ally_roxx Reputație: 27900 Postat Februarie 7 Telefon: 0728751206 Oras:bucuresti Disponibila Telefon: 0728751206 Oras:bucuresti Disponibila Postat Februarie 7 Este știre ,este peste tot. Ni se spune ca sunt șanse mari ca în curând, nu se știe când,un "mic " mare cutremur sa ne cutremure practic din temelii ,și la propriu,și la figurat. Zona Vrancea nu doarme. Cum gestionați? Avem șanse de a supraviețui? Ce facem dacă se prăbușește blocul? Cât de mare credeți ca va fi? Eu una am.o anxietate mare pe tema asta, hai sa discutam, sa analizam ,sa ne informam cum putem supraviețui unui cutremur de peste 7 . Speram sa nu fie peste 8 ca atunci doar sansa ne poate salva. 1
ally_roxx Reputație: 27900 Postat Februarie 7 Telefon: 0728751206 Oras:bucuresti Disponibila Telefon: 0728751206 Oras:bucuresti Disponibila Autor Postat Februarie 7 Va zic cum consider eu. Telefonul în permanenta încărcat. Sa fim în permanenta hidratati, în cazul în care suntem sub dărâmături macar sa nu fim deja dezhidratati ca e rău.IDEAL ar fi sa avem o sticla de apa lângă, dar na,SUb dărâmături e mai greu. Un fluier Speram sa nu fie iarna ca murim naibii de hipotermie. Deci...aștept păreri 1
ally_roxx Reputație: 27900 Postat Februarie 7 Telefon: 0728751206 Oras:bucuresti Disponibila Telefon: 0728751206 Oras:bucuresti Disponibila Autor Postat Februarie 7 De asemenea, sunt oameni pe forum care sigur se pricep, spuneti ne dacă sunt blocuri/ complexe rezidențiale despre care știți sigur ca în cazul unui cutremur se 7 c est fini! În afara,evident,de cele marcate cu bulina roșie. Gen,inside information. Blocuri despre care știti/ ați auzit ca sunt construite rău.
the_big_man Reputație: 1449 Postat Februarie 8 Oras:here,there,everywhere Oras:here,there,everywhere Postat Februarie 8 Te-a cam speriat ce-i in Santorini? Lumea probabil nu știe că acolo e de fapt un supervulcan.Cand o erupt ăla ultima dată....o fost dezastru.La scară planetară. 1
Membru Premium reptilozaurusrex Reputație: 7410 Postat Februarie 8 Oras:Nimfomane City Oras:Nimfomane City Membru Premium Postat Februarie 8 Acum 7 ore, ally_roxx a spus: Este știre ,este peste tot. Ni se spune ca sunt șanse mari ca în curând, nu se știe când,un "mic " mare cutremur sa ne cutremure practic din temelii ,și la propriu,și la figurat. Zona Vrancea nu doarme. Cum gestionați? Avem șanse de a supraviețui? Ce facem dacă se prăbușește blocul? Cât de mare credeți ca va fi? Eu una am.o anxietate mare pe tema asta, hai sa discutam, sa analizam ,sa ne informam cum putem supraviețui unui cutremur de peste 7 . Speram sa nu fie peste 8 ca atunci doar sansa ne poate salva. Au trecut aproape 48 de ani de la cutremurul din '77 de 7.4 grade pe scara Richter, 38 de ani de la cel din '86 de 7.1 grade Richter si 34 de ani de la cel din anul '90 de 6.9 grade pe scara Richter, deci da, ar cam fi timpul sa fim zgaltaiti ceva mai tare. Cand, nu se stie exact, dar nu cred ca rezolvam nimic daca stam stresati gandindu-ne prea mult la asta. Putem insa sa ne luam cateva masuri de precautie, ne putem face un mic stoc de alimente neperisabile si sticle de apa, asta in cazul in care cutremurul ne va prinde in casa si nu altundeva. In plus, ar trebui sa avem un loc al nostru in casa unde sa depozitam obiecte care ne-ar ajuta, de ex medicamente, imbracaminte, un radio cu baterii, o lanterna cu baterii, acumulatori incarcati sau baterii, haine, incaltaminte, o trusa de prim ajutor, produse de igiena etc. De ce sa avem un loc al nostru? Ca sa nu stam sa orbecaim in caz ca avem nevoie de ceva, stim unde le gasim pe toate...asta in caz ca nu se prabuseste blocul. :)) Daca se prabuseste, #aiae 😄 Foarte important este sa ne pastram calmul cat se poate in eventualitatea unui cutremur si sa ne adapostim sub o masa sau un birou, departe de ferestre si obiecte care se pot prabusi peste noi, cum ar fi corpuri suspendate, televizoare, ghivece si ce mai are lumea prin case. In niciun caz nu iesim pe palier sa coboram pe scari, pentru cei care stau la bloc. Asteptam si aventualele replici, ca nici alea nu sunt de neglijat, mai ales dupa efectele cutremurului initial. In principiu, centru vechi cred ca o sa fie primul afectat si blocurile comuniste care deja au trecut prin 3 cutremure mari si cel mai probabil au structura de rezistenta afectata. Om vedea ce va fi. 1 Dacă femeia exclamă "Oooh Doamne ce mare este", în 99% din cazuri vede un păianjen! 👍
Oldredhead Reputație: 175 Postat Februarie 8 Oras:București Oras:București Postat Februarie 8 Totul depinde de locul în care te afli atunci când începe...
Membru Premium Criticul Reputație: 5438 Postat Februarie 8 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Februarie 8 Acum 20 minute, Oldredhead a spus: Totul depinde de locul în care te afli atunci când începe... In vizită la o fată de pe forum... adică degeaba pregătiri, doar prezervativul te protejează 4 Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
Membru Premium Criticul Reputație: 5438 Postat Februarie 8 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Februarie 8 @ally_roxx cu o moarte toți suntem datori... Iar în România cutremurele majore vin cam la 40 de ani distanță, adică ar fi timpul... Vrei mai puțină expunere, lași Bucureștiul și te muți în zona de Vest, acolo se resimt mai puțin puternic. Clădirile cele mai sigure sunt cele construite între 78-82 căci au fost norme dure aplicate după cutremurul din 77, după aceea a apărut delasarea. Blocurile noi, construite din materiale ieftine și cu gândul doar la profit prezintă o siguranță chiar mai redusă ca a celor cu bulină roșie, vezi câte s-au prăbușit după cutremurul din Turcia din 1999. In România cel mai puternic a fost în 1802...iar cel din 77 mai puțin puternic ca cel din 40 dar a durat aproape un minut. Pentru cei speriați, îi sfătuiesc să se mute în Japonia, cu 3-4-5 cutremure în fiecare zi, la un moment dat vei ajunge să nu-ți mai pese. 2 1 Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
ally_roxx Reputație: 27900 Postat Februarie 8 Telefon: 0728751206 Oras:bucuresti Disponibila Telefon: 0728751206 Oras:bucuresti Disponibila Autor Postat Februarie 8 Da,e ingrijorator grav. Aseară chiar ma întrebam cât de tâmpită sunt ca stau în București. Pai plm,putem pleca în altă parte decât să murim ca prostii la cutremur.chiar e stupid sa mori asa. Înțeleg sa mor de o boala de accident rutier ca făceam ceva ,dar sa stau în casa și sa cada casa pe mine, nu! Acum,sa va spun ,blocul unde stau s a construit după 2018. Cică e proiectat sa reziste pana la 8.5- 8.7. Acum,sa mi fie cu iertare,la 8.5 o sa fie cratere în pământ,cădem cu bloc cu tot direct în groapa. Deci nu știu ce sa zic.
ally_roxx Reputație: 27900 Postat Februarie 8 Telefon: 0728751206 Oras:bucuresti Disponibila Telefon: 0728751206 Oras:bucuresti Disponibila Autor Postat Februarie 8 Decj sunt 2 variante 1 plecam drq de aici sa nu murim ca prostii. 2.ne mutam intr un bloc comunist de 4 etaje,la etajul 4 Nu cred ca se prăbușește.
ally_roxx Reputație: 27900 Postat Februarie 8 Telefon: 0728751206 Oras:bucuresti Disponibila Telefon: 0728751206 Oras:bucuresti Disponibila Autor Postat Februarie 8 S 2 hours ago, reptilozaurusrex said: Au trecut aproape 48 de ani de la cutremurul din '77 de 7.4 grade pe scara Richter, 38 de ani de la cel din '86 de 7.1 grade Richter si 34 de ani de la cel din anul '90 de 6.9 grade pe scara Richter, deci da, ar cam fi timpul sa fim zgaltaiti ceva mai tare. Cand, nu se stie exact, dar nu cred ca rezolvam nimic daca stam stresati gandindu-ne prea mult la asta. Putem insa sa ne luam cateva masuri de precautie, ne putem face un mic stoc de alimente neperisabile si sticle de apa, asta in cazul in care cutremurul ne va prinde in casa si nu altundeva. In plus, ar trebui sa avem un loc al nostru in casa unde sa depozitam obiecte care ne-ar ajuta, de ex medicamente, imbracaminte, un radio cu baterii, o lanterna cu baterii, acumulatori incarcati sau baterii, haine, incaltaminte, o trusa de prim ajutor, produse de igiena etc. De ce sa avem un loc al nostru? Ca sa nu stam sa orbecaim in caz ca avem nevoie de ceva, stim unde le gasim pe toate...asta in caz ca nu se prabuseste blocul. :)) Daca se prabuseste, #aiae 😄 Foarte important este sa ne pastram calmul cat se poate in eventualitatea unui cutremur si sa ne adapostim sub o masa sau un birou, departe de ferestre si obiecte care se pot prabusi peste noi, cum ar fi corpuri suspendate, televizoare, ghivece si ce mai are lumea prin case. In niciun caz nu iesim pe palier sa coboram pe scari, pentru cei care stau la bloc. Asteptam si aventualele replici, ca nici alea nu sunt de neglijat, mai ales dupa efectele cutremurului initial. In principiu, centru vechi cred ca o sa fie primul afectat si blocurile comuniste care deja au trecut prin 3 cutremure mari si cel mai probabil au structura de rezistenta afectata. Om vedea ce va fi. A fost unul de 5.4 in septembrie 2024,destul de mare Eu una nu l am simțit. Da ,clar o sa vina unul mare speram de sub 7.sa fie măcar un 6.8. .... 1
ally_roxx Reputație: 27900 Postat Februarie 8 Telefon: 0728751206 Oras:bucuresti Disponibila Telefon: 0728751206 Oras:bucuresti Disponibila Autor Postat Februarie 8 2 hours ago, reptilozaurusrex said: Au trecut aproape 48 de ani de la cutremurul din '77 de 7.4 grade pe scara Richter, 38 de ani de la cel din '86 de 7.1 grade Richter si 34 de ani de la cel din anul '90 de 6.9 grade pe scara Richter, deci da, ar cam fi timpul sa fim zgaltaiti ceva mai tare. Cand, nu se stie exact, dar nu cred ca rezolvam nimic daca stam stresati gandindu-ne prea mult la asta. Putem insa sa ne luam cateva masuri de precautie, ne putem face un mic stoc de alimente neperisabile si sticle de apa, asta in cazul in care cutremurul ne va prinde in casa si nu altundeva. In plus, ar trebui sa avem un loc al nostru in casa unde sa depozitam obiecte care ne-ar ajuta, de ex medicamente, imbracaminte, un radio cu baterii, o lanterna cu baterii, acumulatori incarcati sau baterii, haine, incaltaminte, o trusa de prim ajutor, produse de igiena etc. De ce sa avem un loc al nostru? Ca sa nu stam sa orbecaim in caz ca avem nevoie de ceva, stim unde le gasim pe toate...asta in caz ca nu se prabuseste blocul. :)) Daca se prabuseste, #aiae 😄 Foarte important este sa ne pastram calmul cat se poate in eventualitatea unui cutremur si sa ne adapostim sub o masa sau un birou, departe de ferestre si obiecte care se pot prabusi peste noi, cum ar fi corpuri suspendate, televizoare, ghivece si ce mai are lumea prin case. In niciun caz nu iesim pe palier sa coboram pe scari, pentru cei care stau la bloc. Asteptam si aventualele replici, ca nici alea nu sunt de neglijat, mai ales dupa efectele cutremurului initial. In principiu, centru vechi cred ca o sa fie primul afectat si blocurile comuniste care deja au trecut prin 3 cutremure mari si cel mai probabil au structura de rezistenta afectata. Om vedea ce va fi. Apropo, eu d aia nu mai ies în centrul vechi fin 2022. Mi e ca ma prinde cutremurul pe acolo și se prăbușesc cotetele alea în 2 timpi și 3 mișcări. :))) prietenii îmi spun ca sunt paranoica. Da,sunt, dar nu mor ca prosta
Membru Premium Criticul Reputație: 5438 Postat Februarie 8 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Februarie 8 Acum 4 minute, ally_roxx a spus: .. Da ,clar o sa vina unul mare speram de sub 7.sa fie măcar un 6.8. .... Cele ce vin pe la 40 de ani depășesc 7,2. Și știi că la cutremure magnitudinea nu se măsoară liniar ci logaritmic, adică e o diferență foarte mare între 6,9 și 7,1 comparativ cu 7. Sfat: fă-ți testamentul, oricum murim cu toții, unii mai devreme, alții mai târziu, din diferite cauze... La mine factorul principal de risc e să mă recunoască vreuna de Pe forum cu care m-am contrat și să mă otrăvească în timpul tratatiei... 😛 3 1 Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
ally_roxx Reputație: 27900 Postat Februarie 8 Telefon: 0728751206 Oras:bucuresti Disponibila Telefon: 0728751206 Oras:bucuresti Disponibila Autor Postat Februarie 8 Just now, Criticul said: Cele ce vin pe la 40 de ani depășesc 7,2. Și știi că la cutremure magnitudinea nu se măsoară liniar ci logaritmic, adică e o diferență foarte mare între 6,9 și 7,1 comparativ cu 7. Sfat: fă-ți testamentul, oricum murim cu toții, unii mai devreme, alții mai târziu, din diferite cauze... La mine factorul principal de risc e să mă recunoască vreuna de Pe forum cu care m-am contrat și să mă otrăvească în timpul tratatiei... 😛 Da,scara Richter ests o scara exponențiala. Im ceea ce privește fetele, @Criticul,cred ca esti in siguranta:)) Șansele sa dai peste ted bundy varianta feminina sunt mici :)))) Tulburarea antisociala: psihopat / sociopat ,se găsește într-o proporție covârșitoare la bărbați
Membru Premium Criticul Reputație: 5438 Postat Februarie 8 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Februarie 8 Chiar acum, ally_roxx a spus: Șansele sa dai peste ted bundy varianta feminina sunt mici :)))) Tulburarea antisociala: psihopat / sociopat ,se găsește într-o proporție covârșitoare la bărbați Eu mă refer la crimă cu dedicație, de una ce mă detestă pe mine, nu la psihopate ce au misandrie... 😛 Iar otrava e metoda favorită de a ucide la femei, cum a lui Putin e radiocativitatea sau căderea de la înălțime... 1 Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
ally_roxx Reputație: 27900 Postat Februarie 8 Telefon: 0728751206 Oras:bucuresti Disponibila Telefon: 0728751206 Oras:bucuresti Disponibila Autor Postat Februarie 8 8 minutes ago, Criticul said: Eu mă refer la crimă cu dedicație, de una ce mă detestă pe mine, nu la psihopate ce au misandrie... 😛 Iar otrava e metoda favorită de a ucide la femei, cum a lui Putin e radiocativitatea sau căderea de la înălțime... Da,otrava e mult mai feminina.:))) Still, i Think you re safe :))
ally_roxx Reputație: 27900 Postat Februarie 8 Telefon: 0728751206 Oras:bucuresti Disponibila Telefon: 0728751206 Oras:bucuresti Disponibila Autor Postat Februarie 8 Asta am găsit.
Membru Premium Subteranaa Reputație: 11329 Postat Februarie 8 Oras:under the earth Oras:under the earth Membru Premium Postat Februarie 8 Acum 19 minute, ally_roxx a spus: Tulburarea antisociala: psihopat / sociopat ,se găsește într-o proporție covârșitoare la bărbați Probabil din cauza femeilor cicălitoare 😅😂😂 Evident gluma! 1
Membru Premium Criticul Reputație: 5438 Postat Februarie 8 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Februarie 8 Acum 4 minute, ally_roxx a spus: Asta am găsit. Alina, avem legi, multe bune, aplicarea lor e problema... De exemplu este o distanță minimă între clădiri, vei vedea că nu se respectă. De asemenea numărul locurilor de parcate pentru o construcție... 😛 În plus, sunt destule proiecte ce sunt aprobate dar apoi modificate... Inițial e o clădire cu P+x niveluri dar apoi se mai adaugă câteva pe aceeași fundație... Sună cunoscut? Imobiliarele sunt zonă de mari tunuri de diferite genuri, vezi Nordis acum unde e implicată o mare parte din clasa politică, inclusiv Primul Ministru... Năstase 4 case, Băsescu cu fiica-sa, Iohannis, toți sunt implicați în mafia asta. 1 Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
Membru Premium Criticul Reputație: 5438 Postat Februarie 8 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Februarie 8 Acum 2 minute, Subteranaa a spus: Probabil din cauza femeilor cicălitoare 😅😂😂 În luna februarie femeile vorbesc mai puțin (luna e mai scurtă) așa că bărbații fac o groază de cadouri în martie în semn de recunoștință. 2 Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
ally_roxx Reputație: 27900 Postat Februarie 8 Telefon: 0728751206 Oras:bucuresti Disponibila Telefon: 0728751206 Oras:bucuresti Disponibila Autor Postat Februarie 8 Just now, Criticul said: Alina, avem legi, multe bune, aplicarea lor e problema... De exemplu este o distanță minimă între clădiri, vei vedea că nu se respectă. De asemenea numărul locurilor de parcate pentru o construcție... 😛 În plus, sunt destule proiecte ce sunt aprobate dar apoi modificate... Inițial e o clădire cu P+x niveluri dar apoi se mai adaugă câteva pe aceeași fundație... Sună cunoscut? Imobiliarele sunt zonă de mari tunuri de diferite genuri, vezi Nordis acum unde e implicată o mare parte din clasa politică, inclusiv Primul Ministru... Năstase 4 case, Băsescu cu fiica-sa, Iohannis, toți sunt implicați în mafia asta. Da,am uitat ca suntem în românia în care una spunem alta facem. Ce sa mai zic,sper ca ma prinde in parc pe undeva,deși nu știu ce e mai rău: sa mor sau sa rămân fără casa:))))) ce dileme.
Membru Premium Subteranaa Reputație: 11329 Postat Februarie 8 Oras:under the earth Oras:under the earth Membru Premium Postat Februarie 8 Mie discuțiile despre cutremure imi provoacă anxietate si prefer sa le evit. in cazul unui cutremur mare in București o sa fie ca in reclama de la IKEA “ Trezește-te! E timpul sa dormi.” Sa speram ca regulile si legile au fost respectate in construirea blocurilor si sa speram ca nu o sa fie un cutremur asa mare cum a mai fost. ce putem face noi este într-adevăr ce s-a amintit 1. Dacă ne permitem sa ne relocăm in imobile cât mai sigure sau in zone unde se simte slab un eventual cutremur e ideal 2. sa ai mereu aproape stoc de apa, medicamente, telefon incarcat, lanterna-baterii, conserve etc 3. in caz ca se întâmpla sa nu fugim pe scări sau cu liftul si sa ne adăpostim sub o grinda de susținere de obicei sunt pe holuri in apartament nu ma refer pe palier. 1
Membru Premium Criticul Reputație: 5438 Postat Februarie 8 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Februarie 8 Acum 3 minute, Subteranaa a spus: ... Sa speram ca... speram ca nu o sa fie un cutremur asa mare cum a mai fost.. Statistica e impotriva speranței. Cutremurele puternice nu pot fi evitate, cele trei plăci tectonice ce se intersectează în Vrancea "spun" asta. Poți să te pregătești cât vrei, cutremurul nu e obligatoriu să te prindă în locuința ta, lângă rucsacul pregătit pentru urgențe. Bucureștiul e în zona unde intensitatea se manifestă puternic... În 1977 Zimnicea a fost distrusă aproape complet. Ia și partea bună: dacă vine în timpul unei partide de sex, vor fi senzații de nedescris, din cauza spaimei, vei fi strâns ca în menghină de parteneră, te va stoarce ca pe o lămâie... 😛 2 Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
ally_roxx Reputație: 27900 Postat Februarie 8 Telefon: 0728751206 Oras:bucuresti Disponibila Telefon: 0728751206 Oras:bucuresti Disponibila Autor Postat Februarie 8 9 minutes ago, Subteranaa said: Mie discuțiile despre cutremure imi provoacă anxietate si prefer sa le evit. in cazul unui cutremur mare in București o sa fie ca in reclama de la IKEA “ Trezește-te! E timpul sa dormi.” Sa speram ca regulile si legile au fost respectate in construirea blocurilor si sa speram ca nu o sa fie un cutremur asa mare cum a mai fost. ce putem face noi este într-adevăr ce s-a amintit 1. Dacă ne permitem sa ne relocăm in imobile cât mai sigure sau in zone unde se simte slab un eventual cutremur e ideal 2. sa ai mereu aproape stoc de apa, medicamente, telefon incarcat, lanterna-baterii, conserve etc 3. in caz ca se întâmpla sa nu fugim pe scări sau cu liftul si sa ne adăpostim sub o grinda de susținere de obicei sunt pe holuri in apartament nu ma refer pe palier. Intr adevăr,prea multe nu sunt de făcut Decât sa ne informam sa ne maximizam șansele de a supraviețui,în cazul în care avem de a face cu un eveniment catastrofal. Sa privim partea " buna". Nu avem mare pe lângă București sa provoace tsunami ,ca altfel muream sub dărâmături înecați. Adică ceva foarte rau În fine ,zici ca suntem ca in povestea aia cu drobul de sare. Putem pleca din București ,pana la urma.Dar iarăși e ciudat ca anxietatea sa ne dicteze viețile,Bucureștiul este un oraș care ate multe Beneficii: bani,educație,piața de desfacere etc Ramane sa ne punem speranța că blocurile astea de suta de mii de euro sunt construite bine și ca regulile au fost respectate Asa cum am zis mai sus,blocul unde stau eu este proiectat sa reziste pana la 8.7. Asta teoretic,practic vom vedea . Cat de curând. 🙄 1
Membru Premium Subteranaa Reputație: 11329 Postat Februarie 8 Oras:under the earth Oras:under the earth Membru Premium Postat Februarie 8 Acum 9 minute, Criticul a spus: Statistica e impotriva speranței. Cutremurele puternice nu pot fi evitate, cele trei plăci tectonice ce se intersectează în Vrancea "spun" asta. Dacă sunt cutremure mici si medii eliberează din presiune si nu e neaparat sa se întâmple unul mare de 7+ Speranta moare ultima si este un fel de a ne exprima nu înseamnă sa stam doar in speranta fara sa facem nimic altceva. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum