Sari la conținut

Rebecca prima dată venită în orașul tău Servicii totale Bani aruncați 0769474485

Postări Recomandate

• Oras:buzau
Postat

Neavând ce face dau curs anunțului și că prostul mă duc cu toate că aveam la cine merge dar așa e când te mănâncă în c r.  Crezând că pozele sunt adevărate mă duc în centru pe strada Tunel bloc E .Deschide ușa una brunetă,nu era cea din poze și întru că un nou înăuntru (de obicei dacă nu e cea din poze nu stau) dar acum s a întâmplat să rămân și rău am făcut (mai bine făceam o labă și era mai bine) dar fiind 100 de lei tragerea am rămas.Intram in cameră (mai avea o colegă pe care n-am văzut-o și un cățel) nici nu se dezbracă și începe să o sugă și cu telefonul într-o mână se semesea cu cineva La supt nota 4 ,apoi i-am cerut să se dezbrace dar și-a dat doar chiloții jos și i-am cerut să stea deasupra dar nu a vrut ,a spus doar pe la spate.S a întors cu curul la mine și a început să scrie la telefon până am terminat.Ce să vă spun,cea mai proastă experiență a mea la curve.Asa îmi trebuie.Trageti voi concluzia.DE EVITAT

• Proffmod a schimbat titlul în Rebecca prima dată venită în orașul tău Servicii totale Bani aruncați 0769474485
  • Oras:Baicoi
  • Oras:Baicoi
Postat

Exact ce semnalam acum cateva saptamani..despre aceste specimene care cred ca Buzaul este orasul unde poti prosti usor..nu, nu e asa si cel mai grav este ca nu inteleg unele persoane care folosesc acest site doar pt a se inspira si nu spun exact ce experiente neplacute au ca sa le facem “reclama” la ametitele astea si sa stea degeaba 3/4 zile sa nu aiba bani nici de cazare…

Postat

Așa ar trebui să spunem toți care am avut experiențe neplăcute,dar unii de rușine (nu știu de ce) nu scriu .

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...