Membru Premium only-me Reputație: 17170 Postat Septembrie 16, 2014 Oras:Bucale Oras:Bucale Membru Premium Postat Septembrie 16, 2014 Si de ce intrebi ma rog?.....te intereseaza sa lucrezi ca si "colega"? )Tu fiind cine???Tipa brunea cu parul lung sau tipa satena cu parul scurt????.Eu vreau sa lucrez cu voi si sa imi dati voi mie comision eu doar sa va mentin in... ...forma draga la ce te gandeai??? :laugh2
Laudanum Reputație: 555 Postat Septembrie 16, 2014 Oras:Colo Oras:Colo Postat Septembrie 16, 2014 Am observat ca voi nu faceti diferenta intre acea categorie de oameni...pe care toata lumea.i considera pesti...si care profita intr.adevar de prestatia unor fete...in anumite conditii....fie le tin sechestrate si nu le da nimic...fie la da praful de pe toba....20 de lei din ....60,sau dupa o saptamana trimit pe cineva pe post de client si la fura portofelul etc. Si CEALALTA CATEGORIE ...DE fete care lucreaza si.si iau una sau 2 colege...la comision...situatie in care colega pleaca cu 50% procent real banii ei curati...iar fata cu locatia asigura tot....servetele,preze,lubri,cearsafuri si prosoape curate,curatenie si anunturi de minim 150 de ron pe zi. Colegele care vin initial si lucreaza la comision in primele zile sunt de obicei atat de amarate ca nu au nici tigare,nici mancare,nici o rochita in care sa se prezinte...deci nici vb de anunturi sau chirie...sa le imparta sa nu se duca in sistemul de lucru la comision. Asa ca nu mai jigniti unele fete si nu le mai faceti pescarite ca nu stiti care.i situatia ..in fond si nu cred ca acest aspect va intereseaza cu adevarat...ce va intereseaza pe voi e ce scrie in anunt si daca.i actual. Anunturile nu raman de aceeasi actualitate timp de...decenii.Cate ai la program acum?
daniel best Reputație: 378 Postat Septembrie 16, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Septembrie 16, 2014 Mai mai mai!Tipa din al doilea set de poze este o veche fata din bransa cunoscuta sub numele de Andreea Universitate de cei ce o vizitatu prin 2003-2005 si ulterior.Super ok femeia, stie si cu ce se mananca sexul,chiar bine. Avea si un trick cu prezervativul, cei care au cunoscut-o stiu sigur despre ce vorbesc
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum