Sari la conținut

❌ INDISPONIBILA ❌

Postări Recomandate

• Oras:Baia Mare
Postat
Acum 26 minute, Feliz a spus:

Dragilor, iată ca vizita mea s-a încheiat, aștept să ne revedem cu drag, vă pup și vă îmbrățișez💋🤗

Abia aștept să te revăd chiar dacă săptămâna asta nu am prins programare prea bine și a trebuit sa anulam sa ști ca eram nerăbdător sa te revăd și  sper sa revi cât de curând. Te pup. 

• Like 1
  • Feliz a schimbat titlul în ❤️❤️❤️Feliz 0746377608❤️❤️❤️
Reputație: 290
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea
Postat

Buna dragilor !

De maine voi fi disponibila la voi in oras.

Locatia: Bulevardul Independentei 20

Număr nou

200 finalizarea 

350 ora (max2 Finalizari) 

️ 500 3 finalizari (90 de minute)

Servicii.

Oral protejat,oral neprotejat (in funcție de igiena)

Normal(doar protejat)

frenchkiss,69,

Footjoob

Handjoob

Extra.

CIM (50 lei)

URO(50 lei)

️CIF (100)

EA026B65-DA80-4B58-94FB-6A71AD62A886.jpeg

• Like 1
  • Inimioara 9
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 2 ore, Feliz a spus:

Buna dragilor !

Număr nou

200 finalizarea 

Servicii.

Normal(doar protejat)

frenchkiss,69,

Footjoob

Handjoob

Extra.

CIM (50 lei)

URO(50 lei)

️CIF (100)

Te așteptăm cu drag !!!

Postat
La 05.11.2025 la 17:48, Feliz a spus:

Buna dragilor !

Număr nou

200 finalizarea 

Servicii.

Normal(doar protejat)

frenchkiss,69,

Footjoob

Handjoob

Extra.

CIM (50 lei)

URO(50 lei)

️CIF (100)

Abia aștept să ne revedem 😉

Bine ai venit. 

• Like 1
  • Oras:baia mare
Postat
On 11/5/2025 at 7:07 PM, adybmw320 said:

lunga a mai fost asteptarea.......😍

pentru ce mi-ai dat minus @'xxxshatk am jignit pe cineva????? no ia de aicic lunga lunga lunga lunga lunga lunga lunga lunga asteptarea😍😍😍😍

• Haha 1
  • Minus 1
  • Oras:Baicoi
  • Oras:Baicoi
Postat

Salut, 

Eu i-am dat mesaj azi și spunea ca nu mai lucrează deloc. Acuma trageți voi concluziile e mincinoasă sau nu?

• Minus 3
Postat

Nu e mincinoasa, doar caaa, in celelalte ture am sunat cam zilnic la ea si tot timpu zicea ca are plin, am sunat de lunea pt vinerea si imi zice ca are plin. Vad ca are recenzii pozitive dar mna, nu pot exprima ce fel de fata e doar prin atata intermediu.

Postat
2 hours ago, Hulk15 said:

Salut, 

Eu i-am dat mesaj azi și spunea ca nu mai lucrează deloc. Acuma trageți voi concluziile e mincinoasă sau nu?

da ca pote ti-ai cacat teagul cu ceva nu ti-ai pus problema????

Postat
On 11/6/2025 at 7:18 PM, adybmw320 said:

pentru ce mi-ai dat minus @'xxxshatk am jignit pe cineva????? no ia de aicic lunga lunga lunga lunga lunga lunga lunga lunga asteptarea😍😍😍😍

mai tony the sharkk raspunsul pt ---- tale nu ma sa-ti-l dau pe topicil acestei suberbitati ca nu merita da sa-ti citesti privatul... si apropo lunga lunga lunga lunga lunga lunga lunga lunga lunga lunga lunga astepotarea😍😍

• Minus 1
  • Oras:Romania
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 6 ore, Hulk15 a spus:

Salut, 

Prietene furi curent 😂

Eu am programare la ea pe săptămâna viitoare .

• Oras:Undeva
  • Oras:Undeva
Postat
Acum 7 ore, Hulk15 a spus:

Salut, 

Cand a fost ultima data, am facut programarea de luni pe martea urmatoare abia, la 8 zile distanta, pt ca nu avea liber. Probabil stie exact cat sta si are caietul full de programari.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 9 ore, peacelove a spus:

Cand a fost ultima data, am facut programarea de luni pe martea urmatoare abia, la 8 zile distanta, pt ca nu avea liber. Probabil stie exact cat sta si are caietul full de programari.

Așa a fost și la mine data trecută.Acum am făcut programare de când a anunțat ca vine la BM  și abia am prins loc pe săptămâna  care urmează .

Postat
4 hours ago, xxxshark said:

Așa a fost și la mine data trecută.Acum am făcut programare de când a anunțat ca vine la BM  și abia am prins loc pe săptămâna  care urmează .

eu te t😀rimiteam la plimbare stapanul minusurilor

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 22 ore, pasarila22 a spus:

Nu e mincinoasa, doar caaa, in celelalte ture am sunat cam zilnic la ea si tot timpu zicea ca are plin, am sunat de lunea pt vinerea si imi zice ca are plin. Vad ca are recenzii pozitive dar mna, nu pot exprima ce fel de fata e doar prin atata intermediu.

Nu e mincinoasă, tocmai dimineață am fost la ea de ma lucrat 😁😁,și am vrut să mă programez din nou săptămâna viitoare și nu mai are liber, ea nu lucrează flux continuu preferă întâlniri liniștite, oricum ii nr1 din toate punctele de vedere. 

PS mai sta până joi la noi în oraș. 

Postat

Mai sta pana joi, dar pana joi e full, nu mai face alte programari doar daca are cineva norocul sa anuleze careva 

Sper sa fiu mai pe faza laurmatoarea ei vizita 

Postat
31 minutes ago, javradick said:

Nu e mincinoasă, tocmai dimineață am fost la ea de ma lucrat 😁😁,și am vrut să mă programez din nou săptămâna viitoare și nu mai are liber, ea nu lucrează flux continuu preferă întâlniri liniștite, oricum ii nr1 din toate punctele de vedere. 

PS mai sta până joi la noi în oraș. 

subscriu cea mau super

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
1 oră în urmă, mjalex a spus:

Mai sta pana joi, dar pana joi e full, nu mai face alte programari doar daca are cineva norocul sa anuleze careva 

Sper sa fiu mai pe faza laurmatoarea ei vizita 

Nu ai tras lozul câștigător 😂

Postat

Am revizuit-o săptămâna trecută pot sa spun ca a rămas la fel adică numărul 1,cel puțin pentru mine,inteleg de ce e asa ocupata. 

După vizita am mai încercat sa ma programez iar dar fără nici o șansă. Nu știu ce e mai rău, ca e în oraș și nu pot ajunge la ea sau cand e plecata 🙄

Urmăresc pagina ei în speranța ca va mai prelungi încă o săptămână sau doua. 

Mulțumesc pentru încă o întâlnire la cote maxime. 

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Am ajuns din nou  la frumoasa @Feliz și singurul lucru pe care îl regret este ca nu am ales o oră, însă când m-am programat cu o săptămână înainte,nu știam dacă îmi va permite timpul .
Fata  asta este de nota 10  la toate capitolele.Daca data trecuta a fost wow ,de data asta a fost super wow. După un oral bestial  în care ne-am răsfățat reciproc a montat pelerina s-a urcat pe mine și atât a fost ……knockout  în 20 de minute.M-a terminat de îmi tremură și acum genunchii.😂 Data  trecută am rezistat eroic peste 30 de minute  am testat mai multe poziții și la final am avut parte  o finalizare orală dar de data asta nu a fost să fie. Abia aștept următoarea vizită să-mi iau revanșa .A fost 1-0 pentru Feliz 🖤

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...