma unuia ca tine trăiesc epavele ,mai și semnalizezi amice ,ai plătit 200 de lei ca să nu-ți iei bătaie de la ea, fii sincer...

Am semnalizat ca sa nu mai traiasca epavele din tepe date. Si sa ajut baietii de pe forum, asa cum am fost si eu ajutat de ei cu recomandari bune.

E mai greu cu bataia, dar n-am chef sa ma dau mare pe online.

Hai cu spor!

• Like 2
  • Oras:braila
  • Oras:braila
Postat

Pentru Maria un preț bun este 100 Nr.Ea oricum da pizda cu porția la 15 minute.Dupa 15 minute caută să te de-a afară..Daca Maria vrea 150 ,sunt fete de top care fac pe banii ăștia.Asa că, pas Maria,decât dacă ai screloza pe babe.Atunci poți să le dai cat pe măsa.

Postat
La 27.01.2025 la 21:13, teetree a spus:

🤣😂😂si daca ma plateste ea nu raman.tepe am mai luat si eu,statea cu lumina stinsa, fente.dar sa stiu ca e naspa .fug

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...