ursulake2 Reputație: 275 Postat Ianuarie 28 Postat Ianuarie 28 Anunțul l-am pierdut dar nu ar avea prea mare relevanță pentru că pozele sunt false. I-am scris pe WhatsApp, unde am cerut confirmare și am primit alte poze false (dar care m-au făcut să merg să o vizitez). Programare din scurt, de tipul ești liberă? plec acuma. Locația e pe Augustin Coman într-un apartament în care am fost de prea multe ori. Lorena e o femeie de aproximativ 35-40 de ani, brunetă, cu o față comună, sâni augumentați generos, fund așa și așa. Când am văzut-o m-am gândit dacă să rămân sau nu - dar am zis hai să vedem ce iese. Intrat în dormitor, am început cu un oral protejat din picioare, executat foarte bine, cu flux de salivă în gură, cu accentuare pe cap, labă atunci când i-am cerut. Nu a grăbit oralul și nu mi-a cerut să schimbăm, cred că 7 minute pe ceas de oral. După oral i-am cerut sex între sâni și a fost de acord, dar fără ulei și protejat. Ca primă poziție i-am cerut Lorenei să vină deasupra, în LoT. Hărnicuță, a muncit ea mai mult, iar când a obosit am rugat-o să pună sânii pe pieptul meu să preiau. Nicio obiecție, totul ok și a decurs bine. Nu mi-a cerut să schimbăm, am cerut eu. În misionarul priveliștea a fost drăguță. Tot atunci mi-am dat seama că tatuajele respective îi oferă așa, un aspect de columbiancă, doar că albă la piele. În cele din urmă am schimbat în picioare, de la spate, pentru finalizare. Au existat aici mici dureri dar n-au împiedicat aplauzele. Acțiune efectivă în total, OP + NP, undeva la 18 minute. După partidă zic că mă duc să fac un duș rapid și plec, la care m-am confruntat cu primul refuz: dușul nu intră la o finalizare. Pentru că nu mă mai uimește nimic, n-am cerut nicio explicație, am zis că fac acasă. Dar dacă vreți să faceți duș la intrare sau la plecare, să știți că e doar la oră. O finalizare a fost 250 de lei. O oră era 450 de lei. ON-ul e 100 extra. 5 1
Florincarp Reputație: 54 Postat Ianuarie 28 Oras:PESTE TOT Oras:PESTE TOT Postat Ianuarie 28 59 minutes ago, ursulake2 said: Anunțul l-am pierdut dar nu ar avea prea mare relevanță pentru că pozele sunt false. I-am scris pe WhatsApp, unde am cerut confirmare și am primit alte poze false (dar care m-au făcut să merg să o vizitez). Programare din scurt, de tipul ești liberă? plec acuma. Locația e pe Augustin Coman într-un apartament în care am fost de prea multe ori. Lorena e o femeie de aproximativ 35-40 de ani, brunetă, cu o față comună, sâni augumentați generos, fund așa și așa. Când am văzut-o m-am gândit dacă să rămân sau nu - dar am zis hai să vedem ce iese. Intrat în dormitor, am început cu un oral protejat din picioare, executat foarte bine, cu flux de salivă în gură, cu accentuare pe cap, labă atunci când i-am cerut. Nu a grăbit oralul și nu mi-a cerut să schimbăm, cred că 7 minute pe ceas de oral. După oral i-am cerut sex între sâni și a fost de acord, dar fără ulei și protejat. Ca primă poziție i-am cerut Lorenei să vină deasupra, în LoT. Hărnicuță, a muncit ea mai mult, iar când a obosit am rugat-o să pună sânii pe pieptul meu să preiau. Nicio obiecție, totul ok și a decurs bine. Nu mi-a cerut să schimbăm, am cerut eu. În misionarul priveliștea a fost drăguță. Tot atunci mi-am dat seama că tatuajele respective îi oferă așa, un aspect de columbiancă, doar că albă la piele. În cele din urmă am schimbat în picioare, de la spate, pentru finalizare. Au existat aici mici dureri dar n-au împiedicat aplauzele. Acțiune efectivă în total, OP + NP, undeva la 18 minute. După partidă zic că mă duc să fac un duș rapid și plec, la care m-am confruntat cu primul refuz: dușul nu intră la o finalizare. Pentru că nu mă mai uimește nimic, n-am cerut nicio explicație, am zis că fac acasă. Dar dacă vreți să faceți duș la intrare sau la plecare, să știți că e doar la oră. O finalizare a fost 250 de lei. O oră era 450 de lei. ON-ul e 100 extra. Mirific😂nu as da bani la asa ceva nici batut.450 de lei ora si fara On😂.Sunt curios daca vii de la job si esti transpirat te ia asa nu te lasa la dus😂Nu as vizita asa ceva nici gratis!
ursulake2 Reputație: 275 Postat Ianuarie 28 Autor Postat Ianuarie 28 Meniul prezentat a fost: o finalizare - 250 de lei, o oră - 450 de lei. În dreptul finalizării nu era un reper temporal. Dacă mergi după lucru atunci sigur înțelege. A fost ospitalieră și și-a făcut bine treaba, am primit ce am plătit.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum