slavefcc Reputație: 5 Postat Februarie 8 Oras:București Oras:București Postat Februarie 8 Având în vedere ca stapanele care au și parteneri sunt cam rare,am zis sa deschid acest topic unde sa stabilim noi,sclavii bisexuali activi ,pasivi o întâlnire cu o stăpâna. Exemplu eu am găsit pe stăpâna Deborah ea este de acord dar nu are partener ,deci dacă alt sclav vrea o întâlnire în 3 doi sclavi si o stăpâna sa scrie aici ,sau sa contacteze o alta stăpâna dornica pe care o doresc ei,înțelegeți voi ce am vrut sa spun
parpalete Reputație: 63 Postat Februarie 8 Oras:București Oras:București Postat Februarie 8 Acum 56 minute, slavefcc a spus: Având în vedere ca stapanele care au și parteneri sunt cam rare,am zis sa deschid acest topic unde sa stabilim noi,sclavii bisexuali activi ,pasivi o întâlnire cu o stăpâna. Exemplu eu am găsit pe stăpâna Deborah ea este de acord dar nu are partener ,deci dacă alt sclav vrea o întâlnire în 3 doi sclavi si o stăpâna sa scrie aici ,sau sa contacteze o alta stăpâna dornica pe care o doresc ei,înțelegeți voi ce am vrut sa spun Eu aș dori mai mult stapana +stapan, fiind un mare fan trampling jumping este senzațional să fii strivit sub picioare de un cuplu dominator! Dacă îmi poate oferi cineva așa ceva, aștept propuneri!!!
Devotatus Reputație: 0 Postat Februarie 8 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 8 Acum 4 ore, slavefcc a spus: Având în vedere ca stapanele care au și parteneri sunt cam rare,am zis sa deschid acest topic unde sa stabilim noi,sclavii bisexuali activi ,pasivi o întâlnire cu o stăpâna. Exemplu eu am găsit pe stăpâna Deborah ea este de acord dar nu are partener ,deci dacă alt sclav vrea o întâlnire în 3 doi sclavi si o stăpâna sa scrie aici ,sau sa contacteze o alta stăpâna dornica pe care o doresc ei,înțelegeți voi ce am vrut sa spun Eu as vrea:)
untalhar Reputație: 0 Postat Februarie 21 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 21 Daca accepta si genul cuckold cu tendinte bi,forced bi,footfetish😍
Alexa5991 Reputație: 1 Postat Februarie 22 Postat Februarie 22 Ador sa fiu sclav ! Eu in general cred că am fost făcut pentru a servi persoanele Dominante căror ador sa le fac pe plac !
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum