Sari la conținut

❤️😍❤️Lidia😍❤️😍 🚫INDISPONIBILA🚫

Postări Recomandate

• Oras:Alba Iulia
Postat
La 09.02.2025 la 14:27, LidiaLdi a spus:

Bună dragilor, ❤️

Numele meu este Lidia, am 20 de ani, 1,65m și 50kg cu un corp foarte bine definit, atat 🍑fundul🍑 bombat cât și niște 🍒sâni🍒 de neegalat, care cu siguranță nu te vor lăsa să îți iei privirea👀 din raza acestora!!!❤️

Pentru o întâlnire cât mai plăcută cer igiena maximă(epilat, curat) și așa cu siguranță nu vor exista neplăceri!!

Din momentul în care vei ajunge în locația mea îți vei da seama ca pun foarte mare accent pe igienă cât și pe curățenia casei!!😋🤩🤗

Anunț valabil doar persoanelor ce se respectă si știu la rândul lor să o facă!!🤩🤩

Atenție!! Dacă convorbirea noastră telefonică nu va fi una de bun simț , nici întâlnirea nu va avea loc!!

️Nu deranjați inutil

️Nu fac DEPLASĂRI

️Nu accept minori, persoane in stare de ebrietate sau cu accesorii!

Îmi rezerv dreptul de a-mi selecta clienții!

Dus de oricâte ori este nevoie!( început/ între numere/final)

-Prețuri: NP

●150 numarul (15-20 min actul sexual)🥰

●300 ora (60 min)🥰

-Servicii: (toate serviciile se vor petrece cu lumina aprinsă)💡

●ON în funcție de igiena- extra 50🫠

●FK- extra 50💋(/număr) 

●CIM- extra 50💦

●COF- extra 50💦

●Anal- extra 100 (doar protejat)🍑

●Masaj erotic- extra 150 (o finalizare)

●Spanish masage 🍒

●Masaj relaxare🫶

●Handjob👏

●Atingeri😊

●Sărutări corporale🫦

●69 😊

Pentru programări ma puteți contacta telefonic sau pe whatapp.

(In spate la Leroy Merlin)

❣️❣️ 0784752836 ❣️❣️

Va aștept și va pup💋❤️IMG-20250114-WA0001.jpg.a8c2f10023ff15310abc6e4ccb138d2b.jpgIMG-20250114-WA0032.jpg.946e325206cbdff6f5029638ab499874.jpgIMG-20250201-WA0011.jpg.60575aca099e1fd2a8752ae5946a232a.jpgIMG-20250201-WA0010.jpg.5f8cbd3f137db4131ec4dacfa5e54bab.jpgIMG-20250201-WA0004.jpg.6b0afac8f2806e9923a5877736610dd3.jpgIMG-20250115-WA0013.jpg.b083ea031b92cad0f3b445cec4b432de.jpg

🤗😘

Postat

Bună dimineața 🤗

Am început programul 😘💋

Reputație: 26
  • Oras:Satu Mare
  • Oras:Satu Mare
Postat

Salut! Sambata seara lucrezi?

Postat
Acum 5 ore, cross a spus:

Salut! Sambata seara lucrezi?

Bună 🤗

Desigur, voi lucra și sâmbătă seara 😊

Te aștept 😘

Postat

Bună dimineața 🤗😘

Am început programul 💋

Reputație: 1197
  • Oras:cluj napoca
  • Oras:cluj napoca
Postat

Sâni și fundic bestiali. Încă fragezi, ca ai unei fete de 20 de ani.

Față comună. Servicii medii, nu e o tigroaică în pat. Normal nu vrea adânc, la oral nu poți sta în picioare.

GFE aproape inexistent. Ideea e să intri cât mai repede în pat, să piată cronometra cele 15 - 20 de min.

De servit cu apă, imbrățișări, discuții de împrietenire nu prea e timp.

• Like 2
  • Inimioara 1
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat
10 hours ago, carlos_cj said:

Față comună. Servicii medii, nu e o tigroaică în pat. Normal nu vrea adânc, la oral nu poți sta în picioare.

GFE aproape inexistent. Ideea e să intri cât mai repede în pat, să piată cronometra cele 15 - 20 de min.

Da, foarte bine punctat. Si in plus daca intarzii 1-2 minute, nu reusesti sa ii raspunzi ca esti pe drum si vine altul deja acolo, ai pierdut programarea. E pe banda rulanda, fast-fast-fast foock. 

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Bună dimineața 🤗

Am început programul 💋😘

Postat
Acum 12 ore, carlos_cj a spus:

Mulțumesc frumos pentru complimente😘

Însă nu cred ca dacă mi ai cerut un pahar de apa nu ți am oferit, sau dacă ai început vreun subiect ți am spus sa taci și sa treci la treabă. 

Cât despre oral din picioare și sex adânc spun încă de la început ca nu fac...

Și cu siguranță nu cronomentrez pe nimeni, nici nu voi sta pana te plictisești de mine dar cu siguranță timpul plătit îl respect pe cât pot mai bine.

Mulțumesc de recenzie și te mai astept😘

Postat
Acum 2 ore, tomhardy69 a spus:

Da, foarte bine punctat. Si in plus daca intarzii 1-2 minute, nu reusesti sa ii raspunzi ca esti pe drum si vine altul deja acolo, ai pierdut programarea. E pe banda rulanda, fast-fast-fast foock. 

Nu știu ce sa spun despre asta.

Îmi tratez cu seriozitate programările si daca într-adevăr s-a întâmplat asta înseamnă că altul a fost motivul😉

O zi frumoasă 😘

• Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca
Postat

Am vizitat-o pe Lidia.

Programarea a fost relativ usor de facut, si cand ajungi la locatie ti se da un reper foarte bun, asa ca nu prea ai cum sa te incurci.

La intrare in apartament, confirm ce s-a scris mai sus, ti se deschide usa si esti poftit direct in dormitor. Acolo este directa si iti spune ce fel de servicii presteaza. Nu este pentru amatorii de hard. 

Tipa e tinerica cu un  corp foarte frumos. Mie mi-a placut si nu m-am simtit grabit deloc dupa ce a inceput actiunea.

Dupa actiune nu s-a impotrivit ca sa fac un dus si chiar a fost un pic mai vorbareata decat la inceputul intalnirii.

Poate parea un pic cam speriata,dar cum e la inceput in aceasta meserie, poate e normal.

Sper sa aiba parte de intalniri reusite.

Pentru mine este de revizitat, mai ales ca vrusesem CIM, dar NP fiind asa de bun, nu am mai apucat.

Spor la vanatoare de gazele.

• Inimioara 1
Postat
Acum 7 ore, Brennus a spus:

Am vizitat-o pe Lidia.

Programarea a fost relativ usor de facut, si cand ajungi la locatie ti se da un reper foarte bun, asa ca nu prea ai cum sa te incurci.

La intrare in apartament, confirm ce s-a scris mai sus, ti se deschide usa si esti poftit direct in dormitor. Acolo este directa si iti spune ce fel de servicii presteaza. Nu este pentru amatorii de hard. 

Tipa e tinerica cu un  corp foarte frumos. Mie mi-a placut si nu m-am simtit grabit deloc dupa ce a inceput actiunea.

Dupa actiune nu s-a impotrivit ca sa fac un dus si chiar a fost un pic mai vorbareata decat la inceputul intalnirii.

Poate parea un pic cam speriata,dar cum e la inceput in aceasta meserie, poate e normal.

Sper sa aiba parte de intalniri reusite.

Pentru mine este de revizitat, mai ales ca vrusesem CIM, dar NP fiind asa de bun, nu am mai apucat.

Spor la vanatoare de gazele.

Mulțumesc frumos pentru vizita cât si pentru recenzie 🤗

Te mai aștept 😘

Postat

Bună dimineața ☀️🤗

Am început programul 🥰😘

• Oras:CLuj-Napoca
  • Oras:CLuj-Napoca
Postat

Am revenit si eu la ea, mai ales pentru anal, ca e destul de rar pe meleagurile noastre.

Fata are un corp frumos, tineresc care ma atrage. Intr-adevar la gfe nu sta asa de bine dar eu nici nu caut calitatea asta. In principiu mi-a placut si voi mai reveni daca va mai fi ocazia. Mulțumesc Lidia.

• Inimioara 1
Postat
Acum 32 minute, Freedreams a spus:

Am revenit si eu la ea, mai ales pentru anal, ca e destul de rar pe meleagurile noastre.

Fata are un corp frumos, tineresc care ma atrage. Intr-adevar la gfe nu sta asa de bine dar eu nici nu caut calitatea asta. In principiu mi-a placut si voi mai reveni daca va mai fi ocazia. Mulțumesc Lidia.

Mulțumesc frumos pentru vizita cât și pentru comentariu 🤗

Te mai aștept 😘

Postat

Bună dimineața 🤗

Am început programul 🍒😘

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.