Sari la conținut

Esccc

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat
Acum 30 minute, Amg24 a spus:

🤦‍♂️ De ras, de plans...nu sti ce sa faci !!!🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

Ea intelege cel mai bine "recenzia" 😂🤦‍♂️

De ce insistati cu tatele futaci cu "experienta"...este evident ca sunt pana la buric ?!!!

Nu e chiar așa doar mari dacă le strângi încape in 2 mâini mici.

• Haha 1
  • Vizitator a schimbat titlul în Esccc
  • Oras:București
Postat

Bah !!! Cine e curva asta ??? Ca nu am intales nimic din poveștile afișate.  

Fa Largareta  dacă ai întrat aicea pe site nu bate cimpi și da detali  ,despre servicii și tarife 

Ai întrat aici sa îți faci  clienți  , afișează și tarife, servicii, locatia,  programul ,etc 

Unde ai anunț pe publi24? Sau pe unde te afișezi,  voi ăștia care ați vizitato  dați detali ,unde ați  găsit-o, pe ce site ?  Ca bateți cimpii aiurea   , nu cred ca a intales cineva, ceva din ce ați afișat aicea  , vorbiți alandala. 

Faceți o recenzie  kalumea  sa vedem cinei  duduia asta !  Ce nr de telefon are și  pe unde are cuibul  , vad ca nr afișat e închis  ! 

• Haha 3
Reputație: 3394
Postat
13 minutes ago, connard said:

Bah !!! Cine e curva asta ??? Ca nu am intales nimic din poveștile afișate.  

Fa Largareta  dacă ai întrat aicea pe site nu bate cimpi și da detali  ,despre servicii și tarife 

Ai întrat aici sa îți faci  clienți  , afișează și tarife, servicii, locatia,  programul ,etc 

Unde ai anunț pe publi24? Sau pe unde te afișezi,  voi ăștia care ați vizitato  dați detali ,unde ați  găsit-o, pe ce site ?  Ca bateți cimpii aiurea   , nu cred ca a intales cineva, ceva din ce ați afișat aicea  , vorbiți alandala. 

Faceți o recenzie  kalumea  sa vedem cinei  duduia asta !  Ce nr de telefon are și  pe unde are cuibul  , vad ca nr afișat e închis  ! 

...fata a dat degeaba 500 pe cont roșu, iubi a-nceput să plângă pe la ușă când M o futea pe prințesă; nașpa situația. N-ai ce detalii să mai vrei; îi iei pe amândoi, îi legi de calorifer și-i biciuiești...

• Haha 2
Reputație: 3394
Postat
2 minutes ago, sorinalexandru said:

Îți dai seama ce o fi fost în sufletul lui iubi când asculta la ușă cum gemea nevastă-sa ? :))) 

"Ăștia de pe forum chiar fut; ăsta-i rupe păsărica lu' iubita... Fată, te salvez! Gata, bă, ieși afară!"

• Haha 2
Postat

Murim baa. Unde s a ajuns. S a apucat femeia de futai si primu client e puterro. Intre timp afla iubitu de ea sau e doar pestele care e nerabdator sa bage aia 350 lei la aparate. Ai de plm. Macar pisicuts a facut 500

• Haha 2
Postat

Pai și un Nr de telefon ceva,cum ați luat legătura?

• Like 1
Postat
13 minutes ago, fane07 said:

Probabil prin telepatie 

• Haha 1
  • Membru Premium
  • Oras:Mârgu-Tureș
  • Oras:Mârgu-Tureș
Postat
Acum 18 minute, fane07 a spus:

Acum 5 minute, Crissandre77 a spus:

Probabil prin telepatie 

1 zixaylin a schimbat titlul în 💚 Aylin 💚Sec 2 🔥0756461628🔥Colentina🔥

• Like 3

bucilescelmaifaincur

Postat
23 hours ago, OrangeTrump said:

Murim baa. Unde s a ajuns. S a apucat femeia de futai si primu client e puterro. Intre timp afla iubitu de ea sau e doar pestele care e nerabdator sa bage aia 350 lei la aparate. Ai de plm. Macar pisicuts a facut 500

Adevarul e ca.. ea si Puttero erau pe aceasi unda, isi completau chakrele unul altuia si... pe nivel ezoteric se legau de firul divin unul cu altu!

Postat
La 03.02.2025 la 23:58, baiatpicant a spus:

Adevarul e ca.. ea si Puttero erau pe aceasi unda, isi completau chakrele unul altuia si... pe nivel ezoteric se legau de firul divin unul cu altu!

Am râs cu lacrimo, jur așa topic amuzant nu am mai citit de multă vreme... chiar acum mi se slobozesc ochii de lacrimi de râs, nu sunteți normali, zău!

Postat
On 2/2/2025 at 2:04 PM, Amg24 said:

🤦‍♂️ De ras, de plans...nu sti ce sa faci !!!🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

Ea intelege cel mai bine "recenzia" 😂🤦‍♂️

De ce insistati cu tatele futaci cu "experienta"...este evident ca sunt pana la buric ?!!!

Mie imi plac tatele lasate, cam rare pe aici :D 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...