Sari la conținut

❌Indisponibil ❌

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Bistrița
Postat
Acum 4 minute, Eveee69 a spus:

Daca am piercing uri nu e normal sa nu tragi tare ca ma doare? Data viitoare cand vii la femei vino epilat ca sa ți se poata face oralul neporotejat ( scrie și în anunț ON doar dacă igiena corespunde)😂💋

• Vizitator a schimbat titlul în ❌Indisponibil ❌
  • Oras:Dej
Postat
Acum 6 minute, Eveee69 a spus:

Daca am piercing uri nu e normal sa nu tragi tare ca ma doare? Data viitoare cand vii la femei vino epilat ca sa ți se poata face oralul neporotejat ( scrie și în anunț ON doar dacă igiena corespunde)😂💋

Asa cum am zis, o nasoală. Tot tu ești de vină. Clar, nu o meriți 🤮.

Postat
Acum 8 minute, Eveee69 a spus:

Ultima zi

disponibilă pentru programări😈

Du-te pe stradă. Acolo ți e locul. 🤮

Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 4 minute, mititean a spus:

Du-te pe stradă. Acolo ți e locul. 🤮

De acolo ai venit tu neîngrijitule 😂

Postat

Neepilat?La cine te referi?

Am avut ocazia să întîlnesc pe această fată , sincer m-au atras pozele , dar în realitate am întîlnit o fată plictisită , obosită , departe oarecum de ce mi-aș fi dorit să întîlnesc.

Dacă ar fi să fac o evaluare, comparație cu fete bune care au trecut pe la noi , cred că ar fi un 6 cu indulgență.

Zi frumoasă la toți!

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Liniștiți vă puțin știu cum lucrez și cum mă comport cu clienții așa ca ar trebui să vă calmați 💋

Postat
Acum 17 minute, Maciucar01 a spus:

Neepilat?La cine te referi?

Am avut ocazia să întîlnesc pe această fată , sincer m-au atras pozele , dar în realitate am întîlnit o fată plictisită , obosită , departe oarecum de ce mi-aș fi dorit să întîlnesc.

Dacă ar fi să fac o evaluare, comparație cu fete bune care au trecut pe la noi , cred că ar fi un 6 cu indulgență.

Zi frumoasă la toți!

Da, de evitat. Una dintre cele mai nasoale experiențe. O penală grasă și nesimțită 

Postat

Și dusă a fost 🤣🤣🤣

Foarte bun site-ul din punctul ăsta de vedere

• Haha 1
Postat

Gura bate curu...

Nota 6.2

Poate învață și reface borșul, nu e de aruncat dar e prea tânăra sa priceapă  ca e despre tine nu deșire sine.

• Like 1
  • Oras:Tokyo
  • Oras:Tokyo
Postat
Acum 3 ore, Eveee69 a spus:

Nu vreau sa fiu rau, dar te las pe tine sa te epilezi pe coaie. Eu prefer intotdeauna sa fiu barbierit/  ras. 

Legat de recenziile colegilor , frumusetea sta in ochiul privitorului. 😉

Postat

Vizitat titulara topicului după comentariile avute zilele trecute ( niste glume proaste rău) 😂. Nu este deloc pro client. Daca e târziu și esti obosită, închide-ti telefonul. Oralul ( protejat, deși igiena mea este impecabila) a fost atât de prost și banal și scurt. Pozele o avantajează maxim, desigur, dar nu asta e problema că este mai grăsuță, nu m-am deranjat .Problema este atitudinea și vrăjeala asta de 2 lei avută de ea.  Sărutări corporale , NU, oral cat de cat ok NU. o sictirită și o plictisita. Nici dacă m-ai plăti nu as mai merge . Nu recomand sub nicio forma 

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...