dongaga Reputație: 126 Postat Februarie 13 Oras:CLUJ-NAPOCA Oras:CLUJ-NAPOCA Postat Februarie 13 Salutare. Am vazut domnișoara pe forum si fiind amator de anal am zis să vedem ce prestație poate oferii. I-am scris mesaj pe WhatsApp, a raspuns in cateva momente. Mi-a spus ca are disponibilitate si ca analul ii presreaza doar "capră " M-am decis să-i fac o vizita de 1 oră. Ajung la logatia indicata, Aurel Vlaicu , ea imi transmite un mesaj cu ultimele detalii si conform intelegerii urc la apartament la ora stabilita. M-a întâmpină o fata tânără , frumușică (inca are semnele pubertății pe față), in lenjerie intima si cu sâniii dezgoliti, placuta la vedere dar si din punct de vedere conversațional. Ma întreabă cum aș dori să ma satisfacă: - Oral, normal si anal. Buuuunnn...aici apare latura ei de încăpătoare... Replica ei... - Ca să nu ai surprize prefer să-ți spun înainte. - Nu fac oral adânc nici din picioare, nu ma fut tare, pozițiile la normal sunt: misionar, eu deasupra si pe la spate. - ok - Daca vrei sa intri la dus, ai prosop aici... Ies de la dus, ma astepta goală. - Cum doresti sa incepem? - Hai sa incepem cu oral, zic eu. Imi apllica cauciucul si începe un oral destul de placut. Dupa câteva momente cand m-am simtit dornic sa trec la actiune o întreb dacă-i ok si ea aa incepem. Ok. Începem cu un doggy style cu priveliște plăcută care pe mine ma indemna tare sa ma mut cu o gaură mai sus. In scurt timp o întreb dacă este ok sa începem cu analul. Își aplică lubrifiantul si este pregătită. O senzatie plăcută decorată si cu gemetele ei m-a dus repede la orgasm. S-a ocupat sa ma dezechipeze de cauciuc si să igienizeze zona. Am plecat la duș. La intoarcere am mai schimbat câteva păreri și am plecat. Concluzii: Locație ok 9 Aspect fată -9 Oral 8 Normal, nici nu stiu daca pot nota...a fost o singura poziție Anal 8,5 (dacă mai presta si o poziție cu vedere la pizduță🤩...era cu 50 de sutimi in plus) Per total: dtd aproximativ 30 min. O sa încerc sa o mai vizitez dacă o sa fie deschisă si la alte poziții. 3 2
LidiaLdi Reputație: 176 Postat Februarie 13 Oras:Alba Iulia Oras:Alba Iulia Autor Postat Februarie 13 Acum 57 minute, dongaga a spus: Salutare. Am vazut domnișoara pe forum si fiind amator de anal am zis să vedem ce prestație poate oferii. I-am scris mesaj pe WhatsApp, a raspuns in cateva momente. Mi-a spus ca are disponibilitate si ca analul ii presreaza doar "capră " M-am decis să-i fac o vizita de 1 oră. Ajung la logatia indicata, Aurel Vlaicu , ea imi transmite un mesaj cu ultimele detalii si conform intelegerii urc la apartament la ora stabilita. M-a întâmpină o fata tânără , frumușică (inca are semnele pubertății pe față), in lenjerie intima si cu sâniii dezgoliti, placuta la vedere dar si din punct de vedere conversațional. Ma întreabă cum aș dori să ma satisfacă: - Oral, normal si anal. Buuuunnn...aici apare latura ei de încăpătoare... Replica ei... - Ca să nu ai surprize prefer să-ți spun înainte. - Nu fac oral adânc nici din picioare, nu ma fut tare, pozițiile la normal sunt: misionar, eu deasupra si pe la spate. - ok - Daca vrei sa intri la dus, ai prosop aici... Ies de la dus, ma astepta goală. - Cum doresti sa incepem? - Hai sa incepem cu oral, zic eu. Imi apllica cauciucul si începe un oral destul de placut. Dupa câteva momente cand m-am simtit dornic sa trec la actiune o întreb dacă-i ok si ea aa incepem. Ok. Începem cu un doggy style cu priveliște plăcută care pe mine ma indemna tare sa ma mut cu o gaură mai sus. In scurt timp o întreb dacă este ok sa începem cu analul. Își aplică lubrifiantul si este pregătită. O senzatie plăcută decorată si cu gemetele ei m-a dus repede la orgasm. S-a ocupat sa ma dezechipeze de cauciuc si să igienizeze zona. Am plecat la duș. La intoarcere am mai schimbat câteva păreri și am plecat. Concluzii: Locație ok 9 Aspect fată -9 Oral 8 Normal, nici nu stiu daca pot nota...a fost o singura poziție Anal 8,5 (dacă mai presta si o poziție cu vedere la pizduță🤩...era cu 50 de sutimi in plus) Per total: dtd aproximativ 30 min. O sa încerc sa o mai vizitez dacă o sa fie deschisă si la alte poziții. Mulțumesc frumos pentru recenzie😘😘😍 Te mai astept😘
LidiaLdi Reputație: 176 Postat Februarie 14 Oras:Alba Iulia Oras:Alba Iulia Autor Postat Februarie 14 Neața Neața 😍😍 1
LidiaLdi Reputație: 176 Postat Februarie 14 Oras:Alba Iulia Oras:Alba Iulia Autor Postat Februarie 14 Programari disponibile😍😘😘
tzepis Reputație: 319 Postat Februarie 14 Oras:Anywhere Oras:Anywhere Postat Februarie 14 cat mai stai prin Cluj @LidiaLdi?
LidiaLdi Reputație: 176 Postat Februarie 14 Oras:Alba Iulia Oras:Alba Iulia Autor Postat Februarie 14 Acum 9 minute, tzepis a spus: cat mai stai prin Cluj @LidiaLdi? Voi mai sta pana vinerea viitoare ❤️ 1
thymeboi Reputație: 5 Postat Februarie 14 Postat Februarie 14 Acum 2 ore, LidiaLdi a spus: Programari disponibile😍😘😘 Pana la ce ora lucrezi? 1
dongaga Reputație: 126 Postat Februarie 15 Oras:CLUJ-NAPOCA Oras:CLUJ-NAPOCA Postat Februarie 15 12 hours ago, LidiaLdi said: Voi mai sta pana vinerea viitoare ❤️ Pe marți as vrea sa te revăd daca ai disponibilitate. 🙂 1
LidiaLdi Reputație: 176 Postat Februarie 15 Oras:Alba Iulia Oras:Alba Iulia Autor Postat Februarie 15 Acum 2 ore, dongaga a spus: Pe marți as vrea sa te revăd daca ai disponibilitate. 🙂 Cum sa nu, cu drag ❤️😍
LidiaLdi Reputație: 176 Postat Februarie 15 Oras:Alba Iulia Oras:Alba Iulia Autor Postat Februarie 15 Acum 12 ore, thymeboi a spus: Pana la ce ora lucrezi? Dormeam la ora aia😂😂😂
LidiaLdi Reputație: 176 Postat Februarie 15 Oras:Alba Iulia Oras:Alba Iulia Autor Postat Februarie 15 Programari disponibile de la 14:30 😍❤️ 3
LidiaLdi Reputație: 176 Postat Februarie 16 Oras:Alba Iulia Oras:Alba Iulia Autor Postat Februarie 16 ❤️❤️Neața Neața ❤️❤️ 😘😍Programari disponibile😍😘
LidiaLdi Reputație: 176 Postat Februarie 16 Oras:Alba Iulia Oras:Alba Iulia Autor Postat Februarie 16 Programari disponibile dupa 18 30😍😘❤️ 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 16 Postat Februarie 16 Vizitat domnisorica week-end-ul acesta. Tinerica, frumoasa, daca esti absurd poti zice chiar ca e **spam editat**... Dar nu e, apoi nici capul nu mi-l batui cu asta. Am luat o ora cu dansa. Putina fastaceala la inceput vizavi de platit... ea mi-a facut socoteala din meniul eu ca 300 ora cu extra 50 pt on si cu extra 50 pt fk face 450. Eu am socotitoare mai simpla...la mine a dat 400 nu, 450. In fine, nu ca ma faceau 50 de lei dar eram setat de acasa sa platesc 400 pentru serviciile astea. Mi-am bagat pula in el fk, ca nu o iau acasa si eram acolo s-o fut nu sa-mi iau neaparat limba-n gura cu ea. Deci, am concluzionat ca renuntam la fk, ramane restul si fata imi aduce 50 de lei rest. . . . (am iesit pe plus... Yeee :-)) La sex oral primeste 10. Pai plm, am reusit sa ma termin in gura ei, ceea ce la varsta mea reusesc tot mai rar... Bineinteles si-a luat inapoi restul de pe masa pentru acest extra! Gemut continuu de cand o ia in gura (sau unde o ia) pana te termini sau schimbi pozitia. Gemete evident asa... de fundal, dar au rolul lor. Mie mi-au placut. Lumina aprisa tot timpul la ea in apartament, adica in toate camerele .... Lucru bun dupa mine, zici ca erai in rai... unde cum se zice: sa fie lumina .... ... ... Sex normal: nota 7. Nu duce hard, nici n-am incercat hard cu ea daca era pe soft asa. E gingasa, e copilaroasa dar trecuta prin ...meserie! Atitudine, alea, alea: 9. Nu dau 10 decat la ce ma da pe spate. De reveni: cum sa nu...cu drag cu pula tare.
chiareu21 Reputație: 403 Postat Februarie 16 Oras:pe aici Oras:pe aici Postat Februarie 16 1 hour ago, GreyGoose69 said: 300 ora cu extra 50 pt on si cu extra 50 pt fk face 450. Eu am socotitoare mai simpla...la mine a dat 400 nu, 450 poate i s a blocat socotitoarea fetei 🤣 1
LidiaLdi Reputație: 176 Postat Februarie 17 Oras:Alba Iulia Oras:Alba Iulia Autor Postat Februarie 17 Acum 15 ore, GreyGoose69 a spus: Vizitat domnisorica week-end-ul acesta. Tinerica, frumoasa, daca esti absurd poti zice chiar ca e **spam editat**... Dar nu e, apoi nici capul nu mi-l batui cu asta. Am luat o ora cu dansa. Putina fastaceala la inceput vizavi de platit... ea mi-a facut socoteala din meniul eu ca 300 ora cu extra 50 pt on si cu extra 50 pt fk face 450. Eu am socotitoare mai simpla...la mine a dat 400 nu, 450. In fine, nu ca ma faceau 50 de lei dar eram setat de acasa sa platesc 400 pentru serviciile astea. Mi-am bagat pula in el fk, ca nu o iau acasa si eram acolo s-o fut nu sa-mi iau neaparat limba-n gura cu ea. Deci, am concluzionat ca renuntam la fk, ramane restul si fata imi aduce 50 de lei rest. . . . (am iesit pe plus... Yeee :-)) La sex oral primeste 10. Pai plm, am reusit sa ma termin in gura ei, ceea ce la varsta mea reusesc tot mai rar... Bineinteles si-a luat inapoi restul de pe masa pentru acest extra! Gemut continuu de cand o ia in gura (sau unde o ia) pana te termini sau schimbi pozitia. Gemete evident asa... de fundal, dar au rolul lor. Mie mi-au placut. Lumina aprisa tot timpul la ea in apartament, adica in toate camerele .... Lucru bun dupa mine, zici ca erai in rai... unde cum se zice: sa fie lumina .... ... ... Sex normal: nota 7. Nu duce hard, nici n-am incercat hard cu ea daca era pe soft asa. E gingasa, e copilaroasa dar trecuta prin ...meserie! Atitudine, alea, alea: 9. Nu dau 10 decat la ce ma da pe spate. De reveni: cum sa nu...cu drag cu pula tare. Mulțumesc frumos pentru recenzie cat si pentru vizita ❤️ Te mai astept cu drag 😘😊
LidiaLdi Reputație: 176 Postat Februarie 17 Oras:Alba Iulia Oras:Alba Iulia Autor Postat Februarie 17 Dimineața frumoasa 😍 ❤️Programari disponibile ❤️ Pupici😘
marcus34 Reputație: 26 Postat Februarie 17 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Februarie 17 Acum 7 minute, LidiaLdi a spus: Dimineața frumoasa 😍 ❤️Programari disponibile ❤️ Pupici😘 Mă ajuți cu un raspuns pe what sap te rog? ☺️ 1
LidiaLdi Reputație: 176 Postat Februarie 17 Oras:Alba Iulia Oras:Alba Iulia Autor Postat Februarie 17 1 oră în urmă, marcus34 a spus: Mă ajuți cu un raspuns pe what sap te rog? ☺️ Desigur, încerc sa răspund pe cât de mult posibil 😘 Dacă nu ți am răspuns mai lasă-mi un mesaj te rog 🥰 😍😍
LidiaLdi Reputație: 176 Postat Februarie 17 Oras:Alba Iulia Oras:Alba Iulia Autor Postat Februarie 17 Programari disponibile 😊😘 1 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 17 Postat Februarie 17 Acum 22 ore, chiareu21 a spus: poate i s a blocat socotitoarea fetei 🤣 Ha, ha, esti amuzant sa sti Fata are....socotitoarea ei. A mea e mai simpla, dar... ne-am reglat noi. Am mai taiat din ele, sa fie bine... 🤣 Acum 8 ore, LidiaLdi a spus: Mulțumesc frumos pentru recenzie cat si pentru vizita ❤️ Te mai astept cu drag 😘😊 Multam, mai viu mai viu 🙂
chiareu21 Reputație: 403 Postat Februarie 17 Oras:pe aici Oras:pe aici Postat Februarie 17 3 hours ago, LidiaLdi said: Programari disponibile 😊😘 foarte reusita poza 1
LidiaLdi Reputație: 176 Postat Februarie 18 Oras:Alba Iulia Oras:Alba Iulia Autor Postat Februarie 18 Acum 10 ore, chiareu21 a spus: foarte reusita poza Mulțumesc din suflet 😘😘 1
LidiaLdi Reputație: 176 Postat Februarie 18 Oras:Alba Iulia Oras:Alba Iulia Autor Postat Februarie 18 Buna dragilor 😘 Programari disponibile de la 14 00 Va aștept 😊
LidiaLdi Reputație: 176 Postat Februarie 18 Oras:Alba Iulia Oras:Alba Iulia Autor Postat Februarie 18 Programari disponibile 😘❤️ 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum