Sari la conținut

Banii după

Postări Recomandate

• Oras:buzau
Postat

Salutare confrați futaciosi.Ar trebui când mergem la curve să le plătim după ce își fac treaba , dacă o fac bine cum își fac reclamă în anunț să-i primească, dacă nu pa și la gară, așa o să avem curve mai serioase.

• Oras:Baicoi
  • Oras:Baicoi
Postat

Hmm..omule din aceasta meserie s a nascut vorba “banii inainte ca la…”

tu ai dreptate in ceea ce spui insa nici ele n-au certitudinea ca dupa ce termini treaba o sa mai umbli la portofel..

singurul lucru pe care il poti face este sa te documentezi pe aici inainte de a vizita pe cineva si in al doilea rand cand dai de o catastrofa care nu face treaba sa scrii cateva randuri ca noi sa o evitam si ea sa stea degeaba in casa..

Postat

Îi arătăm banii și îi punem pe masă sau noptieră și dacă ești mulțumit îi lași acolo, dacă nu îi iei măcar jumătate dacă nu toți.

• Oras:Buzău
Postat
  La 12.02.2025 la 10:07, emysex a spus:

Îi arătăm banii și îi punem pe masă sau noptieră și dacă ești mulțumit îi lași acolo, dacă nu îi iei măcar jumătate dacă nu toți.

Extinde  

La 12.02.2025 la 8:35, emysex a spus:

Salutare confrați futaciosi.Ar trebui când mergem la curve să le plătim după ce își fac treaba , dacă o fac bine cum își fac reclamă în anunț să-i primească, dacă nu pa și la gară, așa o să avem curve mai serioase.

Extinde  

Ai uitat că la Cătălina plăteai după așa cum procedează și acum?Eu și ieri am fost la ea și am plătit după partidă.Dacă nu te urcai pe gard cu toate că știai că sunt camere o mai vizitai și acum.

Postat

Visezi băi băiatule cu urcatul pe gard.Catalina știe mai bine ce a fost între noi.Daca ea ți-a spus că m-am urcat pe gard să-i fie rușine.

Postat
  La 12.02.2025 la 12:15, emysex a spus:

Visezi băi băiatule cu urcatul pe gard.Catalina știe mai bine ce a fost între noi.Daca ea ți-a spus că m-am urcat pe gard să-i fie rușine.

Extinde  

Nu are de ce să i fie ei rușine,eu am vrut doar să ți amintesc că și la ea plăteai după 

Postat

Puteai să spui așa de la început nu să mai bagi minciuni de la tine.

Postat
  La 12.02.2025 la 13:15, emysex a spus:

Puteai să spui așa de la început nu să mai bagi minciuni de la tine.

Extinde  

Dacă mințeam nu mai deschideam subiectul.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...