Dominic23 Reputație: 31 Postat Iunie 15 Postat Iunie 15 Am fost si eu la doamna aceasta.. A inceput sa adauge pret la orice extra... gen fk 50 cim 100. cob 50. Este toata tunata, acid bagat in buze, silicoane.. inainte sa se lase lucru cu aliasul "Vanesa" era altceva... Eu unul numai o sa merg. Am prins-o si putin sictirita. FK retinut desi am platit extra in fine. Pot zice ca macar ON a fost decent si NP decent iarasi fara implicare deosbita. Multa bafta
Rares777 Reputație: 34 Postat Iunie 15 Postat Iunie 15 A devenit cu figuri, nu și merita banii , asta este mentalitatea lor dar bani vor cât mai mult și servicii de doi lei 1
Radu613 Reputație: 0 Postat Iulie 27 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 27 Merita sa fie vizitata ? :servicii calitate -pret......
Alita Reputație: 836 Postat Iulie 27 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Iulie 27 Acum 12 minute, Radu613 a spus: Merita sa fie vizitata ? :servicii calitate -pret...... Merită sau nu. Are recenzii, tu trebuie să decizi. Acum aștepți să-ți zică alții ca da dute sau nu te du. Ai c.i, hotarirea este pe propria răspundere.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum