Sari la conศ›inut

๐Ÿชฝ๐Ÿ˜ˆMada โ€ช 0757611801โ€ฌ โค๏ธ๐Ÿ˜ˆ

Postฤƒri Recomandate

Reputaศ›ie: 377
  • Telefon: 0757611801
  • Oras:Cluj
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

ย 

๐ŸŽ€Bunฤƒย dragilor!ย 

Numele meu este Mฤƒdฤƒlina , am 23 de ani, brunetฤƒ cu ochi albaศ™trii, cu รฎnฤƒlศ›imea de 1,50, sunt o femeie cu forme( probabil nu pe placul bฤƒrbaศ›ilor care preferฤƒ fetele slim.)

Sunt o femeie sociabilฤƒ,รฎmi place sฤƒ am subiecte de discuศ›ie,am simศ›ul umorului,รฎmi plac bฤƒrbaศ›ii care ศ™tiu ce vor de la o femeie,care ศ™tiu sฤƒ se comporte ca un gentleman,tot ce รฎmi doresc de la voi e sฤƒ-mi respectaศ›i dorinศ›ele cum ศ™i eu voi face la fel cu ale voastre๐ŸŽ€

ย 

๐‘บ๐‘ฌ๐‘น๐‘ฝ๐‘ฐ๐‘ช๐‘ฐ๐‘ฐ๐‘ณ๐‘ฌ ๐‘ด๐‘ฌ๐‘ณ๐‘ฌ
๐Ÿคช๐‘บ๐’‚๐’“๐’–๐’•๐’‚๐’“๐’Š ๐’”๐’Š ๐’Ž๐’‚๐’๐’ˆ๐’‚๐’Š๐’†๐’“๐’Š ๐’‘๐’† ๐’„๐’๐’“๐’‘
๐Ÿ˜˜๐‘ถ๐’“๐’‚๐’ ๐’‘๐’“๐’๐’•๐’†๐’‹๐’‚๐’•/๐’๐’†๐’‘๐’“๐’๐’•๐’†๐’‹๐’‚๐’• ๐’Š๐’ ๐’‡๐’–๐’๐’„๐’•๐’Š๐’† ๐’…๐’† ๐’Š๐’ˆ๐’Š๐’†๐’ฤƒ!
๐Ÿฅฐ๐‘ต๐’๐’“๐’Ž๐’‚๐’ ๐’…๐’๐’‚๐’“ ๐’‘๐’“๐’๐’•๐’†๐’‹๐’‚๐’•
๐Ÿคญ๐‘ซ๐’Š๐’‡๐’†๐’“๐’Š๐’•๐’† ๐’‘๐’๐’›๐’Šศ›๐’Š๐’Š
๐Ÿค‘๐‘ด๐’‚๐’”๐’‚๐’‹ ๐’…๐’† ๐’“๐’†๐’๐’‚๐’™๐’‚๐’“๐’† ๐’…๐’๐’‚๐’“ ๐’๐’‚ ๐’๐’“๐’‚
๐Ÿซฆ69
๐Ÿ’‹๐‘ซ๐’–๐’” ๐’Š๐’Ž๐’‘๐’“๐’†๐’–๐’๐’‚ ๐’„๐’– ๐’Ž๐’Š๐’๐’† (50 ๐’๐’†๐’Š)
โค๏ธโ€๐Ÿ”ฅ๐’‡๐’๐’๐’•๐’‹๐’๐’ƒ
๐Ÿ’–๐’‡๐’‚๐’๐’•๐’†๐’›๐’Š๐’Š, ๐’Š๐’ ๐’๐’Š๐’Ž๐’Š๐’•๐’‚ ๐’ƒ๐’–๐’๐’–๐’๐’–๐’Š ๐’”๐’Š๐’Žศ›
๐Ÿ’ฅ๐‘ญ๐’Œ (50 ๐’๐’†๐’Š ๐’Š๐’ ๐’‡๐’–๐’๐’„๐’•๐’Š๐’† ๐’…๐’† ๐’„๐’๐’Ž๐’‘๐’‚๐’•๐’Š๐’ƒ๐’Š๐’๐’Š๐’‚๐’•๐’†)
๐Ÿ’ฆ๐‘ญ๐’Š๐’๐’‚๐’๐’Š๐’›๐’‚๐’“๐’† ๐’„๐’๐’“๐’‘๐’๐’“๐’‚๐’๐’‚

๐Ÿ’ฅ๐‘ช๐‘จ๐‘ซ๐‘ถ๐‘ผ๐‘ณ ๐‘บ๐‘ฌ ๐‘ถ๐‘ญ๐‘ฌ๐‘น๐‘จ ๐‘ณ๐‘จ ๐‘ฐ๐‘ต๐‘ช๐‘ฌ๐‘ท๐‘ผ๐‘ป๐Ÿ’ฅ

โค๏ธ200 ๐’‡๐’Š๐’๐’‚๐’๐’Š๐’›๐’‚๐’“๐’†๐’‚ (30 ๐’…๐’† ๐’Ž๐’Š๐’๐’–๐’•๐’†)
๐Ÿ–ค350 2 ๐’‡๐’Š๐’๐’‚๐’๐’Š๐’›๐’‚๐’“๐’Š (60 ๐’Ž๐’Š๐’)
โณ๏ธ๐‘ท๐’“๐’๐’ˆ๐’“๐’‚๐’Žฤƒ๐’“๐’Š ๐’˜๐’‰๐’‚๐’•๐’”๐’‚๐’‘๐’‘ ๐’”๐’‚๐’– ๐‘บ๐‘ด๐‘บย 
๐Ÿ•œ๐‘ฝฤ‚ ๐‘น๐‘ถ๐‘ฎ ๐‘บฤ‚ รŽ๐‘ด๐‘ฐ ๐‘บ๐‘ท๐‘ฌ๐‘ช๐‘ฐ๐‘ญ๐‘ฐ๐‘ช๐‘จลข๐‘ฐ ๐‘ณ๐‘จ ๐‘ช๐‘ฌ
๐‘ฐ๐‘ต๐‘ป๐‘ฌ๐‘น๐‘ฝ๐‘จ๐‘ณ ๐‘ซ๐‘ฌ ๐‘ป๐‘ฐ๐‘ด๐‘ท ๐‘ท๐‘ถ๐‘ป ๐‘นฤ‚๐‘บ๐‘ท๐‘ผ๐‘ต๐‘ซ๐‘ฌย 
โณ๏ธ๐‘ณ๐‘จ ๐‘ด๐‘ฌ๐‘บ๐‘จ๐‘ฑ๐‘ฌ, ๐‘ชร‚๐‘ป ๐‘ป๐‘ฐ๐‘ด๐‘ท ๐‘ซ๐‘ถ๐‘น๐‘ฐ๐‘ป๐‘ฐ ๐‘บ๐‘จ ๐‘ท๐‘ฌ๐‘ป๐‘น๐‘ฌ๐‘ด รŽ๐‘ด๐‘ท๐‘น๐‘ฌ๐‘ผ๐‘ต๐‘จ
๐‘ท๐‘ฌ๐‘ต๐‘ป๐‘น๐‘ผ ๐‘จ ๐‘ต๐‘ผ ๐‘ฐ๐‘ต๐‘ช๐‘ผ๐‘น๐‘ช๐‘จ ๐‘ท๐‘น๐‘ถ๐‘ฎ๐‘น๐‘จ๐‘ด๐‘จ๐‘น๐‘ฐ๐‘ณ๐‘ฌย 
๐‘น๐’๐’ˆ ๐’‘๐’† ๐’„๐’†๐’Š ๐’„๐’‚๐’“๐’† ๐’…๐’๐’“๐’†๐’”๐’„ ๐’‡๐’Œ ๐’”๐’‚ ๐’‚๐’๐’–๐’๐’•๐’† ๐’‘๐’† ๐’˜๐’‚๐’‘๐’‘ ๐’Š๐’‚๐’“ ๐’๐’‚ ๐’‡๐’‚๐’•๐’‚ ๐’๐’๐’„๐’–๐’๐’–๐’Š ๐’—๐’๐’Š ๐’‚๐’๐’†๐’ˆ๐’† ๐’…๐’†๐’„๐’Š๐’›๐’Š๐’‚ ๐’‡๐’Š๐’๐’‚๐’๐’‚ย 
๐‘ถ ๐’…๐’๐’“๐’Š๐’๐’•๐’‚ ๐’‚ ๐’Ž๐’†๐’‚ ๐’†๐’”๐’•๐’† ๐’”๐’‚ ๐’‡๐’Š๐’† ๐’†๐’™๐’‘๐’๐’Š๐’„๐’‚๐’• ๐’Ž๐’๐’…๐’–๐’ ๐’Š๐’ ๐’„๐’‚๐’“๐’† ๐’”๐’† ๐’…๐’๐’“๐’†๐’”๐’•๐’† ๐’”๐’‚ ๐’‡๐’Š๐’† ๐’…๐’†๐’”๐’‡ฤƒศ™๐’–๐’“๐’‚๐’•ฤƒ ๐’‚๐’„๐’•๐’Š๐’–๐’๐’†๐’‚ ( ๐’๐’– ๐’Ž๐’–๐’๐’•๐’Š ๐’—๐’๐’“ ๐’ˆ๐’‡๐’†...๐’”๐’‚๐’– ๐’‚๐’๐’•๐’†๐’๐’† ..)ย 
๐‘ฐ๐’ˆ๐’Š๐’†๐’๐’Š๐’›๐’‚๐’“๐’†๐’‚ ๐’๐’‚ ๐’๐’๐’„๐’‚๐’•๐’Š๐’† ๐’†๐’”๐’•๐’† ๐’๐’ƒ๐’๐’Š๐’ˆ๐’‚๐’•๐’๐’“๐’Š๐’† ๐’‚๐’—๐’†๐’•๐’Š ๐’‘๐’“๐’๐’”๐’๐’‘๐’†๐’ , ๐’ˆ๐’†๐’ ๐’…๐’† ๐’…๐’–๐’” ๐’”๐’Š ๐’…๐’†๐’๐’…๐’๐’“๐’‚๐’๐’• ๐’…๐’† ๐’ƒฤƒ๐’“๐’ƒ๐’‚ศ›๐’Šย 
๐‘น๐’๐’ˆ ๐’‘๐’† ๐’„๐’†๐’Š ๐’๐’†๐’„๐’๐’Ž๐’–๐’๐’Š๐’„๐’‚๐’•๐’Š๐’—๐’Š ๐’”๐’‚ ๐’Ž๐’‚ ๐’†๐’—๐’Š๐’•๐’† ( ๐’†๐’– ๐’”๐’–๐’๐’• ๐’ ๐’‡๐’Š๐’“๐’† ๐’„๐’๐’Ž๐’–๐’๐’Š๐’„๐’‚๐’•๐’Š๐’—๐’‚ ๐’”๐’Š ๐’๐’‚ ๐’Ž๐’Š๐’๐’† ๐’†๐’”๐’•๐’† ๐’๐’†๐’„๐’†๐’”๐’‚๐’“ ๐’”๐’‚ ๐’„๐’๐’Ž๐’–๐’๐’Š๐’„๐’‚๐’Ž ๐’„๐’‰๐’Š๐’‚๐’“ ๐’”๐’Š ๐’Š๐’ ๐’•๐’Š๐’Ž๐’‘๐’–๐’ ๐’”๐’†๐’™๐’–๐’๐’–๐’Š )ย 
๐‘ต๐’– ๐’๐’‡๐’†๐’“ ๐’‘๐’๐’›๐’† ๐’Š๐’ ๐’‘๐’“๐’Š๐’—๐’‚๐’• , ๐’‘๐’“๐’†๐’•๐’–๐’“๐’Š ๐’”๐’Š ๐’๐’๐’„๐’‚๐’•๐’Š๐’† ๐’‘๐’†๐’๐’•๐’“๐’– ๐’„๐’‚ ๐’‚๐’—๐’†ศ›๐’Š ๐’•๐’๐’• ๐’„๐’† ๐’†๐’”๐’•๐’† ๐’๐’†๐’—๐’๐’Š๐’† ๐’‘๐’† ๐’‡๐’๐’“๐’–๐’Ž
๐Ÿ˜‡๐‘ต๐‘ผ ๐‘จ๐‘ช๐‘ช๐‘ฌ๐‘ท๐‘ป !!!! ๐‘ด๐‘จ๐‘น๐‘ฐ๐‘ด๐‘ฐ ๐‘ด๐‘จ๐‘น๐‘ฐ , ๐‘ฉ๐‘ฐ๐‘ณ๐‘ฌ ๐‘บ๐‘ฐ ๐‘จ๐‘ณ๐‘ป๐‘ฌ ๐‘จ๐‘ช๐‘ช๐‘ฌ๐‘บ๐‘ถ๐‘น๐‘ฐ๐‘ฐ ย 
๐‘ท๐’“๐’†๐’•๐’–๐’“๐’Š๐’๐’† ๐’Ž๐’†๐’๐’† ๐’“ฤƒ๐’Žรข๐’ ๐’๐’†๐’”๐’„๐’‰๐’Š๐’Ž๐’ƒ๐’‚๐’•๐’† ๐’—๐’‚ ๐’“๐’๐’ˆ ๐’”๐’‚ ๐’๐’– ๐’…๐’†๐’“๐’‚๐’๐’‹๐’‚๐’•๐’Š ๐’‘๐’†๐’๐’•๐’“๐’– ๐’๐’†๐’ˆ๐’๐’„๐’Š๐’†๐’“๐’Š ย 
โ—‰โ—โ€ขโ—ฆ

• cleopatra01 a schimbat titlul รฎn ๐Ÿชฝ๐Ÿ˜ˆMada โ€ช 0757611801โ€ฌ โค๏ธ๐Ÿ˜ˆ
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bunฤƒ dragii mei,m-am gรขndit ca de mรขine sฤƒ vin la voi sฤƒ vฤƒ fac o vizitฤƒ๐Ÿ˜Š Ce spuneศ›i?! Doriศ›i o Nouฤƒ aparenศ›ฤƒ รฎn oraศ™ul voastru๐Ÿ˜ˆ

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

IMG_2255.jpeg

• Like 1
  • Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bunฤƒ dragilor din pฤƒcate nu mai pot ajunge la voi din motive personale ๐Ÿ™รŽmi pare rฤƒu sper sฤƒ reuศ™esc pe sฤƒptฤƒmรขna viitoare โค๏ธSฤƒ aveศ›i o zi minunatฤƒ ศ™i productivฤƒ ๐Ÿ˜Š

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Hei dragii mei ,mรขine vin la voi ศ™i aศ™ dori sฤƒ-mi spuneศ›i dacฤƒ adresa asta este bunฤƒ pentru voi STRADA PESCSRILOR NR 20ย 

Doresc multe mesaje de la voi sฤƒ ศ™tiu dacฤƒ este OK pentru voi e la 1,2 Km de centru aศ™a รฎmi aratฤƒ pe hartฤƒ ๐Ÿ’‹Vฤƒ pup ศ™i abia aศ™tept sฤƒ vin la voiย 

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Cum e posibil sฤƒ mi se vb aศ™a ? Da unii din voi sฤƒ aveศ›i asemenea atitudine? Doriศ›i fete la voi sau nu ?ย 

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bunฤƒ dragilor,am ajuns la voi รฎntr-un final ,รฎmi doresc atรขta de mult sฤƒ mฤƒ รฎnศ›eleg cu voi ศ™i sฤƒ am o ศ™edere plฤƒcutฤƒ,sฤƒ vฤƒ รฎntรขlnesc ศ™i sฤƒ vฤƒ cunosc bineรฎnศ›eles cine are chef de o brunetฤƒ micฤƒ cu chef nebun de sex๐Ÿ˜ŠAศ™a ca nu vฤƒ dau startul programฤƒrilor๐ŸคSunt disponibilฤƒ pรขnฤƒ la 00.00

Adresa:Strada pescarilor nr 20ย 

IMG_2256.jpeg

FC824F03-22FB-45EE-984E-27FEAFCBD0C4.jpeg

IMG_2255.jpeg

IMG_2250.jpeg

IMG_2242.jpeg

IMG_2249.jpeg

IMG_2252.jpeg

• Inimioara 2
  • Oras:Bistriศ›a
  • Oras:Bistriศ›a
Postat
Acum 21 ore, Mada44 a spus:

Cum e posibil sฤƒ mi se vb aศ™a ? Da unii din voi sฤƒ aveศ›i asemenea atitudine? Doriศ›i fete la voi sau nu ?ย 

Cine ศ›i-a vorbit?ย  cum. ?

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bunฤƒ dimineaศ›a frumuศ™eii mei,astฤƒzi voi fi disponibilฤƒ de la 11.00 pรขnฤƒ la 23.00 โค๏ธ

Adresa:Str Pescarilor nr 20ย 

Va pup ศ™i abia aศ™tept sฤƒ vฤƒ cunosc โค๏ธโ˜บ๏ธ

IMG_1857.jpeg

• Inimioara 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

โค๏ธ

6F412710-DD00-4EDC-81AB-723DB2448357.jpeg

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bunฤƒ dimineaศ›a dragilor astฤƒzi este ultima zi la voi ,mi-a fost foarte bine la voi mi-a plฤƒcut ๐Ÿ˜Š de voi.

Disponibilitatea mea este pรขnฤƒ la 23.00๐Ÿค

Adresa:strada pescarilor nr 20

Va pup tare ๐Ÿค๐Ÿค

IMG_1937.jpeg

IMG_1933.jpeg

IMG_1934.jpeg

• Inimioara 4
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Indisponibila๐Ÿซก๐Ÿค

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bunฤƒ dragii mei am postat din greศ™ealฤƒ aici ca nu trebuia sฤƒ postez aici ๐Ÿคvoi veni pe sฤƒptฤƒmรขna viitoareย 

ย 

• Trist 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bunฤƒ frumosilor๐Ÿ˜ŠCe faceศ›i ? Vฤƒ este dor de mine ? Vin astฤƒzi la voi ศ™i sincer abia aศ™tept sฤƒ vฤƒ revฤƒd ๐Ÿ˜Š Voi scrie รฎn topic mai tรขrziu despre locaศ›ie ศ™i restul de detalii๐Ÿฉต Vฤƒ pupย 

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Gata dragilor am ajuns ๐Ÿ˜ŠVoi fi la birou pรขnฤƒ la 00.00,aศ™a ca vฤƒ aศ™tept ๐Ÿ˜Š

Adresa: Bulevardul Republicii nr 53 ๐Ÿ˜ŠAdresa este situatฤƒ รฎntre biroul notarial ศ™i restaurantul chinezesc ๐Ÿ˜ŠVa pup ศ™i abia aศ™tept sฤƒ vฤƒ revฤƒd ๐Ÿ˜Š

IMG_2452.jpeg

IMG_2449.jpeg

IMG_2451.jpeg

• Inimioara 4
Reputaศ›ie: 2
  • Oras:Tรขrgu mureศ™
  • Oras:Tรขrgu mureศ™
Postat

Bunฤƒ! Prin Mureศ™ nu ajungi??? Avem nevoie de fete ca tine ๐Ÿ˜

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

โŒINDISPONIBILฤ‚โŒ

• Haha 1

Creeazฤƒ un cont sau autentificฤƒ-te pentru a adฤƒuga comentariu

Trebuie sฤƒ fi un membru pentru a putea lฤƒsa un comentariu.

Creeazฤƒ un cont

รŽnregistreazฤƒ-te pentru un nou cont รฎn comunitatea nostrฤƒ. Este simplu!

รŽnregistreazฤƒ un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentificฤƒ-te aici.

Autentificฤƒ-te acum
  • Navigare recentฤƒ   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

ร—
ร—
  • Creeazฤƒ nouฤƒ...