Maciucar01 Reputație: 59 Postat Februarie 12 Oras:Bistrița Oras:Bistrița Postat Februarie 12 Acum 4 minute, Eveee69 a spus: Daca am piercing uri nu e normal sa nu tragi tare ca ma doare? Data viitoare cand vii la femei vino epilat ca sa ți se poata face oralul neporotejat ( scrie și în anunț ON doar dacă igiena corespunde)😂💋
mititean Reputație: 277 Postat Februarie 12 Oras:Dej Oras:Dej Postat Februarie 12 Acum 6 minute, Eveee69 a spus: Daca am piercing uri nu e normal sa nu tragi tare ca ma doare? Data viitoare cand vii la femei vino epilat ca sa ți se poata face oralul neporotejat ( scrie și în anunț ON doar dacă igiena corespunde)😂💋 Asa cum am zis, o nasoală. Tot tu ești de vină. Clar, nu o meriți 🤮.
mititean Reputație: 277 Postat Februarie 12 Oras:Dej Oras:Dej Postat Februarie 12 Acum 8 minute, Eveee69 a spus: Ultima zi disponibilă pentru programări😈 Du-te pe stradă. Acolo ți e locul. 🤮
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 12 Postat Februarie 12 Acum 4 minute, mititean a spus: Du-te pe stradă. Acolo ți e locul. 🤮 De acolo ai venit tu neîngrijitule 😂
Maciucar01 Reputație: 59 Postat Februarie 12 Oras:Bistrița Oras:Bistrița Postat Februarie 12 Neepilat?La cine te referi? Am avut ocazia să întîlnesc pe această fată , sincer m-au atras pozele , dar în realitate am întîlnit o fată plictisită , obosită , departe oarecum de ce mi-aș fi dorit să întîlnesc. Dacă ar fi să fac o evaluare, comparație cu fete bune care au trecut pe la noi , cred că ar fi un 6 cu indulgență. Zi frumoasă la toți! 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 12 Postat Februarie 12 Liniștiți vă puțin știu cum lucrez și cum mă comport cu clienții așa ca ar trebui să vă calmați 💋
mititean Reputație: 277 Postat Februarie 12 Oras:Dej Oras:Dej Postat Februarie 12 Acum 17 minute, Maciucar01 a spus: Neepilat?La cine te referi? Am avut ocazia să întîlnesc pe această fată , sincer m-au atras pozele , dar în realitate am întîlnit o fată plictisită , obosită , departe oarecum de ce mi-aș fi dorit să întîlnesc. Dacă ar fi să fac o evaluare, comparație cu fete bune care au trecut pe la noi , cred că ar fi un 6 cu indulgență. Zi frumoasă la toți! Da, de evitat. Una dintre cele mai nasoale experiențe. O penală grasă și nesimțită
mititean Reputație: 277 Postat Februarie 12 Oras:Dej Oras:Dej Postat Februarie 12 Și dusă a fost 🤣🤣🤣 Foarte bun site-ul din punctul ăsta de vedere 1
claudiu1980 Reputație: 152 Postat Februarie 12 Postat Februarie 12 Gura bate curu... Nota 6.2 Poate învață și reface borșul, nu e de aruncat dar e prea tânăra sa priceapă ca e despre tine nu deșire sine. 1
ioda69 Reputație: 892 Postat Februarie 12 Oras:Tokyo Oras:Tokyo Postat Februarie 12 Acum 3 ore, Eveee69 a spus: Daca am piercing uri nu e normal sa nu tragi tare ca ma doare? Data viitoare cand vii la femei vino epilat ca sa ți se poata face oralul neporotejat ( scrie și în anunț ON doar dacă igiena corespunde)😂💋 Nu vreau sa fiu rau, dar te las pe tine sa te epilezi pe coaie. Eu prefer intotdeauna sa fiu barbierit/ ras. Legat de recenziile colegilor , frumusetea sta in ochiul privitorului. 😉
alexalex24 Reputație: 12 Postat Februarie 12 Oras:Bistrița Oras:Bistrița Postat Februarie 12 Vizitat titulara topicului după comentariile avute zilele trecute ( niste glume proaste rău) 😂. Nu este deloc pro client. Daca e târziu și esti obosită, închide-ti telefonul. Oralul ( protejat, deși igiena mea este impecabila) a fost atât de prost și banal și scurt. Pozele o avantajează maxim, desigur, dar nu asta e problema că este mai grăsuță, nu m-am deranjat .Problema este atitudinea și vrăjeala asta de 2 lei avută de ea. Sărutări corporale , NU, oral cat de cat ok NU. o sictirită și o plictisita. Nici dacă m-ai plăti nu as mai merge . Nu recomand sub nicio forma 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum