Sari la conținut

" n0b0dy3swin " - A Fost Cineva ?

Postări Recomandate

• Proffmod a schimbat titlul în " n0b0dy3swin " - A Fost Cineva ?
  • Oras:Anywhere
Postat
1 hour ago, malacu1995 said:

Salutare Colegii ! 
Oare a fost cineva la acest cuplu cu anunt pe Publi24 ? 

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/diverse/anunt/cuplu-doar-3-zile-pana-pe-13/8146197i91g674032104idi37fd24062.html

Nu este nr de telefon , dar pot fi co tactati pe Telegram

Imi poate oferii cineva cateva informatii daca exista ? 

i-am intrebat eu chiar azi ce si cum de sanatate ca eram curios.

400 finalizarea, 800 ora daca esti singur, la cuplu e 600 bucata. indiferent ca vrei threesome sau singur cu ea, tot ala e pretul. am cerut si ceva poze in plus, ca pe publi erau numa 2 si cam la fel. a zis ca nu trimit alte poze asa ca nu am insistat. parea cam din scurt. locatia undeva in Floresti daca bine am inteles si ca au disponibilitate dupa-masa dupa 16 parca.

oricum, la mine pretul a fost cam piperat si m-am oprti sa mai cer alte informatii. 🤷‍♂️

• Oras:sibiu
  • Oras:sibiu
Postat

Nu ar fii atat de mare .... numai sa fie Calitate .... sa merite banii si sa fie igiena ok 🤷🏻‍♂️

Postat
15 minutes ago, malacu1995 said:

Nu ar fii atat de mare .... numai sa fie Calitate .... sa merite banii si sa fie igiena ok 🤷🏻‍♂️

pareau ca scurti la vorba si nu prea avea chef de impartit informatii. io nu am chef si timp sa ma duc pana acolo si poate si sa dau 400 de lei doar sa aflu detalii :). tipa arata binisor in poza, dar in rest ce sa zic, greu de spus. sunt sigur ca or avea amatori, dar eu nu sunt unul dintre ei :).

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Vad ca cel putin o poza apartine unei italience _soldatobattois. Miroase a ceva :)

Postat
14 hours ago, Klop01 said:

Vad ca cel putin o poza apartine unei italience _soldatobattois. Miroase a ceva :)

ne dai un link ceva de constatare sau ?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.