Legendbest Reputație: 13 Postat Iunie 22 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Iunie 22 Acum 26 minute, Feliz a spus: Dragilor, iată ca vizita mea s-a încheiat, aștept să ne revedem cu drag, vă pup și vă îmbrățișez💋🤗 Abia aștept să te revăd chiar dacă săptămâna asta nu am prins programare prea bine și a trebuit sa anulam sa ști ca eram nerăbdător sa te revăd și sper sa revi cât de curând. Te pup. 1
axu1997 Reputație: 15 Postat Iunie 24 Postat Iunie 24 Nu fiti rai😂. Lasati fata sa vina sa se bronzeze🤭 1 1
Valean091 Reputație: 58 Postat Iulie 11 Postat Iulie 11 @Felizvi în Baia Mare după Satu Mare? Ne e dor de tine 😀
Feliz Reputație: 290 Postat Noiembrie 5 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Noiembrie 5 Buna dragilor ! De maine voi fi disponibila la voi in oras. Locatia: Bulevardul Independentei 20 Număr nou ✅200 finalizarea ✅350 ora (max2 Finalizari) ✅️ 500 3 finalizari (90 de minute) Servicii. ✅Oral protejat,oral neprotejat (in funcție de igiena) ✅Normal(doar protejat) ✅frenchkiss,69, ✅Footjoob ✅Handjoob Extra. ✅CIM (50 lei) ✅URO(50 lei) ✅️CIF (100) 1 9
adybmw320 Reputație: 43 Postat Noiembrie 5 Oras:baia mare Oras:baia mare Postat Noiembrie 5 lunga a mai fost asteptarea.......😍 1
mariachi35 Reputație: 655 Postat Noiembrie 5 Oras:romania Oras:romania Postat Noiembrie 5 Fain, cât stai la noi? 1
Raull42 Reputație: 427 Postat Noiembrie 5 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Noiembrie 5 Pana cand esti la Baia Mare?
FlrnEne Reputație: 8 Postat Noiembrie 5 Oras:Baia Mare Disponibila Oras:Baia Mare Disponibila Postat Noiembrie 5 Acum 2 ore, Feliz a spus: Buna dragilor ! De maine voi fi disponibila la voi in oras. Locatia: Bulevardul Independentei 20 Număr nou ✅200 finalizarea ✅350 ora (max2 Finalizari) ✅️ 500 3 finalizari (90 de minute) Servicii. ✅Oral protejat,oral neprotejat (in funcție de igiena) ✅Normal(doar protejat) ✅frenchkiss,69, ✅Footjoob ✅Handjoob Extra. ✅CIM (50 lei) ✅URO(50 lei) ✅️CIF (100) Te așteptăm cu drag !!!
Valean091 Reputație: 58 Postat Noiembrie 6 Postat Noiembrie 6 La 05.11.2025 la 17:48, Feliz a spus: Buna dragilor ! De maine voi fi disponibila la voi in oras. Locatia: Bulevardul Independentei 20 Număr nou ✅200 finalizarea ✅350 ora (max2 Finalizari) ✅️ 500 3 finalizari (90 de minute) Servicii. ✅Oral protejat,oral neprotejat (in funcție de igiena) ✅Normal(doar protejat) ✅frenchkiss,69, ✅Footjoob ✅Handjoob Extra. ✅CIM (50 lei) ✅URO(50 lei) ✅️CIF (100) Abia aștept să ne revedem 😉 Bine ai venit. 1
adybmw320 Reputație: 43 Postat Noiembrie 6 Oras:baia mare Oras:baia mare Postat Noiembrie 6 On 11/5/2025 at 7:07 PM, adybmw320 said: lunga a mai fost asteptarea.......😍 pentru ce mi-ai dat minus @'xxxshatk am jignit pe cineva????? no ia de aicic lunga lunga lunga lunga lunga lunga lunga lunga asteptarea😍😍😍😍 1 1
Hulk15 Reputație: -7 Postat Noiembrie 7 Oras:Baicoi Oras:Baicoi Postat Noiembrie 7 Salut, Eu i-am dat mesaj azi și spunea ca nu mai lucrează deloc. Acuma trageți voi concluziile e mincinoasă sau nu? 3
pasarila22 Reputație: 104 Postat Noiembrie 7 Postat Noiembrie 7 Nu e mincinoasa, doar caaa, in celelalte ture am sunat cam zilnic la ea si tot timpu zicea ca are plin, am sunat de lunea pt vinerea si imi zice ca are plin. Vad ca are recenzii pozitive dar mna, nu pot exprima ce fel de fata e doar prin atata intermediu.
adybmw320 Reputație: 43 Postat Noiembrie 7 Oras:baia mare Oras:baia mare Postat Noiembrie 7 2 hours ago, Hulk15 said: Salut, Eu i-am dat mesaj azi și spunea ca nu mai lucrează deloc. Acuma trageți voi concluziile e mincinoasă sau nu? da ca pote ti-ai cacat teagul cu ceva nu ti-ai pus problema????
adybmw320 Reputație: 43 Postat Noiembrie 7 Oras:baia mare Oras:baia mare Postat Noiembrie 7 On 11/6/2025 at 7:18 PM, adybmw320 said: pentru ce mi-ai dat minus @'xxxshatk am jignit pe cineva????? no ia de aicic lunga lunga lunga lunga lunga lunga lunga lunga asteptarea😍😍😍😍 mai tony the sharkk raspunsul pt ---- tale nu ma sa-ti-l dau pe topicil acestei suberbitati ca nu merita da sa-ti citesti privatul... si apropo lunga lunga lunga lunga lunga lunga lunga lunga lunga lunga lunga astepotarea😍😍 1
xxxshark Reputație: 2101 Postat Noiembrie 7 Oras:Romania Disponibila Oras:Romania Disponibila Postat Noiembrie 7 Acum 6 ore, Hulk15 a spus: Salut, Eu i-am dat mesaj azi și spunea ca nu mai lucrează deloc. Acuma trageți voi concluziile e mincinoasă sau nu? Prietene furi curent 😂 Eu am programare la ea pe săptămâna viitoare .
peacelove Reputație: 62 Postat Noiembrie 7 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Noiembrie 7 Acum 7 ore, Hulk15 a spus: Salut, Eu i-am dat mesaj azi și spunea ca nu mai lucrează deloc. Acuma trageți voi concluziile e mincinoasă sau nu? Cand a fost ultima data, am facut programarea de luni pe martea urmatoare abia, la 8 zile distanta, pt ca nu avea liber. Probabil stie exact cat sta si are caietul full de programari.
xxxshark Reputație: 2101 Postat Noiembrie 8 Oras:Romania Disponibila Oras:Romania Disponibila Postat Noiembrie 8 Acum 9 ore, peacelove a spus: Cand a fost ultima data, am facut programarea de luni pe martea urmatoare abia, la 8 zile distanta, pt ca nu avea liber. Probabil stie exact cat sta si are caietul full de programari. Așa a fost și la mine data trecută.Acum am făcut programare de când a anunțat ca vine la BM și abia am prins loc pe săptămâna care urmează .
adybmw320 Reputație: 43 Postat Noiembrie 8 Oras:baia mare Oras:baia mare Postat Noiembrie 8 4 hours ago, xxxshark said: Așa a fost și la mine data trecută.Acum am făcut programare de când a anunțat ca vine la BM și abia am prins loc pe săptămâna care urmează . eu te t😀rimiteam la plimbare stapanul minusurilor 1
javradick Reputație: 624 Postat Noiembrie 8 Oras:Baia Mare Disponibila Oras:Baia Mare Disponibila Postat Noiembrie 8 Acum 22 ore, pasarila22 a spus: Nu e mincinoasa, doar caaa, in celelalte ture am sunat cam zilnic la ea si tot timpu zicea ca are plin, am sunat de lunea pt vinerea si imi zice ca are plin. Vad ca are recenzii pozitive dar mna, nu pot exprima ce fel de fata e doar prin atata intermediu. Nu e mincinoasă, tocmai dimineață am fost la ea de ma lucrat 😁😁,și am vrut să mă programez din nou săptămâna viitoare și nu mai are liber, ea nu lucrează flux continuu preferă întâlniri liniștite, oricum ii nr1 din toate punctele de vedere. PS mai sta până joi la noi în oraș.
mjalex Reputație: 2 Postat Noiembrie 8 Postat Noiembrie 8 Mai sta pana joi, dar pana joi e full, nu mai face alte programari doar daca are cineva norocul sa anuleze careva Sper sa fiu mai pe faza laurmatoarea ei vizita
adybmw320 Reputație: 43 Postat Noiembrie 8 Oras:baia mare Oras:baia mare Postat Noiembrie 8 31 minutes ago, javradick said: Nu e mincinoasă, tocmai dimineață am fost la ea de ma lucrat 😁😁,și am vrut să mă programez din nou săptămâna viitoare și nu mai are liber, ea nu lucrează flux continuu preferă întâlniri liniștite, oricum ii nr1 din toate punctele de vedere. PS mai sta până joi la noi în oraș. subscriu cea mau super 1
xxxshark Reputație: 2101 Postat Noiembrie 8 Oras:Romania Disponibila Oras:Romania Disponibila Postat Noiembrie 8 1 oră în urmă, mjalex a spus: Mai sta pana joi, dar pana joi e full, nu mai face alte programari doar daca are cineva norocul sa anuleze careva Sper sa fiu mai pe faza laurmatoarea ei vizita Nu ai tras lozul câștigător 😂
Valean091 Reputație: 58 Postat Noiembrie 11 Postat Noiembrie 11 Am revizuit-o săptămâna trecută pot sa spun ca a rămas la fel adică numărul 1,cel puțin pentru mine,inteleg de ce e asa ocupata. După vizita am mai încercat sa ma programez iar dar fără nici o șansă. Nu știu ce e mai rău, ca e în oraș și nu pot ajunge la ea sau cand e plecata 🙄 Urmăresc pagina ei în speranța ca va mai prelungi încă o săptămână sau doua. Mulțumesc pentru încă o întâlnire la cote maxime.
xxxshark Reputație: 2101 Postat Noiembrie 11 Oras:Romania Disponibila Oras:Romania Disponibila Postat Noiembrie 11 Am ajuns din nou la frumoasa @Feliz și singurul lucru pe care îl regret este ca nu am ales o oră, însă când m-am programat cu o săptămână înainte,nu știam dacă îmi va permite timpul . Fata asta este de nota 10 la toate capitolele.Daca data trecuta a fost wow ,de data asta a fost super wow. După un oral bestial în care ne-am răsfățat reciproc a montat pelerina s-a urcat pe mine și atât a fost ……knockout în 20 de minute.M-a terminat de îmi tremură și acum genunchii.😂 Data trecută am rezistat eroic peste 30 de minute am testat mai multe poziții și la final am avut parte o finalizare orală dar de data asta nu a fost să fie. Abia aștept următoarea vizită să-mi iau revanșa .A fost 1-0 pentru Feliz 🖤
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum