Membru Premium Mocureloaded Reputație: 3203 Postat Iunie 7 Oras:Cluj Disponibila Oras:Cluj Disponibila Membru Premium Postat Iunie 7 1 oră în urmă, CaGescu a spus: Pe abdomen/copsa superioara te maseaza? Tradus ar veni așa: e cu happy-end? Răspuns: teoretic șanse infime ... practic depinde de ucenică (călugăriță ... cum le spun eu) ... și de atitudinea clientului ($$$). P.S.: cel puțin așa era cu ceva vreme în urmă. 1
tzepis Reputație: 310 Postat Iunie 9 Oras:Anywhere Oras:Anywhere Postat Iunie 9 On 6/7/2025 at 9:00 PM, Mocureloaded said: Tradus ar veni așa: e cu happy-end? Răspuns: teoretic șanse infime ... practic depinde de ucenică (călugăriță ... cum le spun eu) ... și de atitudinea clientului ($$$). P.S.: cel puțin așa era cu ceva vreme în urmă. in momentul de fata nu stiu daca mai sunt sanse la asa ceva. sau daca cineva chiar reuseste eu as fi curios cum :)) 1
Membru Premium Mocureloaded Reputație: 3203 Postat Iunie 9 Oras:Cluj Disponibila Oras:Cluj Disponibila Membru Premium Postat Iunie 9 Acum 5 minute, tzepis a spus: in momentul de fata nu stiu daca mai sunt sanse la asa ceva. sau daca cineva chiar reuseste eu as fi curios cum :)) Păi asta e, din păcate, ... fostele "ucenice", unele dintre ele (cele meritorii), au trecut "în rezervă" ... și ceea ce există actualmente acolo ... sunt "călugărițe"! 🤣🤣🤣 1
aisberg75 Reputație: 271 Postat Iunie 10 Oras:Monaco Disponibila Oras:Monaco Disponibila Postat Iunie 10 La 09.06.2025 la 18:05, Mocureloaded a spus: Păi asta e, din păcate, ... fostele "ucenice", unele dintre ele (cele meritorii), au trecut "în rezervă" ... și ceea ce există actualmente acolo ... sunt "călugărițe"! 🤣🤣🤣 Și "călugărițele "pot să aibă potențial...!😉 1
tzepis Reputație: 310 Postat Iunie 11 Oras:Anywhere Oras:Anywhere Postat Iunie 11 14 hours ago, aisberg75 said: Și "călugărițele "pot să aibă potențial...!😉 la nivelul actual sunt curios daca cineva reuseste o conversie 🤣 1
leul88 Reputație: 0 Postat Iunie 12 Oras:oradea Oras:oradea Postat Iunie 12 La 19.05.2025 la 20:24, hugohuge1969 a spus: Dumineca dupa o pauza de aproape jumatate de an m-am decis sa incerc din nou acest salon. Am fost doua ore la masaj, un masaj de relaxare foarte reusit, cu Denisa, o studenta frumoasa, inteligenta de 21 de ani, cu care poti conversa daca vrei pe diverse subiecte si care spre surprinderea mea chiar se descurca foarte bine la masajul de relaxare si chiar terapeutic pentru doritorii de asa ceva, la 150lei ora merita. Aproximativ 1h si 30 de min am beneficiat eu de masajul oferit de catre Denisa, iar apoi 30 de min am masat-o eu, pt ca eu nu aveam rabdare sa o masez o ora intreaga... La masaj eu am fost nud, iar ea doar in bikinii, anandoi am masaj peste tot, mai putin in zona intima efectiv. O experienta ok din punctul meu de vedere, pe care cel mai probabil o sa o repet curand. Te-a lasat sa ii masezi si sanii? Ai adus ceva in discutie de finalizare?
berkeley Reputație: 441 Postat Iunie 12 Postat Iunie 12 8 hours ago, leul88 said: Te-a lasat sa ii masezi si sanii? Ai adus ceva in discutie de finalizare? Din pacate nu te maseaza peste tot si nu iti face finalizare. Nici vorba! Daca vrei masaj erotic, mergi la salon Cleo, sau alt salon de masaj erotic, si te costa doar 250, mai primesti si o bautura din partea casei (daca uita secretara sau maseuza sa ti-o aduca, insisti un pic), si mergi la sigur. Daca chiar vrei sa muncesti, o poti masa si tu pe ea cat vrei. Deci daca asta vrei (sa masezi si sa fii masat "peste tot"), nu iti irosesti timpul si banii aiurea, ca "poate pica ceva". La saloanele de masaj erotic ai si de unde alege, citesti recenziile, vezi pozele si alegi ce iti place.
Membru Premium Mocureloaded Reputație: 3203 Postat Iunie 12 Oras:Cluj Disponibila Oras:Cluj Disponibila Membru Premium Postat Iunie 12 Acum 23 minute, berkeley a spus: Din pacate nu te maseaza peste tot si nu iti face finalizare. Nici vorba! Daca vrei masaj erotic, mergi la salon Cleo, sau alt salon de masaj erotic, si te costa doar 250, mai primesti si o bautura din partea casei (daca uita secretara sau maseuza sa ti-o aduca, insisti un pic), si mergi la sigur. Daca chiar vrei sa muncesti, o poti masa si tu pe ea cat vrei. Deci daca asta vrei (sa masezi si sa fii masat "peste tot"), nu iti irosesti timpul si banii aiurea, ca "poate pica ceva". La saloanele de masaj erotic ai si de unde alege, citesti recenziile, vezi pozele si alegi ce iti place. Ce saloane de masaj? ... atâta timp cât sunt P.F.A.-uri adevărate!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum