Sari la conținut

0732823361 - Numar dubios!!!

Postări Recomandate

Postat
37 minutes ago, arnimf said:

Pozele din anunt au fost gasite pe 47 pagini externe. Analiza facuta cu extensie. Puneti-o daca inca nu o ai (se poate si pe telefon).

https://chromewebstore.google.com/detail/publi24-filtru-avansat/pigkjfndnpblohnmphgbmecaelefaedn?hl=ro&utm_source=forum_auto

Cum functioneaza aceasta extensie? Daca dau cautare pe google  a unei poze imi gaseste pozele identice pe alte site-uri, sau cum se foloseste mai exact?  Multumesc!

Postat
47 minutes ago, arnimf said:

Pozele din anunt au fost gasite pe 47 pagini externe. Analiza facuta cu extensie. Puneti-o daca inca nu o ai (se poate si pe telefon).

https://chromewebstore.google.com/detail/publi24-filtru-avansat/pigkjfndnpblohnmphgbmecaelefaedn?hl=ro&utm_source=forum_auto

Multam! M-am prins, iti face cautare fie dupa telefon, fie dupa imagine, dupa ce intri pe publi24. Interesant! Pare a fi util!

• Membru Premium
Postat

Credeți-mă  nu vreți sa mergeți la pitica aia, am încercat eu ieri și mi-a fost greu sa ma abțin sa nu o bat pe ea și pe oricine o susține (pestele) 

• Oras:Petroșani
  • Oras:Petroșani
Postat

O cioara pitica, plina de figuri, care după ce ia banii îți vorbește în scârbă și te dispera numai să îți piară cheful și să pleci. Am vizitat-o la HP (Petroșani) îmi venea să o arunc pe geam de zdreanță ordinară. 

• Oras:San Antonio, Texas
  • Oras:San Antonio, Texas
Postat

E la Petroșani acuma țepara asta, trebe să o alungăm neapărat, împreună doar așa putem scăpa de cotoarbele aștea ordinare 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...