Adam413er8 Reputație: -39 Postat Februarie 2 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 2 Acum 30 minute, Amg24 a spus: 🤦♂️ De ras, de plans...nu sti ce sa faci !!!🤦♂️🤦♂️🤦♂️ Ea intelege cel mai bine "recenzia" 😂🤦♂️ De ce insistati cu tatele futaci cu "experienta"...este evident ca sunt pana la buric ?!!! Nu e chiar așa doar mari dacă le strângi încape in 2 mâini mici. 1
connard Reputație: 47 Postat Februarie 2 Oras:București Oras:București Postat Februarie 2 Bah !!! Cine e curva asta ??? Ca nu am intales nimic din poveștile afișate. Fa Largareta dacă ai întrat aicea pe site nu bate cimpi și da detali ,despre servicii și tarife Ai întrat aici sa îți faci clienți , afișează și tarife, servicii, locatia, programul ,etc Unde ai anunț pe publi24? Sau pe unde te afișezi, voi ăștia care ați vizitato dați detali ,unde ați găsit-o, pe ce site ? Ca bateți cimpii aiurea , nu cred ca a intales cineva, ceva din ce ați afișat aicea , vorbiți alandala. Faceți o recenzie kalumea sa vedem cinei duduia asta ! Ce nr de telefon are și pe unde are cuibul , vad ca nr afișat e închis ! 3
eturit Reputație: 3394 Postat Februarie 2 Oras:București Oras:București Postat Februarie 2 13 minutes ago, connard said: Bah !!! Cine e curva asta ??? Ca nu am intales nimic din poveștile afișate. Fa Largareta dacă ai întrat aicea pe site nu bate cimpi și da detali ,despre servicii și tarife Ai întrat aici sa îți faci clienți , afișează și tarife, servicii, locatia, programul ,etc Unde ai anunț pe publi24? Sau pe unde te afișezi, voi ăștia care ați vizitato dați detali ,unde ați găsit-o, pe ce site ? Ca bateți cimpii aiurea , nu cred ca a intales cineva, ceva din ce ați afișat aicea , vorbiți alandala. Faceți o recenzie kalumea sa vedem cinei duduia asta ! Ce nr de telefon are și pe unde are cuibul , vad ca nr afișat e închis ! ...fata a dat degeaba 500 pe cont roșu, iubi a-nceput să plângă pe la ușă când M o futea pe prințesă; nașpa situația. N-ai ce detalii să mai vrei; îi iei pe amândoi, îi legi de calorifer și-i biciuiești... 2
sorinalexandru Reputație: 498 Postat Februarie 2 Postat Februarie 2 Îți dai seama ce o fi fost în sufletul lui iubi când asculta la ușă cum gemea nevastă-sa ? :))) 2
eturit Reputație: 3394 Postat Februarie 2 Oras:București Oras:București Postat Februarie 2 2 minutes ago, sorinalexandru said: Îți dai seama ce o fi fost în sufletul lui iubi când asculta la ușă cum gemea nevastă-sa ? :))) "Ăștia de pe forum chiar fut; ăsta-i rupe păsărica lu' iubita... Fată, te salvez! Gata, bă, ieși afară!" 2
daggerdick11 Reputație: 2 Postat Februarie 2 Oras:București Oras:București Postat Februarie 2 Imi poti da detalii, ca nu vad nimic
OrangeTrump Reputație: 20 Postat Februarie 2 Postat Februarie 2 Murim baa. Unde s a ajuns. S a apucat femeia de futai si primu client e puterro. Intre timp afla iubitu de ea sau e doar pestele care e nerabdator sa bage aia 350 lei la aparate. Ai de plm. Macar pisicuts a facut 500 2
fane07 Reputație: 62 Postat Februarie 3 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 3 Pai și un Nr de telefon ceva,cum ați luat legătura? 1
Crissandre77 Reputație: 272 Postat Februarie 3 Oras:București Oras:București Postat Februarie 3 13 minutes ago, fane07 said: Pai și un Nr de telefon ceva,cum ați luat legătura? Probabil prin telepatie 1
Membru Premium aibelito Reputație: 4088 Postat Februarie 3 Oras:Mârgu-Tureș Oras:Mârgu-Tureș Membru Premium Postat Februarie 3 Acum 18 minute, fane07 a spus: Pai și un Nr de telefon ceva,cum ați luat legătura? Acum 5 minute, Crissandre77 a spus: Probabil prin telepatie 1 zixaylin a schimbat titlul în 💚 Aylin 💚Sec 2 🔥 0756461628 🔥Colentina🔥 3 bucilescelmaifaincur
TreiParale Reputație: 143 Postat Februarie 3 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 3 va reveni sigur cu alt numar si nume de scena
baiatpicant Reputație: 1 Postat Februarie 3 Postat Februarie 3 23 hours ago, OrangeTrump said: Murim baa. Unde s a ajuns. S a apucat femeia de futai si primu client e puterro. Intre timp afla iubitu de ea sau e doar pestele care e nerabdator sa bage aia 350 lei la aparate. Ai de plm. Macar pisicuts a facut 500 Adevarul e ca.. ea si Puttero erau pe aceasi unda, isi completau chakrele unul altuia si... pe nivel ezoteric se legau de firul divin unul cu altu!
Iepurashul Reputație: 208 Postat Februarie 5 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 5 La 03.02.2025 la 23:58, baiatpicant a spus: Adevarul e ca.. ea si Puttero erau pe aceasi unda, isi completau chakrele unul altuia si... pe nivel ezoteric se legau de firul divin unul cu altu! Am râs cu lacrimo, jur așa topic amuzant nu am mai citit de multă vreme... chiar acum mi se slobozesc ochii de lacrimi de râs, nu sunteți normali, zău!
Magnetofon Reputație: 3 Postat Joi la 11:41 Postat Joi la 11:41 On 2/2/2025 at 2:04 PM, Amg24 said: 🤦♂️ De ras, de plans...nu sti ce sa faci !!!🤦♂️🤦♂️🤦♂️ Ea intelege cel mai bine "recenzia" 😂🤦♂️ De ce insistati cu tatele futaci cu "experienta"...este evident ca sunt pana la buric ?!!! Mie imi plac tatele lasate, cam rare pe aici
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum