Sari la conținut

0757458673 de evitat

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:Galati
Postat
1 oră în urmă, pressf5 a spus:

Poze false si atitudine naspa. Nu arata nici bine si e si pusa pe jecmaneala

corect . din aceeasi cireada de panarame fac parte si numerele 0749478231 , 0749590122 si 0749589012 , nu mai stau sa postez toate anunturile ca au cate 5-6 de fiecare :D  din ce se aude toate au aceleasi apucaturi, fast si jepcareala .... 

au stat vreo 3 zile pe la noi si au facut "plinul" , cred ca a venit momentul sa isi ia zborul spre alte directii  :D .... asta daca bineinteles "cititorii" tin cont de recomandarile noastre, daca inca mai gasesc amatori sa le testeze pe pielea lor posibil sa mai "reziste" pe la noi .....  :lol:

• Like 5

Postat
1 oră în urmă, rechinu00 a spus:

corect . din aceeasi cireada de panarame fac parte si numerele 0749478231 , 0749590122 si 0749589012 , nu mai stau sa postez toate anunturile ca au cate 5-6 de fiecare :D  din ce se aude toate au aceleasi apucaturi, fast si jepcareala .... 

au stat vreo 3 zile pe la noi si au facut "plinul" , cred ca a venit momentul sa isi ia zborul spre alte directii  :D .... asta daca bineinteles "cititorii" tin cont de recomandarile noastre, daca inca mai gasesc amatori sa le testeze pe pielea lor posibil sa mai "reziste" pe la noi .....  :lol:

Apreciem , sa traiasca barosanu👏

• Haha 1
  • Oras:Pascani
  • Oras:Pascani
Postat

Viziteaza Iasul. La cele cu ...673  si 012, de cate ori incerc sa le numar anunturile , pierd sirul. Cea cu ...122 pare mai modesta , am sesizat doar vreo 3 anunturi , iar pozele macar au  teme apropiate.

Postat

Acum sunt la Braila terminatele si cu ele este si o japita batrana

DE EVITAT, daca ajungi la ele si nu iti convine nu mai scapi de gura lor, vor si bani pentru deranj ...

0757458673

0749478231

0749590122

0749589012

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...