Sari la conținut

Mama si fiica 0728356894

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Sunt noua in zona, Kfc Mihai Bravu - anuntul.ro -

0728356894  0756709976 0758343807 

Buna, sunt Ana, ofer masaj de relaxare total domnilor generosi. Rog seriozitate, nu raspund la mesaje, mai multe detalii la tel

Am fost la ea aproximativ acum 2 sapt,nu fusesem de peste 1 an, deoarece lucreaza pe banda rulanta si e greu de prins,cumatra e veche de peste 10 ani in meserie, facea total pe 60 de ron cu finalizare orala, facea inclusiv anal neprotejat, asa ca se recomanda mare prudenta,

ea e acceptabila ca servicii pt amatorii de anal, cu conditia sa faceti totul protejat, elementul de noutate e ca are o colega care pare sa-i fie fiica, mi-a povestit in trecut ca are o fiica de 20 de ani, exact cat declara si de cat arata colega, si seamana foarte bine la trasaturi, e clar ca sunt rude, plus ca aveau niste conversatii destul de familiare, e clar ca au multe de impartit.

Am ramas cu colega sau fiica, ea lucreaza pe 100 finalizarea, doar oral si normal, cumatra a intrat in bucatarie, dupa am aflat ca pentru ON e plus 50, mi-a facut OP 20 de secunde, ea fiind in sutien si chiloti, a trecut la normal, si-a dat chilotii jos si si-a ridicat doar putin sutienul, sa-i vezi tatele, dupa 10 secunde te informeaza ca trebuie sa termini repede la finalizare.

Serviciile fiicei sunt teapa de ultima speta,  iti ia banii degeaba, avand in vedere ca intra si impreuna, e de recomandat doar luata la pachet, pentru amatorii de fantezii cu mama si fiica reale, sa-ti faci treaba mai mult cu cumatra si colega mai mult sa se uite cu participare minima.

Fiica singura de evitat, de incercat intrat cu amandoua pentru amatori

• Like 4
  • Mersi 1
  • Membru Premium
  • Oras:under the earth
  • Oras:under the earth
Postat

Sunt total nerelevante anunțurile astea.. nu cred ca au vreo treaba cu pozele.

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat
Acum 6 ore, MihaitaJr a spus:

Sunt noua in zona, Kfc Mihai Bravu - anuntul.ro -

0728356894  0756709976 0758343807 

Buna, sunt Ana, ofer masaj de relaxare total domnilor generosi. Rog seriozitate, nu raspund la mesaje, mai multe detalii la tel

Am fost la ea aproximativ acum 2 sapt,nu fusesem de peste 1 an, deoarece lucreaza pe banda rulanta si e greu de prins,cumatra e veche de peste 10 ani in meserie, facea total pe 60 de ron cu finalizare orala, facea inclusiv anal neprotejat, asa ca se recomanda mare prudenta,

ea e acceptabila ca servicii pt amatorii de anal, cu conditia sa faceti totul protejat, elementul de noutate e ca are o colega care pare sa-i fie fiica, mi-a povestit in trecut ca are o fiica de 20 de ani, exact cat declara si de cat arata colega, si seamana foarte bine la trasaturi, e clar ca sunt rude, plus ca aveau niste conversatii destul de familiare, e clar ca au multe de impartit.

Am ramas cu colega sau fiica, ea lucreaza pe 100 finalizarea, doar oral si normal, cumatra a intrat in bucatarie, dupa am aflat ca pentru ON e plus 50, mi-a facut OP 20 de secunde, ea fiind in sutien si chiloti, a trecut la normal, si-a dat chilotii jos si si-a ridicat doar putin sutienul, sa-i vezi tatele, dupa 10 secunde te informeaza ca trebuie sa termini repede la finalizare.

Serviciile fiicei sunt teapa de ultima speta,  iti ia banii degeaba, avand in vedere ca intra si impreuna, e de recomandat doar luata la pachet, pentru amatorii de fantezii cu mama si fiica reale, sa-ti faci treaba mai mult cu cumatra si colega mai mult sa se uite cu participare minima.

Fiica singura de evitat, de incercat intrat cu amandoua pentru amatori

Cumatra, cam cati ani are? Am mai vazut un anunt similar cu mama si fica si mama era o batrana grasa. Daca poti sa dai cateva detalia de cum arata amundoua si ce varsata au ti-as fi recunoscstor. Ms

Postat
14 minutes ago, hotzu2014 said:

Cumatra, cam cati ani are? Am mai vazut un anunt similar cu mama si fica si mama era o batrana grasa. Daca poti sa dai cateva detalia de cum arata amundoua si ce varsata au ti-as fi recunoscstor. Ms

Cumatra are 42-43 de ani,arata ca o olteanca tigancoasa, nu e vreo frumusete la fatza, e slaba cu o mica burta tip pot belly, la comportament e supusa, nu face figuri si poti sa faci aproape orice cu ea si sa incerci orice pozitie, la sfarsit face finalizare orala , doar oral, 2-3 minute fara mana pana finalizezi, partea buna e ca face anal la doar 60-70 finalizarea, daca ii lasi 100 nu te grabeste, presupusa fiica 20, seamana cu ea la trasaturi dar cu avantajele varstei la fata si corp, serviciile ii sunt execrabile, luata separat e de evitat, nu le recomand pe niciuna, cumatra merge doar la un anal pe 70 finalizarea, fiica doar incercata in grup cu cumatra, pentru amatori

• Like 3
  • Mersi 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.